Quantcast

O Αλεξης Κούγιας έπαιξε φάπες με τον τερματοφύλακα της Λάρισας και μετά του έλυσε το συμβόλαιο

Φάπες στην φυσούνα ΑΕΛ ΟΛΕ

Τσαγκ

13 Σεπτεμβρίου 2016

IMG_0219-960x480

Με το χτεσινό παιχνίδι της Λάρισας – Ηρακλή ολοκληρώθηκε η πρώτη για κάποιους, τρίτη για κάποιους άλλους αγωνιστική της Superleague.

Το παιχνίδι έληξε ισοπαλία 2-2, με το τον τερματοφύλακα της Λάρισας, να κάνει δώρο το γκολ της ισοφάρισης στον Ηρακλή, σε μια φάση που κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να κάνει ο Ματίας Ντεγκρά.

Πολλοί έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο στο μουντιαλίτο, έχοντας εισπράξει δικαίως μετά τα “κολακευτικά” σχόλια των συμπαικτών μας.

Άλλα η Superleague δεν είναι μουντιαλίτο, είναι  σοβαρή υπόθεση και ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας δεν συγχωρεί τις απερισκεψίες. Με το που τελείωσε ο αγώνας, ο γνωστός ποινικολόγος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίμενε στην φυσούνα τους παίχτες της ΑΕΛ, τους χαιρέτισε όλους εκτός από τον Ντεγκρά, που τον άρχισε στα “γαλλικά¨, ρίχνοντας του και μια φάπα (ή πιάνοντας τον από τον λαιμό κατά άλλους) και φωνάζοντας του “τελείωσες από την Λάρισα” με τον Ντεγκρά να απαντάει και να σπρώχνει τον Κούγια ρίχνοντας τον κάτω.

1_510

2_648

221237

Σε μετέπειτα δηλώσεις του στο ραδιόφωνο, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι “Δεν συνέβη τίποτα στην φυσούνα” και ότι έλυσε το συμβόλαιο του παίχτη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Best of internet