Quantcast

Ξύλο από τους οπαδούς προτείνει για τους αδιάφορους παίχτες του Παναθηναϊκού ο αξέχαστος ξυλοκόπος Γιάννης Καλιτζάκης (VIDEO)

“Αυτοί είναι ικανοί μόλις φτάσουν Αθήνα, να πάρουν το γκομενάκι τους και να πάνε για ποτάκι” δήλωσε

Τσαγκ

19 Δεκεμβρίου 2016

48

Φανερά εκνευρισμένος μετά το 0-0 του ΠΑΟ με την ΑΕΛ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον δαιμόνιο ρεπόρτερ Άρη Γάτα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάννης “Νίντζα” Καλιτζάκης.

Δεν αξίζει πολλοί ποδοσφαιριστές από εκεί μέσα να φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού

Είπε ο “Νίντζα” και συνέχισε λέγοντας:

Δεν παλεύουνε δεν γουστάρουνε αυτό το πράγμα (οι παίχτες), είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτοί είναι ικανοί μόλις φτάσουν Αθήνα, να πάρουν το γκομενάκι τους και να πάνε για ποτάκι και εύχομαι εκεί που θα τους βρούνε (οι οπαδοί), να τους πλακώσουν και στο ξύλο

Σκληρός στα λόγια του,  όπως και στο παιχνίδι του και με περισσότερο μίσος για τους Δημόσιους Υπαλλήλους και από τον Τζήμερο, ο Καλιτζάκης αιφνιδίασε με τις δηλώσεις του τον Γάτα ο οποίος προσπάθησε να τον συνετίσει λέγοντας του “γίνεσαι λίγο υπερβολικός, αυτό (το λιντσάρισμα) είναι λίγο υπερβολή”.

Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι οι παίχτες του Παναθηναϊκού να είναι λίγο παθιασμένοι και να μην “εξαναγκάσουν” τον Καλιτζάκη να ζητήσει από την διοίκηση να τους κάνει “φάλαγγα”

Best of internet