Quantcast

Πατέρας για έκτη φορά γίνεται ο Σπανούλης για να υπάρχει και αναπληρωματικός στην ομάδα μπάσκετ των παιδιών του

Λαμπρό το μέλλον για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού

THE NEWSROOM

9 Οκτωβρίου 2019

Κομβικό ρόλο στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας έχει προ πολλού ο Βασίλης Σπανούλης, που αυτή τη φορά ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια του, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου του ανακοίνωσε με έναν πρωτότυπο τρόπο ότι είναι έγκυος για έκτη φορά.

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο ο Kill Bill ανοίγει με αγωνία το δώρο της που αποδεικνύεται ότι είναι ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Δείτε την αντίδραση του πολύτεκνου γκαρντ:

Για όσους πιστεύουν σε γούρια, στις προηγούμενες 5 εγκυμοσύνες της Ολυμπίας, ο Σπανούλης έπαιξε σε τελικό Ευρωλίγκας κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο τις πρώτες τρεις φορές (2009, 2012, 2013), επομένως ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη ομάδα που θα φτάσει σε τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης χωρίς να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος.

Μένει να μάθουμε το φύλο του παιδιού για να δούμε αν θα μπορεί να βοηθήσει και αγωνιστικά στο μέλλον την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, προς το παρόν ο πατέρας του έχει κάθε λόγο να το ρίξει στο τραγούδι από τη χαρά του.

 

Best of internet