Quantcast

Ο Ιωνικός Νίκαιας παίρνει Σχορτσανίτη για να παίξει πολλά κιλά μπάσκετ

Ο μπαμπάς της Team USA επιστρέφει στα παρκέ

THE NEWSROOM

28 Ιουνίου 2019

Ο Ιωνικός Νίκαιας επέστρεψε μετά από 32 χρόνια στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με κάποιο μεταγραφικό μπαμ που θα συγκινήσει τους Νικαιώτες μπασκετόφιλους. Η πρώτη ομάδα στην καριέρα του Παναγιώτη Γιαννάκη, απ’ ό,τι φαίνεται βρήκε τον νέο της star στο πρόσωπο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο θηριώδης σέντερ που έχει παίξει μπάσκετ μόνο σε Ηρακλή, Καντού, Άρη, Ολυμπιακό, Μακάμπι, Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα, Τρίκαλα είπε να δοκιμάσει κάποια νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά από πολύμηνη αποχή από τα παρκέ, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει στον Ιωνικό, όπου θα έχει για προπονητή τον Στέργιο Κουφό.

Τελευταία φορά που τον είδαμε στα ελληνικά γήπεδα, τη σεζόν 2017-18 όταν και έπαιζε στα Τρίκαλα, ο Big Sofo ήταν κάπως έτσι:

Πάντως ό,τι και να λένε οι haters για τα κιλά του, για εμάς θα είναι πάντα ο μπαμπάς της αμερικάνικης dream team, την οποία νίκησε με τα χρώματα της Εθνικής μας τον Σεπτέμβριο του 2006 στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας.

Best of internet