Quantcast

ΠΑΡΑΝΟΙΑ.Ε.Κ: Όλα τα κιτρινόμαυρα highlights από τα θυρανοίξια της Opap Arena

Υπέροχες εικόνες να θυμηθούμε όλοι μαζί πριν την πρώτη σέντρα της μοναχοκόρης στο νέο της στολίδι

THE NEWSROOM

3 Οκτωβρίου 2022

Το ξέραμε και πριν εγκαινιαστεί το νέο γήπεδο. Το δείχνει, το βροντοφωνάζει το αποδεικνύει σε οποιαδήποτε περίσταση. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΤ και σας χαρίζω memes. Κι αν η Μικροκουρσίτσα του Βράνιες, τα ραγισμένα χέρια του Τζαβέλλα από μπουκέτο σε τζάμι, τα ποστ του Μπακάκη στο Instagram ‘μας κρίνατε για απόψε ή πήρατε ρεπό’, το ράντισμα των διχτυών με αγιασμό από τον Βασίλη Δημητριάδη και η καράφλα του Καρντόσο δεν ήταν αρκετά για να χορτάσουμε κιτρινόμαυρη παράνοια, η ΑΕΚ είπε να κάνει εγκαίνια στο νέο γήπεδο και να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο βιβλίο των ηρώων της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά όλα τα κιτρινόμαυρα χαιλάιτς από την βραδιά εγκαινίων που μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να μας χαρίσει:

Ο Άγιος Δημήτριος ο Γηπεδοφτιάχτης. Γιατί η λατρεία των οπαδών της ΑΕΚ για τον μεγαλομέτοχο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ καμιά φορά ξεπερνάει και την λατρεία των Αργεντίνων στον Μαραντόνα. Μένει τώρα να του φτιάξουν κι ένα εκκλησάκι όπως έχει συμβεί και στο Μπουένος Άιρες για τον μάγο του ποδοσφαίρου.

Πολλοί άνθρωποι του πνεύματος, της πολιτικής, αλλά και του καλλιτεχνικού στερεώματος τίμησαν με την παρουσία τους το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Λάκης Λαζόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Χάρης Ρώμας, Γιώργος Μητσικώστας, Νίκος Χαρδαλιάς και Βάρδος Βαρδωτάκης ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Με την σημαία μας ψηλά και οδηγό τον δικό μας Εθνάρχη, δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο Ρουμπάμπας να γυρίσει ανάποδα το γήπεδο θα γίνει, το είπε ο Πρόεδρος, το είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια, ώρα να τον τιμήσουμε.

Μπορεί να μην μάθαμε ποτέ τι ακριβώς είναι ο ρουμπάμπας, ρουπάπας, ρουμπάπας, αλλά η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου προλόγισαν το παραπάνω ανθρωπάκι ως αυτόν τον τύπο, οπότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το πιστέψουμε. Το ανθρωπάκι της Μισελέν μάλιστα έβαλε και γκολ, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τον αποθεώνουν.

Άπονη ζωή μας πέταξες στης OPAP Arena την άκρη, μας αδίκησες. Όχι και τόσο πανοραμική θέα από τα βάθη μιας θύρας στο κάτω διάζωμα του γηπέδου, όμως οι ΑΕΚτζήδες είναι ευρηματικοί και θα βρουν την άκρη, ώστε να δουν καθαρά τις προσπάθειες του Πέτρου Μάνταλου και του Γιώργου Τζαβέλλα στο χορτάρι.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, που η OPAP ARENA αναμένεται να δυναμώσει την ομάδα και να συσπειρώσει τον κόσμο της ΑΕΚ, το νέο γήπεδο προσφέρεται και για νύχτες ρομαντικές υπό το βλέμμα του άγρυπνου και ατσάλινου αετού.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, ειδικά τον πρώτο καιρό που το γήπεδο θα γεμίζει, θεωρείται δεδομένο και θέμα προς επίλυση. Βέβαια πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ έχουν προνοήσει και το ποδήλατο είναι ένα ασφαλές μέσο για να μην ταλαιπωρηθείς στην πολυσύχναστη συνοικία της Αττικής.

Τα μπουμεριλίκια προφανώς και δεν έλειψαν από το νέο στολίδι της ΑΕΚ. Βέβαια ο τυπάκος έπαιξε την ζωή του κορώνα γράμματα, γιατί δεν θέλει και πολύ να μείνεις απλά στο είμαι ΓΑΥΡΟΣ, χωρίς να δώσεις σημασία στο υπόλοιπο αν είσαι πρεσβύωπας.

Με κάθε τρόπο προσπάθησαν να δουν από κοντά την φαντασμαγορική τελετή οι οπαδοί της ΑΕΚ, κάτι που σίγουρα δεν έκανε χαρούμενο τον διοικητικό ηγέτη της μοναχοκόρης.

Βέβαια για να ξεφύγουμε λίγο από το καλτ της υπόθεσης και να περάσουμε στο παραδοσιακό ρομαντικό μουντ της ΑΕΚ, αυτό το ζευγαράκι που είναι πιασμένο χέρι χέρι και κατευθύνεται προς το γήπεδο είναι από τις ωραιότερες εικόνες που μας χαρίσε το χρυσοστόλιστο γήπεδο της μοναχοκόρης.

 

Όσον αφορά την επιθυμία των οπαδών της ΑΕΚ να δούνε πρωταθλήτρια την ομάδα τους στο νέο γήπεδο δεν έχουμε να ευχηθούμε τίποτα άλλο πέρα από….

 

Best of internet