Quantcast

Είδαμε Κουτσούμπα και θυμηθήκαμε ‘Καπετανέικο’ rage σε χεσμένο όργανο τάξης

Τελικά ζήτησε τα στοιχεία του για να τον κάνει ταξίαρχο

THE NEWSROOM

18 Νοεμβρίου 2020

Οκ, τα πρόσωπα και οι ‘θύτες’ εις βάρος των αξιωματικών της αστυνομίας είναι η μέρα με την νύχτα. Από την μία το κεφάλαιο και από την άλλη το πρόσωπο που ακούει κεφάλαιο και βγάζει φλύκταινες. Γιώργος Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Κουτσούμπας όμως, πρωταγωνίστησαν αμφότεροι σε όχι και τόσο τρυφερά ενσταντανέ με αστυνομικούς και επιβλήθηκαν με τον τρόπο τους στα φοβισμένα όργανα της τάξης.

Ο προηγούμενος αστυνομικός, που τα άκουσε σε κοινή θέα και μπροστά σε ανοιχτές κάμερες, πάντως, έκανε λαμπρή καριέρα στην αστυνομία! Πρόκειται για τον περίφημο, πια, Φώτη Ζουμπούλη, που είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο του Γιώργου Βαρδινογιάννη, στη φισούνα, στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου του 1995, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού τα “έχωσε” άσχημα στον αστυνομικό, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί και ο ανώτερός του, του το ξέκοψε. “Μη μιλάς, σώπα Ζουμπούλη”! Ο Ζουμπούλης, προήχθη αργότερα στον βαθμό του ταξίαρχου και τοποθετήθηκε ως διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, όπου μάλλον θα βρίσκεται ως τώρα. Για την ιστορία το Κύπελλο βάφτηκε πράσινο, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στον τελικό με 1-0 επί της ΑΕΚ.

Αυτοί είστε!

 

Best of internet