Quantcast
ADVERTORIALS

5 απαραίτητα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα μπάνια σου αυτό το καλοκαίρι

Μην ξεκινήσεις για παραλία αν δεν τα έχεις μαζί σου


LUBEN CREW · 18 Ιουνίου 2016

Το μπάνιο στην παραλία μπορεί εύκολα να είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία: Άμμος που μπαίνει και κολλάει παντού, μωράκια που δε σέβονται τίποτα και κλαίνε όλη την ώρα, συνωστισμός, κι όλα αυτά απλά για να βρέξεις το κορμί σου στη θάλασσα και να ξαναβγείς λες και η ζωή δεν είναι μια μάταιη πορεία προς το Τέλος. Μη φοβάσαι τίποτα όμως αγαπητέ/η φίλε/η: To Luben ετοίμασε για σένα μια μικρή πλην χρήσιμη λίστα, με όλα αυτά που πρέπει να έχεις μαζί σου ώστε να διασφαλίσεις ότι θα τα περάσεις όμορφα στην πλαζ.

Και πάει κάπως έτσι:

1. Άδεια συσκευασία αντηλιακού για να καβατζώνεις τα υπάρχοντά σου

sun
Αγόρασε ένα αντηλιακό. Δεν έχει σημασία η μάρκα, αρκεί να μην είναι διαφανής η συσκευασία. Ωραία, τώρα άδειασέ το όλο – έτσι κι αλλιώς η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα hoax που ξεκίνησε o Aλ Γκορ με μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Ξέπλυνέ το με νεράκι κι έχεις μία πρώτης τάξεως καβάτζα για να κρύβεις το κινητό, τα λεφτά σου και οτιδήποτε άλλο πολύτιμο έχεις μαζί σου τελοσπάντων, εδώ δεν κρίνουμε. Τα τσακάλια που λυμαίνονται τις παραλίες μας δεν μπορούν να σε αγγίξουν πλέον (εκτός κι αν διαβάζουν Luben).

2. Αεροβόλο για να απωθείς τους Ρακετίστας

P817_metal-bb-gun-airsoft-pistol-bbgunuk3

Γενικά όποιος παίζει ρακέτες στην παραλία είναι σπαστικός και δεν πιάνει πώς λειτουργεί η όλη φάση «μπάνιο». Δυστυχώς, οι άνθρωποι που συνηθίζουν να το κάνουν αυτό δεν καταλαβαίνουν πόσο ενοχλητικοί είναι (επειδή είναι σπαστικοί – βλέπε παραπάνω) και μιας και το χόμπι αυτό δεν έχει κηρυχθεί ακόμα παράνομο, θα πρέπει να πάρεις το νόμο στα χέρια σου: Πάρε μαζί σου ένα αεροβολάκι, ρίχνε στο ψαχνό κατά το δοκούν κι αν γυρίσουν και σου πουν τίποτα, απάντα «σόρι ρε παιδιά, εγώ να μην αθληθώ; Aσχολούμαι με τη σκοποβολή».

3. Ο Γιώργος

13453641_10157152917525089_2074932380_n

Μπορεί να νομίζεις ότι έχεις νιώσει τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα αλλά πιθανοτάτα το νομίζεις αυτό επειδή δεν έχεις πάει ποτέ για μπάνιο με το Γιώργο. Τι να πρωτοπεί κανείς γι’αυτόν τον μάστορα της παραλίας; Δυνατός ανεκδοτάκιας; Tσεκ. Πασαλείβει καλά το αντηλιακό; Tσεκ αλλά όπως είπαμε παραπάνω, το αντηλιακό είναι για θύματα της προπαγάνδας του Aλ Γκορ. Και το σημαντικότερο, είναι καλός σα συμπαίκτης στις κοκορομαχίες; Δεν μπορείς να μας δεις αυτή τη στιγμή αλλά ειλικρινά γελάμε και μόνο που θέσαμε αυτό το ρητωρικό ερώτημα: O Γιώργος είναι τόσο καλός στις κοκορομαχίες (τόσο στη θέση του αναβάτη όσο και σ’αυτή  του κακομοίρη από κάτω) που νιώθεις ότι γεννήθηκε για να κάνει αυτό το πράγμα. Γενικά είναι άχαστος.
(Όσοι θέλετε να έρθετε σε επαφή με το Γιώργο -αν δεν ξέρετε ήδη πώς δηλαδή- μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]).

4. Ένα καρότο

img_0570
Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά: Ένα πεντανόστιμο όσο και υγιεινό σνακ, πανεύκολο να το βρεις αφού υπάρχει σε αφθονία γύρω μας (κοίτα γύρω σου τώρα, στάνταρ κάπου θα δεις να κρύβεται ένα καρότο που περιμένει να το βάλεις στην τσάντα παραλίας σου) κι επίσης βοηθά σημαντικά στην ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει απ΄τις ακτίνες του ηλίου, σε περίπτωση που παρά τα όσα είπαμε επιλέγεις να παραμένεις θύμα και να πιστεύεις στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

5. Έναν παγωμένο Μύθο για να ξεδιψάσεις (και ενδεχομένως να περάσεις ένα μυθικό υπόλοιπο καλοκαίρι)

myth

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πασίγνωστο σλόγκαν της μπύρας Μύθος; «Ένας Μύθος δεν φέρνει την άνοιξη!». Μήπως δεν είναι αλήθεια, αγαπητοί φίλοι; Aπό την άλλη «Παντού υπάρχει ένας Μύθος» (αυτό τώρα το σκεφτήκαμε αλλά επίσης ισχύει). Και η  παραλία είναι σίγουρα ένα απ’τα μέρη που χρειάζεται να έχεις μαζί σου ένα Μύθο (ή και περισσότερους βασικά, ας είμαστε ειλικρινείς). Ξέρεις τι δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου; Aνοιχτήρι, γιατί η νέα συσκευασία έχει ειδικό καπάκι που ανοίγει με μια απλή κίνηση του χεριού. Γιατί δεν ανοίγουν όλες οι μπύρες έτσι; Αυτά καλό είναι να γίνονται γενικά. Τελοσπάντων, το καπάκι του Μύθου νοιάζεται τόσο πολύ για σένα που όχι μόνο ανοίγει πανεύκολα, αλλά έχει κι έναν κωδικό από κάτω που τον βάζεις στο www.yolomythos.gr και βλέπεις επιτόπου αν κέρδισες κι άλλους Μύθους (θα δώσουν 1000 κιβώτια όλο το καλοκαίρι), μία απ’τις 30 Go Pro ή μία απ’τις 3 7ήμερες διακοπές με ιστιοπλοϊκό για να λιώσεις με την παρέα σου κάτω απ’τον ήλιο. Τώρα αντικειμενικά  θα κόλλαγε πάρα πολύ να αναφέρουμε το global warming επειδή είναι…μύθος (ααααπ) αλλά αν κάναμε κάτι τέτοιο θα το κουράζαμε οπότε θα συγκρατηθούμε.
Πάντως εσείς ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.

#pantou_uparxei_enas_mythos #yolomythos #Al_Gore_pseyths

Best of internet