Quantcast
ADVERTORIALS

Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Panda Dub το Σάββατο

Panda τέτοια


LUBEN CREW · 19 Μαΐου 2016

Φίλες και φίλοι Λουμπενίτες. Στείλτε ΤΩΡΑ mail στο [email protected] με τίτλο “PANDA” και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για το live του Panda Dub το Σάββατο 21/5 στο Boτανικός Live Stage (ήταν να γίνει στο Boτανικός plus αλλά λόγω αυξημένης προπώλησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, μεταφέρθηκε στο Live Stage που είναι στον ίδιο χώρο).

Η κλήρωση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail στις 4 η ώρα το μεσημέρι ακριβώς.

Ας δούμε τώρα τα αγαπημένα μας αποσπάσματα από το δελτίο τύπου:

“Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός Plus, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούςπλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub. Ξεχάστε πολλά από αυτά που ξέρετε κι ετοιμαστείτε για διαστημικές καταστάσεις. Μια ανυπέρβλητη και δυναμική dub άνευ προηγουμένου που εξαφανίζει κάθε βαρύτητα. Συμπαντικά ηχοτοπία και καταδύσεις στον ωκεανό του διαστήματος. Η φουτουριστική Dub είναι εδώ και τη φέρνει ο Panda Dub. Ένας ευλογημένος Γάλλος μοναχός του τάγματος της dub που θα σαρώσει πνεύμα και σώμα σε μια αποθέωση της σκηνής. Με sold out στη Θεσσαλονίκη σε μια μεγαλειώδη εμφάνιση πριν ένα χρόνο έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για να τυλίξει με τους ομιχλώδεις ήχους του, τους πάντες και τα πάντα ( σ.σ: ααααααπ) στην πρωτεύουσα”.

ppp

“Ο Panda Dub, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Dub του σήμερα αλλά κυρίως του αύριο θα μας παρουσιάσει τη δική του ξεχωριστή οπτική, ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes με έντονο βαρύ ρυθμό. Ένας καλλιτέχνης που με εξωφρενικό τρόπο φροντίζει τα album που παράγει να διαδέχονται ιδανικά και εξελικτικά το ένα το άλλο. Ο τύπος αυτός από τη Γαλλία είναι κυριολεκτικά το κάτι άλλο. Κάνει εδώ και κάμποσο καιρό τη δική του μουσική επανάσταση εμπνευσμένη από τις σκηνές της Αγγλίας και της Γαλλίας. Έχει δημιουργήσει ένα καθαρά δικό του στυλ σαν dub καλλιτέχνης με reggae roots, αγγλική stepper και γαλλική electro dub να πλαισιώνουν τη μουσική του, χωρίς όμως οι
επιρροές του να περιορίζονται μόνο εκεί άλλα, αντίθετα, με τα χρόνια τείνουν ολοένα να εκτείνονται και σε άλλες μουσικές κουλτούρες από ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το πάντα απαιτητικό αγγλικό κοινό τον έχει κυριολεκτικά λατρέψει”.

trio

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Stiko & Wag feat. Elephant Phinix. Τα δύο μελή των Antilopes συνεργάζονται στα πεδία του djing και της μουσικής παραγωγής και τα dj sets τους είναι 100% back 2 back, ενώ χαρακτηρίζονται από έντονα performing στοιχεία και περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία ήχων (tribal/ future beats/ hip hop/ reggae κ.α.). Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το Αsian bong, single του επερχόμενου πρώτου δίσκου τους NRGLSμε εμφανές tribal-oriental υφος. Έχουν παίξει στα decks του Four twenty the break bar (Αθήνα), στη Στοα the soul bar (Θεσσαλονίκη), Ναυπηγείο (Ρεθυμνο) κ.α. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Entourloop, Frenic, Kill Emil και Billa Qause.

popop

Μουσικός, παραγωγός και DJ ο Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a- blast που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006 και συν
δημιουργός του Jamaican Bass Movement (2013). Μετά το τέλος της συναυλίας θα μας κρατήσει συντροφιά με ένα μοναδικό after party. Τον Ιούλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ένατο προσωπικό του άλμπουμ με τιτλο Survival of the fittest μέσω της Nice Up! Records (UK) με συμμετοχες καλλιτεχνών απο την παγκοσμια reggae και dancehall σκηνή όπως ο Gappy Ranks, ο Exco Levi και ο Skarra Mucci. Τα ζωντανά sets του έχουν ως βασικά συστατικά τη Reggae και το Dancehall, το Hip-Hop, το Jungle και την Bass κουλτούρα. Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες bars και clubs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ απο το 2010 συνεχώς συμμετέχει σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ.

dub

————————-
PΛΝDΛ DUB / SΛΤURDΛΥ 21st MΛΥ
ΜΟRE INFO

Best of internet