Quantcast
ADVERTORIALS

Tα καλύτερα events του Tiki για τις άγιες τούτες μέρες και το Γενάρη

Mπαράζ από φοβερά πάρτι και live με αποκορύφωμα την Laetitia Sadier των Stereolab στις 21/1


LUBEN CREW · 24 Δεκεμβρίου 2015

Για το Tiki Bar, το εξωτικό bar της καρδιάς μας, τα’χουμε ξαναπεί εδώ.

tiki-athens-3

Ρίξε τώρα μια ματιά και στο πρόγραμμα των events για τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη και το Γενάρη και ψήσου για εισιτήριο διαρκείας (πλάκα κάνουμε, δεν υπάρχει εισιτήριο διαρκείας αλλά έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται γιατί η είσοδος είναι κλασσικά πάμφθηνη):

25/12: Christmas Vintage Party

To Tiki σας εύχεται καλά Χριστούγεννα μ’ένα Vintage party που αναμένεται μνημειώδες. Στα decks ο Δημήτρης Βόγλης.
10329163_1021346214598017_486216187757237715_n

27/12: Four Aces Club feat. The Tuxedo Conspiracy & The Unsuccessfuls LIVE

Club night με reggae, ska και soul ήχους.
Live από τους Τuxedo Conspiracy και τους Unsuccesfuls και DJ sets από τους Ιοsif Vagner και Rankin Johnny.

4acescub
Είσοδος: 6 ευρώ
Facebook event.

 

28/12: Mister T & Alex Flexible Sounds & Sibu on dexx

H Lovelight Prod και το Tiki Bar Athens καλωσορίζουν τον MisterT από τους Cold Busted, Alex Flexible Sounds και Sibu στα decks.

misterT

Είσοδος: 5 ευρώ
Facebook event.

29/12: Les SkartOi LIVE

Oι φασαριόζοι μάστορες της ska/reggae Le SkartOi (που επιλέχθηκαν από το Manu Chao για να ανοίξουν τη συναυλία του στο τελευταίο Rockwave σας προσκαλούν σε μια νύχτα ξεσαλώματος.

skartoi

Είσοδος: 5 ευρώ.
Facebook event.

30/12: Thee Holy Strangers LIVE

Όταν ο Αλέξης Καλοφωλιάς συναντά το Νίκο Φυσάκη και πνεύματα από τους Last Drive και τους Earthbound επικοινωνούν βαθιά με των Dustbowl την ψυχή και καθοριστικά διαμορφώνεται και παίρνει σχήμα ένα σούπερ-γκρουπ εκλεκτών, με τον John Hardy (Dustbowl, Birds of Paradise), τον Costas C. (Night on Earth, Nightstalker, BlendSextet), τη Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmila, Make Believe), τη Τζένη Καπάδαη (Expert Medicine, The Earthbound, MeWeathers) και τον Τάσο Παλαιολόγο (Dream Long Dead, Down’ n’ Out, 700 Machines), τότε η ροκενρόλ πίνμπολ μασίν χτυπάει απανωτά σούπερ-μούλτι-μπολς και εγώ χάνω τη μπάλα (με την πιο καλή έννοια αυτό).

Aυτά έγραψε η Μαρία Μαρκουλή για τους Thee Holy Strangers και δεν τα λέει κι άσχημα – η μπάντα είναι Δύναμη. Χτες έδωσαν την πρώτη απ’τις 2 συναυλίες τους στο Tiki και τα περάσαμε πολύ όμορφα.

tag yr'self

tag yr’self

Η 2η συναυλία είναι την άλλη Τετάρτη και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πας.
Μετά το live θα ακολουθήσει DJ set από τον Chris B.I. ( Chris Michalatos – The Last Drive).

lips

Είσοδος: 5 ευρώ
Facebook event.

2/1: 90’s Summer Party feat. Ino Mei & Nikk Perros on dexx

Το πρώτο Σάββατο του 2016, το SUMMER 90’s, το αυθεντικό 90’s ξεφάντωμα, καταλαμβάνει το εξωτικό Tiki. Το 1ο SUMMER 90’s πάρτυ πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από την Ινώ Μέη και τον Nikk Perros, ως φόρος τιμής στη δεκαετία που μας μεγάλωσε στα φλούο γόνατά της.

H Ινώ Μέη και ο Nikk Perros σας υπόσχονται το πιο εορταστικό και δροσερό party. Δύο σεσημασμένοι και άκρως καταρτισμένοι μουσικόφιλοι που παίζουν στα δάχτυλα την τέχνη του djing και γαλουχήθηκαν στην ένδοξη δεκαετία των 90’s, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο μοναδικό Tiki Bar.

12342707_1015983698467602_4159267869493002625_n

Είσοδος ελεύθερη.
Facebook event.

 

5/1: Disco Party Night feat. Bessy Argyraki LΙVE & Dj Kimon on dexx

Ain’t no party like a disco party, λέει ο λαός κι έχει δίκιο.
Η αγαπημένη Μπέσσυ Αργυράκη – σαν άλλη disco queen – θα μας ξεσηκώσει και ο Dj Kimon (a.k.a. Kimon Karageorgis ) θα αναλάβει τα decks.

bessy

Eίσοδος: 5 ευρώ.
Facebook event.

6/1: Mickey Pantelous LIVE

Ο πολυτάλαντος, εξαιρετικά προικισμένος μουσικός και τραγουδοποιός με έντονο παρελθόν στο μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική o Mickey Pantelous, μας παρασύρει στο δικό του Boogie με μεγάλες δόσεις από Rock ’n roll attitude, αυξομειώνοντας το γκάζι ανάλογα με τη διάθεση και τις αφορμές που παρουσιάζονται από την προσωπική κωμικοτραγική ιστορία του συνοδοιπόρου του δόκτορα Albert Flipout (που είναι ένα κονσερβούτι με μουστάκια).

flipout

Eίσοδος: 3 ευρώ
Facebook event.

 

14/1: Blend Mishkin & Titan Sound & BNC LIVE

Blend Mishkin στα decks, BNC στο μικρόφωνο και επίτιμος καλεσμένος ο DJ Pappa Demus των Titan Sound κατευθείαν από το Bristol, για ένα μεγάλο παρτι γενεθλίων με reggae, dancehall και Jamaican bass.

182360

Είσοδος: 3 ευρώ
Facebook event.

21/1: Laetitia Sadier (Stereolab) LIVE

Η Laetitia Sadier, η φωνή των θρυλικών Stereolab σα να λέμε, επισκέπτεται το Tiki, κι αυτό το live πραγματικά δε χάνεται για κανένα λόγο.
Μέλος της ομάδας του Luben παρακολούθησε πέρσι συναυλία της στην Κολωνία κι έχει να αναφέρει χωρίς φόβο και πάθος ότι ήταν απλά φαν-τα-στι-κή (επίσης έχει να αναφέρει ότι το support στη συγκεκριμένη συναυλία ήταν κάτι χιψτεράδες που έπαιζαν noise παιρνώντας ηλεκτρικό σήμα μέσα από ένα φυτό σε μια γλάστρα, κι ότι το εισιτήριο ήταν πολύ παραπάνω από 7 ευρώ, οπότε η συναυλία στο Tiki θα είναι σίγουρα ανώτερη).
Μετά το live, έχει και DJ set από τους Kid of Distinction. Tα λέμε εκεί.

stereo

Είσοδος: 7 ευρώ
Facebook event.

Aυτά τα ολίγα.
Επίσης κράτα κενή την ημερομηνία 8 Ιανουαρίου γιατί μαγειρεύεται Τρας Παρτάρα με όλες τις αξέχαστες επιτυχίες των 80s/90s/00s (ελληνικά και ξένα) που θα ροκάρει τις κάλτσες σου.

 

Best of internet