Quantcast
ADVERTORIALS

CRIMESCENE: Σας εξασφαλίσαμε 20% έκπτωση στο ατμοσφαιρικό Escape Room της Αγίας Παρασκευής

Eσύ μπορείς να λύσεις το μυστήριο της δολοφονίας του Θεμιστοκλή Νικολάου;


LUBEN CREW · 29 Οκτωβρίου 2015

s21

Τα Δωμάτια Απόδρασης είναι μια σχετικά πρόσφατη μόδα που ήρθε και στην Ελλάδα, και σε καλεί να πάρεις την ομάδα σου, να σας κλειδώσουν σε ένα θεματικό δωμάτιο, και λύνοντας γρίφους να προσπαθήσεις να αποδράσεις, εξιχνιάζοντας παράλληλα συνήθως και κάποια μυστηριώδη υπόθεση, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για μία ώρα.

SL2-1024x426

Σύχνα τα δωμάτια έχουν θέμα και γρίφους από το εξωτερικό, και στήνονται σε κάποιο χώρο που διαμορφώνεται για να ντύσει την υπόθεση. Τα παιδιά στο CRIMESCENE όμως αποφάσισαν να το κάνουν λίγο διαφορετικά: Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια παλιά μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή, και εμπνεόμενοι από τη βαριά διακόσμηση του χώρου, έφτιαξαν τη δικιά τους ιστορία και με τους δικούς τους γρίφους δημιούργησαν τον τόπο του εγκλήματος μιας δολοφονίας που οι ομάδες καλούνται να εξιχνιάσουν.

s1

Ενώ τα περισσότερα δωμάτια στοχεύουν στο κλειστοφοβικό συναίσθημα που προκαλούν οι μικροί χώροι, στο ευρύχωρο σαλόνι του Θεμιστοκλή Νικολάού (του μακαρίτη της δολοφονίας που προαναφέραμε) αυτό που κερδίζει τους επισκέπτες είναι η μοναδική ατμόσφαιρα του χώρου και οι έξυπνοι γρίφοι που προσφέρονται σε 3 επίπεδα δυσκολίας, για να ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο εμπειρες ομάδες.

them2

22

55

Οπότε τα πράγματα είναι απλά:

  • Φτιάξτε μια ομάδα από 3 έως 7 άτομα
  • Επιλέξτε μέρα και ώρα και Κάντε Κράτηση Εδώ
  • Γράψτε στα σχόλια της κράτησης τον κωδικο Lubenκαι κερδίστε 20% έκπτωση στο ταμείο του CrimeScene.

44

SL11

CrimeScene
Αρτέμωνος 3Α , Αγία Παρασκευή

Τηλ.:6987791101 , 6934975497
Crimescene.gr

postInline_513_55157ad91a3f7

Best of internet