Quantcast
ADVERTORIALS

Ποιος προσφέρει δωράκι αν κάτσεις για φαΐ μακριά από το κινητό σου; Κάμερα σε μας

Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά υπάρχει τρόπος να πειστείτε να μείνετε μακριά από το κινητό σας


LUBEN CREW · 15 Μαΐου 2023

Εσείς αντέχετε; Εμείς σίγουρα δεν αντέχουμε πάνω από 3 λεπτά (με το ρολόι) χωρίς να κοιτάξουμε το κινητό μας. Πείτε ό,τι θέλετε για τη σύγχρονη επικοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις στον 21ο αιώνα ή τα ήθη και τα έθιμα της εποχής μας – τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και φυσικά, δεν φταίει το κινητό ή το ίντερνετ.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει εφευρεθεί και όρος γι’αυτό και το όνομα του είναι «phubbing»: Μιλάμε για τη φάση που γράφουμε την παρέα μας για να χαζέψουμε το κινητό μας, είτε είμαστε για μπύρα, είτε σε συναυλία, είτε στην παραλία. Το ομολογούμε – εμείς αν δεν δούμε τα stories του τελευταίου πενταλέπτου, δεν αντέχουμε. Εσείς από την άλλη, μπορεί και να τα καταφέρετε, ειδικά αν υπάρχει ένα κίνητρο για να το κάνετε.

Γιατί εδώ που τα λέμε, κάποιες στιγμές είναι πιο ιερές από κάποιες όλες, ακόμη κι όταν μιλάμε για τον χρόνο που περνάμε με την παρέα μας. Όπως το φαγητό, πχ. Είναι, για παράδειγμα, δυνατόν να χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του όταν η παρέα έχει ξαμολυθεί για να φάει τις καλύτερες νοστιμιές που παίζουν στην Αθήνα, όπως αυτές που που θα βρεις στο Athens Street Food Festival; Είναι δυνατόν κάποιος να χάνεται στα social την ώρα που παίζει η καλύτερη δυνατή φάση μαζί με τους φίλους του;

Όλο και κάποιος θα μπει σε αυτόν τον πειρασμό, δεν θα πούμε ψέμα. Είναι πραγματικά μαζί μας αυτοί που αγνοούν το φαΐ για να σκρολάρουν σε Facebook και Ιnstagram; Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν είναι Πραγματικά Μαζί μας. Και τι θα κάνουμε γι’ αυτό; Η μπύρα ΑΛΦΑ έχει τη λύση.

Για να μείνουν μαζί όλες αυτές οι ψυχούλες, η ΑΛΦΑ θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας (όπου είναι και χορηγός) με έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που σκοπεύει να σας κρατήσει για λίγο μακριά από το κινητό.

Σας δίνεται η δυνατότητα να αφήσετε τα κινητά σας στο ειδικό ΑΛΦΑ κουτί και να καθίσετε επιτέλους σαν άνθρωποι με την παρέα σας. Ποιο είναι το στοίχημα; Να αντέξετε. Αν το πετύχετε, έχετε κερασμένη τη μπύρα ΑΛΦΑ.

Καλό ντιλ; Εμείς το βρίσκουμε πολύ καλό και πολύ cool. Τσεκάρετε το πρόγραμμα του Street Food Festival και ετοιμαστείτε να μπουκώσετε να περάσετε λίγο χρόνο Πραγματικά Μαζί με τους φίλους σας!

 

 

Best of internet