Quantcast
ADVERTORIALS

AI Love You: Βάλαμε την τεχνητή νοημοσύνη να μας γράψει ερωτικές επιστολές γιατί είμαστε Α(Ι)ΜΠΑΛΟΙ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ


LUBEN CREW · 5 Απριλίου 2023

Εκδηλώσεις αγάπης στα social media; Λογικά κριντζάρατε και μόνο που το σκεφτήκατε. Δεν είναι τυχαίο. Λίγο η φύση των social media, λίγο τα μέσα που χρησιμοποιούν, λίγο η άψυχη εποχή μας που σκοτώνει τον ρομαντισμό (μη μας δίνετε σημασία, μπούμερ στιγμή), καταλήγουμε σε τόνους κριντζ.

Γιατί σε αυτό το ρημάδι το μέσο θα έχετε δει πολλά όπως κι εμείς, οπότε θα ξέρετε τι παίζει με ηλεκτρονικές εκδηλώσεις αγάπης. Από που να ξεκινήσει κανείς;

Οι αφιερώσεις στους Facebook-ικούς τοίχους

Αυτό είναι λογικά το αντίστοιχο της καντάδας, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αντί να πας κάτω από το μπαλκόνι του άλλου προσώπου, επισκέπτεσαι το προφίλ του και γράφεις εκεί τα λόγια αγάπης που επιθυμείς. Αυτά συνήθως ανήκουν στην κατηγορία «Αγάπη μου ψυχή μου φως μου σε αγαπώ ως τον ουρανό» με πολλά emoji, αλλά η γκάμα δεν περιορίζεται στα ερωτικά. Μπορεί να το κάνει και η μανούλα σας άμα έχει Facebook και κέφια.

Οι ντροπιαστικές παιδικές φωτό

Ο δημόσιος εξευτελισμός αυτού του είδους γίνεται αποκλειστικά από γονείς. Το θυμάστε ότι υπάρχει μια φωτογραφία από εκείνη την εκδρομή στα Τζουμέρκα, η οποία τραβήχτηκε λίγο αφότου κατουρηθήκατε πάνω σας; Όχι ε; Δεν πειράζει, το θυμούνται οι δικοί σας και θα την ανεβάσουν (με diy ψηφιοποίηση) την ημέρα των γενεθλίων σας. Επίσης, θα σας ταγκάρουν με 8 διαφορετικούς τρόπους. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ.

Τα διπλά προφίλ

Αγάπη είναι να χάνεσαι μέσω του άλλου, οπότε κάποιοι συμπολίτες μας αποφάσισαν να το εφαρμόσουν και στις ηλεκτρονικές τους περσόνες. Κοινώς, κατήργησαν τα ατομικά τους προφίλ για να φτιάξουν κοινούς λογαριασμούς τύπου Βαγγέλης Ελισάβετ Μαλαδένης Θεοδωρίδου – τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούν εκτενώς για να γιορτάσουν μαζί γενέθλια, επετείους, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κλπ. Κάθε φορά που συυμβαίνει κάτι τέτοιο, η μέση στάθμη κριντζ στο σύμπαν ανεβαίνει περίπου 0.03%.

Τα αγαποgraphics

Η online γραφιστική ήταν ένα λάθος; Μάλλον όχι, αλλά το παρακλάδι της γραφιστικής που εξετάζουμε ήταν σίγουρα ένα λάθος. Και όπως σίγουρα ξέρετε, έχει πολύ περισσότερα share από ό,τι είναι επιστημονικά εφικτό:

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Ότι κάποιοι φίλοι εκεί έξω απλά δεν το έχουν με τα λόγια και τις εκδηλώσεις αγάπης. Αυτό που χρειάζονται είναι λίγη βοήθεια, και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να περιμένατε, η υψηλή τεχνολογία θέλει και μπορεί να τους βοηθήσει. Μιλάμε φυσικά για την τεχνητή νοημοσύνη, aka AI.

Μην πιστεύετε τους doomers που υποστηρίζουν ότι η ΑΙ θα καταστρέψει τον κόσμο. Αντιθέτως, θα μας βοηθήσει σε μια σειρά από πράγματα, ακόμα και σε αυτά που δεν το περιμέναμε καν. Μια τέτοια περίπτωση είναι το ΑΙ Love You, το ειδικό AI app που μας φέρνει η Lacta, όπου η τεχνητή νοημοσύνη μας βοηθάει να γράψουμε λόγια αγάπης. Γίνεται κάτι τέτοιο; Φυσικά και γίνεται.

Για αρχή, μπαίνετε εδώ. Συνεχίστε δίνοντας μια οδηγία, όπως αυτή που τελείως τυχαία γράψαμε εδώ:

Και δείτε τη real time μαγεία να γίνεται πραγματικότητα. Σημειώστε επίσης ότι το app έχει και αρκετές επιλογές τροποποίησης, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο σας χρειάζεται:

Ενώ σε περίπτωση που έχετε ανάγκη από περισσότερες οδηγίες, θα τις βρείτε όλες εδώ:

Τι άλλο περιμένετε; Ξεκινήστε να μοιράζετε ΑΙ αγάπη στην Ελλάδα, τη Μεσόγειο, την Ευρώπη και τον κόσμο όλο.

Best of internet