Quantcast
ADVERTORIALS

Το WHAT’S UP πασάρει τζάμπα data λέει μέσα στις σχολές

Θα πείτε τι πιο σύνηθες!


LUBEN CREW · 2 Δεκεμβρίου 2022

Ψάχνατε επειγόντως κάποιον λόγο να βρεθείτε στη σχολή σας, ειδικά τώρα που μπήκε ο χειμώνας και κάνει κρύο; Εννοούμε φυσικά να πάτε σχολή για να σπουδάσετε και να μελετήσετε και όχι για να πίνετε καφέδες και να πηγαίνετε σε πάρτι – αυτά θα τα κάνετε και μόνοι σας, δε χρειάζεστε ενθάρρυνση. ΠΡΟΣΟΧΗ (στα μαθήματα) ρε μαλάκες!

Όπως και να’χει, το What’s Up έχει τη λύση: Έφτιαξε μια νέα χώρα. Όχι, μην ανησυχείτε – ούτε πόλεμος θα γίνει ούτε κάποια απόσχιση ή κάτι τέτοιο. Η χώρα για την οποία μιλάμε είναι η WHATSUPIA και μέσα στα φιλόξενα σύνορά της τα data είναι δωρεάν και άφθονα. Χρειάζεται να θυμηθείτε πράγματα για την εξέταση τελευταία στιγμή; Να δείτε πρόγραμμα εξεταστικής; Να βρείτε τους φίλους σας; Οκ, να χαζέψετε στο net ή/και στα social γιατί άνθρωποι είμαστε; Αλλάξτε χώρα χωρίς να φύγετε καν από την Ελλάδα. Έξω πάμε καλά!

Για όσους  είναι εγγεγραμμένοι στο What’s Up Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, η υπηρεσία δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο προσφέρει δωρεάν GB κάθε μέρα, όλη μέρα, για όσο βρίσκονται σε κάποιον από τους 110 και βάλε χώρους του ελληνικού πανεπιστημίου που καλύπτονται από την υπηρεσία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στη σχολή σας και τα δωρεάν data ενεργοποιούνται από μόνα τους μέσω GPS – όπως καταλαβαίνετε, θα χρειαστεί όντως να πάτε. Πωπω μια στροφάρα (ζωής)!

Σας έχει φανεί ποτέ ελκυστικότερη η μετανάστευση; Εμείς φτιάχνουμε από τώρα βαλίτσες!

 

Best of internet