Quantcast
ADVERTORIALS

Οι 5 Μεγάλες Σχολές του ιντερνετικού πεσίματος

Καταλογογραφήσαμε όλες τις σημαντικές προσεγγίσεις στο πέσιμο για να ξέρετε ακριβώς τι έχετε να αντιμετωπίσετε στα Ίντερνετς


Διονύσης Παππάς · 25 Αυγούστου 2022

Όσο ξέρουμε, δεν υπάρχει κάποιος σχετικός μύθος. Αν υπήρχε όμως, η αφήγηση θα πήγαινε κάπως έτσι: «Την πρώτη φορά που άνοιξε ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ δύο χρηστών του Ίντερνετ, αμέσως με το που υπήρξε κάποιος σχετικός δίαυλος, ένας άντρας έστειλε το μήνυμά του. Και το περιεχόμενο αυτού ήταν το εξής.»:

«Επ, τι κάνεις εσύ;»

Μπορεί η επικοινωνία αυτή να έγινε στα μακρινά 70s ανάμεσα σε δυο πανεπιστήμια των ΗΠΑ ή μεταξύ δυο σκοτεινών γραφείων κάποιας απόρρητης υπηρεσίας του Πενταγώνου – αυτό δεν το ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πέφτουλες του Ίντερνετ δεν περίμεναν Insta η το Facebook για να βομβαρδίσουν τα inbox. Από την άλλη, είναι επίσης σίγουρο ότι από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Έχουν εξελιχθεί. Για την ακρίβεια, έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που έχουν δημιουργήσει σχολές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνιστούμε έντονα να μην εμπνευστεί κανείς από τα παρακάτω. Για όποιον (όποια, όποιο) θέλει να προσεγγίσει ερωτικά ένα άλλο άτομο, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι και είναι όλοι πιο σεβαστικοί και wholesome από τις ιντερνετικές πεσιματικές μεθόδους. Το φλερτ πρέπει να είναι αμοιβαία ευχάριστο και όχι παραβιαστικό και εκνευριστικό. Κι εφόσον επιλέξετε την πατροπαράδοτη μέθοδο του από κοντά (ακόμα καλύτερα, αν θέλετε την dating συμβουλή μας), το αποσμητικό AXE θα σας δώσει ακόμη περισσότερους πόντους τώρα το καλοκαίρι που ιδρώνουμε σαν  τα συμπαθή γουρούνια.

Για την ακρίβεια, η νέα του καμπάνια με την βοήθεια των πρωταγωνιστών της (Konstantina, Konilo, Alex Manos, Giannakopoulos) είναι εδώ για να μας θυμίσει (και πιο συγκεκριμένα να θυμίσει στους άντρες του 2022) ότι το φλερτ ΔΕΝ είναι όπως την εποχή των παππούδων μας ή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. ALERT: Το φλερτ πρέπει να είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

Όπως και να’χει, εμείς καταθέτουμε εδώ τη σχετική μας μελέτη για τις επόμενες γενιές:

Ο ποιητής/Δεγαμινιώτης του FB

Ο Δεγαμινιώτης του Facebook ανεβάζει όλη την ώρα ερωτικά ποιήματα (στη χειρότερη περίπτωση είναι δικά του) για να πείσει το θηλυκό ακροατήριο που πιστεύει ότι είναι ένας αληθινός διανοούμενος αλλά και ρομαντική ψυχή με περισσότερη καλλιτεχνική (και όχι μόνο) ευαισθησία από όλη την Ιταλική αναγέννηση. Όσο καλοκαιριάζει, τόσο πιο ιδρωμένο γίνεται το περιεχόμενο στα ποιήματά του με αναφορές σε αλατισμένα γυμνά κορμιά στο θέρος κι άλλα τέτοια.

Σε γενικές γραμμές είναι άκακος (αν και καλό είναι να μη διαβάζετε δικά του ποιήματα αν θέλετε να γλιτώσετε τα ψυχικά τραύματα). Αν μπει στο inbox σας, στείλτε του ένα καλό BONK και θα απομακρυνθεί. Δυστυχώς, θα συνεχίσει να ποστάρει.

Βαθμός τοξικότητας: 1/5

Αυτός που σχολιάζει συνεχεία ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο Καλημέρα κάθε μέρα είναι (στην πραγματικότητα ή στην ψυχή) κάπου 80 χρονών. Σχολιάζει (συνήθως) με ευπρεπή τρόπο ό,τι και να κάνετε με χαιρετισμούς και ευχές όπως η γιαγιά σας – ακόμη κι αν γράψετε ότι αυτοί οι γίγαντες σας πήγαν αίμα, θα έρθει μια ευχούλα για καλή ανάρρωση και να έχετε όμορφη μέρα. Μπαίνει πιο εύκολα inbox από τον τραγικό ποιητή που αναφέραμε νωρίτερα, αλλά το inbox θα είναι συνήθως ευχές για γιορτές, γενέθλια, Χριστούγεννα, Πάσχα, Πεντηκοστή και πάει λέγοντας. Άμα πάρει φόρα για κάτι παραπάνω, θα μπορούσε να του απαντάτε μόνο με τέτοια:

Βαθμός τοξικότητας: 2/5

Ο διανοούμενος που γράφει σεντόνια

Ο διανοούμενος γράφει 24/7 επί παντός επιστητού με το ύφος «είμαι δηλαδή ο μόνος που καταλαβαίνει το ολέθριο πεπρωμένο της ανθρωπότητας;». Πάντα θα σχολιάζει στην υψηλή πολιτική, θα ανεβάζει αποσπάσματα από βιβλία, θα μιλάει για φιλοσοφία και πάει λέγοντας. Αυτό, δηλαδή το να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει, από μόνο του δεν θα ήταν τόσο κακό.

Τα προβλήματα ξεκινούν επειδή ο διανοούμενος είναι μεγάλος κρυπτοεισβολέας των inbox – δηλαδή θα σας στείλει κατεβατά με σκοπό να πιάσει συζήτηση μέχρι να ζαλιστείτε από τη φλυαρία του και να κάνετε το αναπόφευκτο λάθος να γυρίσετε εσείς την κουβέντα σε κάτι άλλο. Επίσης, σχεδόν σίγουρα θα έχει συγκαταβατικό ύφος, θα κάνει mansplain και θα περιμένει να είστε ευγνώμονες που μιλάει για τόσο σοβαρά πράγματα με μια κατώτερη μορφή ζωής. Για να τον αντιμετωπίσετε, στείλτε ότι δεν προλαβαίνετε να απαντήσετε γιατί έχετε μάθημα ελληνορωμαϊκής πάλης.

Βαθμός τοξικότητας: 3/5

Αυτός που σκάει στο inbox με « επ τι κάνεις εσύ»

Εδώ μιλάμε για έναν straight πέφτουλα με τεράστιο range στις απαντήσεις του: Αν τον αγνοήσετε ή του πείτε όχι μπορεί να πει από «Σόρι για την ενόχληση» μέχρι «ΨΟΦΑ». Το βασικό είναι ότι δεν προσπαθεί καν να δείξει ότι κάποιο ατού – ακόμα κι αν αυτό είναι τα ποιήματα που φέρνει ο προαναφερθείς Δεγαμινιώτης. Δεν προσπαθεί καν να πει κάτι έξυπνο. Δεν έχει κάποιο προσόν. Ενίοτε δε σας ξέρει καν. Απλά φέρνει την παρουσία του. Για να τον αντιμετωπίσετε, ζητήστε του να σας περιγράψει τα δυνατά του σημεία σα να δίνει συνέντευξη για δουλειά. Αν δε δουλέψει αυτό, κάντε μπλοκ για σιγουριά.

Βαθμός τοξικότητας: Από 1/5 έως 4.5/5

Αυτός που στέλνει κατευθείαν nudes

Όπου nudes = η μελιτζάνα του. Ενίοτε υπάρχει και κάποιου είδους πρόλογος για το ξεκάρφωμα (κάποιοι ζητάνε γνώμη για τον γκιώνη τους σαν να είστε εμπειρογνώμονας ασφαλιστικής) αλλά πολύ συχνά το πρώτο και μοναδικό πράγμα που θα υπάρξει σε αυτό το τσατ είναι φωτογραφία από το γαριδάκι του. Τρόπος αντιμετώπισης: Σκρίνσοτ, ανακοίνωση ότι θα κινηθείτε νομικά και μπλοκ. Τι να κάνουμε:

Βαθμός τοξικότητας: 5/5

 

Best of internet