Quantcast
ADVERTORIALS

4 εξαρτήματα που πρέπει επειγόντως να γίνουν smart

Φέρτε τώρα το Skynet ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ


THE NEWSROOM · 28 Ιουλίου 2022

Smart ηλεκτρικές συσκευές; Στην αρχή φαινόταν ότι o War of the Machines θα ξεκινήσει από το μίξερ. Στη συνέχεια άρχισαν να μας φαίνονται όλα πολύ χρήσιμα. Τώρα πιστεύουμε ότι τα πάντα πρέπει να γίνουν smart. Τώρα.

Ο λόγος; Είναι ωραίο να αισθάνεσαι άχρηστος με ασφάλεια διότι έχεις μια συσκευή να σε νταντεύει, να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και να σου δίνει έξτρα δυνατότητες. Υπάρχουν ήδη αρκετές, όπως το smart watch WATCH GT 3 Pro της HUAWEI. Όχι μόνο διαθέτει επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης, καθώς και πάνω από 100 sports modes, αλλά είναι επίσης και υπέρκομψο: Άμα χρειαστεί να τρέξετε μέχρι τον γάμο που είστε καλεσμένοι (ή και τον δικό σας, γιατί όχι) ή σε επαγγελματική συνάντηση, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε διατηρώντας το στιλ σας στο ακέραιο, έχοντας επιλογή τριών διαφορετικών εκδόσεων: titanium, leather και πιο αθλητική.

Λέγοντας αυτό, γιατί όλες οι συσκευές να μην είναι smart! Με αυτό στο μυαλό μας έχουμε πολλές ιδέες ακόμη για smart συσκευές:

Μπρελόκ κλειδιών με σύνδρομο αποχωρισμού

Όταν λέμε ΑΙ, το εννοούμε all the way έτσι; Η εισήγηση μας είναι ένα μπρελόκ που θα διαθέτει προσωπικότητα, δηλαδή δε θα αντέχει ούτε λίγο μακριά σας. Όταν απομακρύνεστε για 5 λεπτά από αυτό θα αρχίζει τα «δε μου δίνεις καμία σημασία», «δεν είμαι τίποτα πια για σένα» και «αυτά που ζήσαμε μαζί δεν αξίζουν κάτι», οπότε δε θα το χάσετε ποτέ για να γλιτώσετε από τη μουρμούρα. Βλέπετε τις δυνατότητες, έτσι δεν είναι;

Γυαλιά μεταβλητής πάκτωσης

Καμιά φορά, πρέπει να τσεκάρουμε τι κάνει κάποιο άτομο χωρίς να μας δει αυτό. Εννοούμε φυσικά να τσεκάρουμε στα μουλωχτά το τι μπέρκγκερ τρώει ή τι φοράει (μην είστε κριντζ και μην είστε stalkers του κοσμάκη, παρακαλούμε). Πως θα το κάνουμε αυτό χωρίς να καρφωθούμε; Με τα γυαλιά μεταβλητής πάκτωσης με κατάλληλο αισθητήρα, τα οποία είναι αρκετά smart ώστε και να μένουν σταθερά και να μετακινούνται για να μην φαίνεται το που κοιτάμε. Αναγκαία σημείωση: Το να μην είναι καγκούρικου στιλ βοήθεια.

Φούρνος μικροκυμάτων – διαιτολόγος

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά: Ο εν λόγω φούρνος μικροκυμάτων εντοπίζει τι ζεσταίνετε και πόσο συχνά και κάνει άμεσα ενημερώσεις, παρεμβάσεις και προειδοποιήσεις για τη  δίαιτά σας. Πχ, αν αντιληφθεί ότι ζεσταίνετε κρύα μπέργκερ κάθε δεύτερη μέρα, φωνάζει απευθείας την Πρόνοια ή τη μητέρα σας για βοήθεια.

Ντουλάπια με sonar

Τα ντουλάπια με ηχοεντοπισμό όπως των νυχτερίδων ή των υποβρυχίων (κοινώς, sonar) έχουν τον εξής σκοπό: Να μπορούν να διαπιστώσουν έγκαιρα το αν πάτε να κοπανήσετε το κεφάλι σας σε αυτά όταν είναι ανοιχτά. Αν διαπιστώσουν κάτι τέτοιο, θα φωνάζουν ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑ και θα σας σώζουν από το καρούμπαλο.

Αν δεν βλέπετε την ώρα μέχρι να ετοιμαστούν αυτά τα θαύματα της τεχνολογίας, το WATCH GT 3 Pro θα σας βοηθήσει και με αυτό και με τη νέα σας καριέρα στον αθλητισμό και θα πάρετε και δωράκι το Huawei Sound Joy. Mην ξεχνάτε, πάντα το στιλ έρχεται πρώτο!

 

 

 

Best of internet