Quantcast
ADVERTORIALS

5 νέα χόμπι για να ξεκινήσεις τώρα που δεν έχεις πλέον καμιά δικαιολογία

Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι λόγω άνοιξης ή/και peer pressure; Είμαστε εδώ για σας


Διονύσης Παππάς · 18 Απριλίου 2022

Καλός καιρός, κακά μαντάτα αγαπητές φίλες και φίλοι. Η υπέροχη απομόνωση στον καναπέ κάτω από 50 κουβέρτες πνέει τα λοίσθια. Τώρα δε μπορείτε πια να λιώνετε στο σπίτι σας με τη δικαιολογία ότι βρέχει/χιονίζει/ρίχνει σκόνη/έχει ανεμοστρόβιλο. Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω.

Και με τη γνωστή μάστιγα που μας δέρνει, η οποία λέει ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα ωφέλιμα για τον εαυτό μας, αντί ξέρωγω να βλέπουμε Friends τρώγοντας ρυζογκοφρέτες, δε μπορούμε απλά να βγούμε έξω. Πρέπει να βγούμε έξω και να κάνουμε πραγματάκια. Δραστηριότητες, χόμπι και τέτοια.

Το ξέρουμε, είναι πρόβλημα. Γι’αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα για να σας λύσουμε το πρόβλημα, ενώ στην κατηγορία Hobby & Αθλητισμός του Shopflix θα βρείτε ό,τι μπορεί να χρειάζεστε. Δεν είναι και το shopping δραστηριότητα; Καλά δεν τα λέμε;

Πάμε λοιπόν:

Πολεμικές τέχνες, φέρτε μία ό,τι να’ναι

Τα έχουν όλα και συμφέρουν. Θα αθληθείτε, θα γνωρίσετε κόσμο και θα νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Επίσης, θα μπορείτε να κάνετε live action role playing την αγαπημένη σας fighting σκηνή από αντίστοιχη ταινία χωρίς να φαίνεστε τελείως άκυροι. Στη συνέχεια, να πάτε να προσκυνήσετε την αφίσα του Μπρους Λι, του Στίβεν Σιγκάλ ή έστω του Απόστολου Σουγκλάκου. Tip: Σε κάθε περίπτωση, άμα αποφασίσετε να βάλετε σάκο στο σπίτι σας να τον στηρίξετε καλά αν δεν θέλετε να ψάχνετε και σοβατζή εκτός από προπονητή.

Αυτοσχέδιο Call of Duty με NERF guns

Έχουμε την προσοχή σας; Είναι ο απόλυτος τρόπος να βάλετε 10, 15 ή και 30 ενήλικες να τρέχουν γύρω γύρω σαν 5χρονα και ουρλιάζοντας «ΜΗΝ ΚΑΜΠΕΡΩΝΕΣΑΙ» σαν 15χρονα. Άμα βρείτε κι έναν τρόπο να σημειώνονται οι πόντοι από τα kills, είστε έτοιμοι να πουλήσετε την ιδέα. Εμπρός, γενναίοι μας. Άμα δεν έχετε πειστεί, να ξέρετε ότι μπορείτε να ψωνίσετε και sniper nerf gun για την απόλυτη αίσθηση καμπερώματος.

Ψάρεμα (fyi: δε χρειάζεται να έχετε πάρει σύνταξη, αν και βοηθάει)

Γυρίστε όλες τις ελληνικές ακτές, ηπειρωτικές και μη. Μυρίστε το αλάτι από αμέτρητες ακροθαλασσιές. Γνωρίστε ψάρια. Πιάστε τα. Στη συνέχεια, φάτε, ή ξαναπετάχτε τα μέσα αν το κάνετε μόνο για το σπορ. Μπορείτε επίσης να γίνετε και YouTubers παράλληλα, η ζωή έχει πολλές δυνατότητες. Αν μάλιστα βαριέστε οτιδήποτε πολυπλοκότερο, μπορείτε να το κάνετε με μια απόχη και μόνο.

Μάθετε ένα μουσικό όργανο

Αυτή η πραγματική κλασική δραστηριότητα έχει δύο εξαιρετικά ελκυστικές πτυχές. Από τη μία, θα μάθετε να παίζετε, θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας, η μουσική εξημερώνει τον άνθρωπο, μια μέρα θα σας ψάχνουν οι μεγαλύτερες ορχήστρες, όλα αυτά. Από την άλλη, μπορείτε να πάρετε ένα ξεκούρδιστο βιολί και να ενοχλείτε τον εκνευριστικό γείτονα κάθε ώρα και στιγμή που σας το επιτρέπει ο νόμος. Ας έρθει να παραπονεθεί για τις ασκήσεις βιολιού σας, ο βάρβαρος.

Μπιλιάρδο (ναι, το 2022)

Το να αποκτήσετε mad skills στο μπιλιάρδο είναι ένα αληθινά αξιοσέβαστο quest. Πρώτον, δε χρειάζεται πολύ κόπο και ιδρώτα. Δεύτερον, σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε ο μύθος των μπιλιαρδάδικων της περιοχής σας. Ναι, υπάρχουν ακόμη. Όχι, δε ζούμε σε 80s βιντεοκασέτα. Σε λίγο καιρό θα εμφανιστούν τα πρώτα χίπστερ μπιλιαρδάδικα, και εσείς θα είστε προετοιμασμένοι γι’αυτή την κατακλυσμική εξέλιξη.

Best of internet