Quantcast
ADVERTORIALS

Το τσίπουρο όπως πρέπει να είναι

Αυθεντικό, ευκολόπιοτο, λιτό μέσα στη μοναδικότητά του, παραδοσιακό τσίπουρο που όλοι αγαπάμε


LUBEN CREW · 18 Απριλίου 2022

Στη χώρα μας τα τραπέζια, τα γεύματα, οι μεζέδες, το τσίπουρο, η καλή διάθεση και η παρέα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα μας, είναι όλα όσα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Από τσιπουράδικα μέχρι ρομαντικά ραντεβού, από πικ νικ μέχρι το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι η κάθε μας στιγμή συνοδεύεται από γέλια, αγαπημένα πρόσωπα, γεύσεις και αρώματα. Στην κορυφή των προτιμήσεών μας, αυτό που θα απογειώσει την κάθε στιγμή μας είναι το κλασσικό, αγαπημένο, παραδοσιακό, απλό και αρμονικό τσίπουρο Δεκαράκι Ροδίτης.

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδανικές για να δημιουργήσουμε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία όπως εμείς τη θέλουμε καθώς οι ανοιξιάτικες μέρες αλλά και το Πάσχα που έρχεται μας δημιουργούν ψυχική ανάταση και διάθεση να μαζευτούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μοιραστούμε στιγμές και να απολαύσουμε ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και αρώματα. Ιδανικός σύντροφος μας είναι το Δεκαράκι Ροδίτης αφού απογειώνει τα μισά και πλέον πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Είτε πρόκειται για σαρακοστιανό τραπέζι με μαριναρισμένα ή τηγανητά θαλασσινά, σαλάτες και αλοιφές, είτε για το τραπέζι της Λαμπρής με ποικιλία ψητών και πίτες, ή πολύ απλά για ένα τραπέζι με τους αγαπημένους μεζέδες της παρέας, το Δεκαράκι Ροδίτης απογειώνει τη γεύση αφού είναι εκλεκτό και μοναδικό! Μπορεί να σταθεί επάξια σε ένα γεύμα ή δείπνο προσφέροντάς μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία και μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε ένα allroditis dinner.

Το Δεκαράκι Ροδίτης είναι ένα μονοποικιλιακό απόσταγμα που προκύπτει αποκλειστικά από τον κλώνο-βασιλιά του Ροδίτη, τον Ροδίτη Αλεπού Τυρνάβου με το χαρακτηριστικό ρόδινο χρώμα της αλεπούς και τα λεμονάτα, φρουτώδη αρώματά του. Την υψηλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση τα χρωστά στο ιδιαίτερο terroir της περιοχής Δαμάσι στον Τύρναβο. Ορεινοί και ημιορεινοί αμπελώνες, ψυχρό κλίμα, παραδοσιακή, καρτερική, πολλαπλή επαναπόσταξη σε χειροποίητους χάλκινους άμβυκες, γνώση και τέχνη στα «κοψίματα», όλα μαζί είναι που κάνουν το μονοποικιλιακό Δεκαράκι Ροδίτη Αλεπού Τυρνάβου το ιδανικό απόσταγμα για κάθε ανοιξιάτικη γαστρονομική εμπειρία!

Με παγωμένο Δεκαράκι Ροδίτη στα ποτήρια, θα τσουγκρίσουμε με την παρέα σε ένα τσιπουράδικο ή με τον έρωτά μας σε ένα πικ-νικ. Θα είναι το τσίπουρο που θα συνοδέψει τον κόπο και το μεράκι του ψήστη της Λαμπρής, με αυτό θα σερβίρουμε τα πιάτα της μαμάς την Κυριακή, αυτό θα είναι ο ιδανικός σύντροφος σε ένα all roditis dinner που θα συνδυάζει τη γνώση του καλού αποστάγματος και την παραδοσιακή απόλαυσή του. Αυθεντικό, ευκολόπιοτο, λιτό μέσα στη μοναδικότητά του, παραδοσιακό τσίπουρο που όλοι αγαπάμε, το Δεκαράκι Ροδίτης Αλεπού Τυρνάβου είναι ένα από τα τρία Δεκαράκια της πρώτης οικογένειας μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι που έχει δώσει νέα διάσταση στο τσίπουρο, ανάγοντας το τσίπουρο σε μονοποικιλιακό και δίνοντας νέα εμπειρία στη γευσιγνωσία.

Best of internet