Quantcast
ADVERTORIALS

Μάθατε για την πρώτη παγκοσμίως virtual μπύρα που έκανε πρεμιέρα στο Metaverse; ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣ

Η Heineken® Silver έκανε το ντεμπούτο της στο σύμπαν του Ζουκ και συνεχίζει στην πραγματική ζωή


Διονύσης Παππάς · 14 Απριλίου 2022

Ναι, δεν είχαμε και στο χωριό μας Metaverse, το ξέρουμε. Όμως ζούμε στο 2022, οπότε αυτή είναι η ζωή μας τώρα. Το ίδιο ισχύει και για την Heineken® Silver, την πρώτη παγκοσμίως virtual μπύρα, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Metaverse. Γιατί όσο ωραία κι αν είναι μια ψηφιακή μπύρα, είναι πάντα καλύτερη IRL.

 Η απόβαση της Heineken® Silver στην πραγματική ζωή® έγινε στις 7 Απριλίου, σε παράλληλα events που έγιναν ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη. Ένα τέτοιο υπέρλαμπρο event έγινε και στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης. Virtual μπύρα αφού, το πάρτι είχε και φυσικά και virtual στοιχεία, μαζί με live, καλεσμένους και πολλά άλλα πραγματάκια, με τον πιο κεντρικό ρόλο να ανήκει στα στοιχεία του virtual Heineken® House. Και φυσικά, πολλή έξτρα δροσιστική Heineken® Silver, για να τη δοκιμάσει το κοινό πρώτη φορά!

Τα live acts ανέλαβαν οι DJs Korilla και Nick Jojo, με τη Natasha Kay να το παίρνει πάνω της για τη μουσική με εντυπωσιακό live act έχοντας για συνεργάτη την graffiti artist Devil’s Claw που ζωγράφισε ζωντανά πάνω στο ρούχο της τραγουδίστριας την ώρα του live. Όσον αφορά τα ευρύτερα πραγματάκια, το πάρτι παρείχε VR glasses ώστε το κοινό να γράφει με τον παλιό καλό τρόπο το μήνυμά του αλλά σε ψηφιακό περιβάλλον, αλλά και να μπορεί να φτιάξει τον ψηφιακό κλώνο και να χορέψει μαζί του. Τέλος, το Metabar και το DJ Booth του virtual Heineken® House προσγειώθηκαν κι αυτά από το Metaverse στο μεγάλο πάρτι της Heineken® Silver, για να συνεχιστεί όπως πρέπει η γνωριμία με το κοινό.

Όπως είπε ο Bram Westenbrink, Global Heineken® Brand Director της HEINEKEN®:

«Λανσάραμε τη Heineken® Silver πρώτα στο metaverse, με μια οξύμωρη προσέγγιση και αρκετή δόση χιούμορ, για να τονίσουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσετε είναι στον πραγματικό κόσμο. Σήμερα, κινηθήκαμε ανάμεσα στον εικονικό και στον πραγματικό κόσμο με «phygital» εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, γιορτάζοντας τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της Heineken® και συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων: διαδραστικές εμπειρίες όπως αυτές που συναντήσαμε στο metaverse, με τη συντροφιά όμως μιας μπίρας που μπορείτε να απολαύσετε στην πραγματικότητα.»

 Ποιο είναι το ζουμί από όλα αυτά; Ότι από τις 7 Απριλίου, η IRL Heineken® Silver είναι έτοιμη να τη δοκιμάσετε. Με έξτρα δροσιστική γεύση και ευχάριστα απαλή επίγευση, με την την ίδια υψηλή ποιότητα και το χαρακτηριστικό χρυσοκίτρινο χρώμα της Heineken®, η Heineken® Silver είναι εδώ.

Μέσα κι έξω από το τσαρδάκι του Ζούκερμπεργκ, φυσικά!

Best of internet