Quantcast
ADVERTORIALS

5 καλοκαιρινά fail που μας φαίνονται τουλάχιστον υπέροχα σε αυτή τη φάση

Μακάρι να μας συνέβαιναν αυτά τώρα, σα να λέμε


Διονύσης Παππάς · 4 Απριλίου 2022

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αυτή η περίοδος έχει μια σειρά από πράγματα να μας χαλάνε τη ζαχαρένια. Για να μην αναφέρουμε αυτά που όλες και όλοι καταλαβαίνετε, είχε μέχρι και χιόνι να πέφτει από τον ουρανό – αυτός ο Μάρτης ήθελε όντως να μας γδάρει. Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, τα πράγματα άρχισαν να δείχνουν λίγο καλύτερα, όμως μέχρι να μπορούμε να βγούμε ραντεβού στον ήλιο έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.

Γιατί είναι γεγονός ότι μετά τον φετινό χειμώνα, έχουμε τεράστια ανάγκη για το καλοκαίρι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μετά τη μιζέρια που φάγαμε, το πακέτο «ήλιος – διακοπές – ζέστη – παρέα και ούζο Πλωμαρίου με μπόλικο πάγο» είναι το απόλυτο must πακέτο. Μετά από τόσες νίλες, ακόμα και οι πιο Mr. Bean στιγμές του καλοκαιριού φαντάζουν ό,τι καλύτερο. Ξέρετε τι εννοούμε: Όλα τα κλασικά fail της καθημερινής περιόδου που συμβαίνουν κάθε χρόνο με μαθηματική ακρίβεια. Εκείνη την ώρα μας εκνευρίζουν, αλλά αυτή τη στιγμή θα ψοφάγαμε να τα ζούμε as we speak.

Σαν αυτά που περιγράφουμε παρακάτω:

Οι καβάτζες είναι όλες καβατζωμένες

Τι καβάτζες θα ήταν άλλωστε αν έμεναν ακαβάτζωτες; Αυτό φυσικά δεν είναι και πολύ μεγάλη παρηγοριά όταν φτάνετε άυπνοι στο ελεύθερο και αφού ψάξετε μάταια, συνειδητοποιείτε ότι θα χρειαστεί να στήσετε μέσα στο λιοπύρι. Η συμβουλή μας: Ζητήστε να μεσολαβήσει ο αρμόδιος παραλιάρχης που γνωρίζει καλά την περιοχή και τους θαμώνες της. Είναι το αντίστοιχο του ΟΗΕ σε αυτές τις περιπτώσεις.

Χάσαμε το πλοίο

Κατάσταση που δε χρειάζεται εξηγήσεις. Το αποτέλεσμα του να χάσεις το πλοίο είναι μια έξτρα αναμονή που ξεκινάει από λίγες ώρες και φτάνει τις λίγες μέρες, εκτός κι αν είστε τόσο τυχεροί που δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για το διάστημα που σας ενδιαφέρει. Όλα αυτά εξαρτώνται από την περίοδο και τα δρομολόγια των καραβιών. Όπως καταλαβαίνετε, μόνοι σας θα ορίσετε το βαθμό δυστυχίας που θα ζήσετε! Γαμάτο;

Τα εισιτήρια της συναυλίας εξαντλήθηκαν

Καλοκαιρινές συναυλίες, αυτή η απόλαυση/μάστιγα. Το πρόβλημα με αυτές είναι ότι είναι άπειρες σε αριθμό κι ότι δεν έχουμε λεφτά για όλες, πόσο μάλλον αν θέλουμε να πάμε ΚΑΙ διακοπές. Έτσι, καταλήγουμε να περιμένουμε ως την τελευταία στιγμή – και τότε, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Όλες και όλοι το έχουμε ζήσει αυτή την πίκρα.

Και όχι, το παραδοσιακό γλέντι με θρακιώτικα στην Ακαδημία Πλάτωνος που σου λένε οι φίλοι σου να πάτε δε μπορούν να υποκαταστήσουν το live που έχασες. ΕΛΕΟΣ.

Πάγος; ΤΕΛΟΣ

Περπατάς ώρα μέσα στην κάψα. Έχεις βάλει όλα τα καπέλα, τα αντιηλιακά, τις κελεμπίες που μπόρεσες να βρεις. Γιατί; Γιατί μετά από όλη αυτή την Οδύσσεια στον ελληνικό Arrakis, θα φτάσεις στη Γη της Επαγγελίας, η οποία είναι το καλύτερο καφενείο/ουζερί της Μεσογείου. Κι όταν φτάνεις εκεί, διαπιστώνεις ότι έχει τελειώσει ο πάγος. Το οποίο σημαίνει ότι θα πιείτε το ούζο Πλωμαρίου ζεστό. Το ούζο της καρδιάς μας, το συνώνυμο του καλοκαιριού, της παρέας και της χαλαρουίτας του να λιάζεσαι στον ήλιο, χωρίς ούτε ένα παγάκι.

Είναι ζωή αυτή τώρα;

Το ερημικό σποτάκι σου έγινε Μύκονος

Πήγαινες επί χρόνια στην απίστευτη καβάτζα σου (ή έστω πήγες μια φορά και χάρηκες) και αποφάσισες να πας και φέτος να ηρεμήσεις; Όχι, φίλες και φίλοι, δε θα γίνει αυτό, γιατί θα πας στην παραλία/ακρωτήρι/δάσος/αμμόλοφο που μόνο εσύ ήξερες εκεί και θα βρεις 100 άτομα να παίζουν ρακέτες και να ακούν μουσική από JBL ενθουσιασμένα από την ομορφιά του μέρους.

Και εσείς θα νιώθετε κάπως έτσι:

 

 

 

 

Best of internet