Quantcast
ADVERTORIALS

5 γραφικοί τύποι που ψάχνονται για καινούριο αμάξι

Αυτοί οι επίδοξοι shoppers αυτοκινήτου που είναι πιο γραφική από την Πλάκα, τη Ρώμη και την Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου μαζί


Διονύσης Παππάς · 25 Φεβρουαρίου 2022

Μπορεί να είναι νέοι οδηγοί, μπορεί και όχι. Μπορεί να έχουν πολλά λεφτά, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι δημόσιος κίνδυνος στην άσφαλτο, μπορεί να είναι πιο safe κι από χρυσόψαρα. Όμως ένα πράγμα τους ενώνει: Είναι φιγούρες τόσο κλισέ που κανονικά θα έπρεπε να βγαίνουν στο autocorrect του άρθρου. Είναι οι κλασικοί άνθρωποι που ψάχνουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο. Και τους ξέρουμε έναν έναν, γιατί η γραφικότητά των συγκεκριμένων ανθρωπότυπων περνάει από γενιά σε γενιά (όσο υπάρχουν αυτοκίνητα, τέλος πάντων).

Το καλό για αυτούς, αλλά και για σας και για μας, είναι ότι όλοι μπορούμε να βρούμε ένα αυτοκίνητο για να ζήσουμε το όνειρο. Μέσω του instacar και του στόλου που βρίσκεται στη διάθεσή του, μπορείτε και μπορούμε να έχουμε leasing ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα δεδομένης ποιότητας. Όσο γραφικοί κι αν είμαστε, μπορούμε να βρούμε το όχημα που ψάχναμε (ακόμη κι αν νομίζαμε ότι ψάχνουμε ένα Smart και τελικά αυτό που ζητάει η ψυχή μας είναι ένα ρωσικό αγροτικό) και να ξεχυθούμε στους δρόμους.

Δεν έχουμε τελειώσει με τη γραφικότητα, όμως. Αυτοί είναι οι πιο γραφικοί άνθρωποι που θα πετύχουν να πηγαίνουν για αγορά αυτοκινήτου:

Ο παραλίγο μηχανικός της McLaren

Κατέχει το 90% της τεχνικής ορολογίας των αυτοκινήτων και το 3% των γνώσεων. Με τους προαναφερθέντες όρους σπαμάρει κάθε επίδοξο πωλητή αυτοκινήτου για να τον εντυπωσιάσει ή για να τον φοβίσει με τις τρομερές του γνώσεις και του κάνει καλύτερη τιμή. Μην του δίνετε σημασία όταν πετάει λέξεις όπως δισκοπλατό και αμπραγιάζ χωρίς λόγο ή με λάθος κόντεξτ, το ταξίδι προς την αυτοεκτίμηση είναι μακρύ και δύσκολο για όλους τους ανθρώπους.

Ο «δεν έχω ιδέα»

Σε μια εξέλιξη που κανένας δεν περίμενε, ο «δεν έχω ιδέα» δεν έχει απολύτως καμία ιδέα για αυτοκίνητα και γι’αυτό τρώει τα νιάτα του στο Google. Ούτε μία. Το μόνο που στην καλύτερη των περιπτώσεων γνωρίζει είναι ότι έχουν τροχούς και τιμόνι και τρέχουν. Θα τον δείτε να ρωτάει τους πωλητές με μηδέν θάρρος και μηδέν αυτοεκτίμηση αυτά που τον έβαλαν οι φίλοι του να ρωτήσει, ενώ αυτό που έχει ανάγκη είναι ένα χάδι στο κεφάλι και μια απλή απάντηση στην εξής απλή ερώτηση: «Είναι καλό αμάξι; Να το πάρω;». Μια μέρα, ελπίζουμε, το δυσβάστακτο quest του θα λήξει κατ’ευχήν.

Ο ψωνίζω στις εκπτώσεις

Ο ψωνίζω στις εκπτώσεις θέλει να πάρει αυτοκίνητο με 50 ευρώ και να μην είναι μινιατούρα. Θα τον βρείτε να τσεκάρει τις αγγελίες ξεκινώντας από τις χαμηλότερες τιμές, και να παίρνει τους πωλητές 666 τηλέφωνα για να τους ρίξει τις άμυνες, ενώ ταυτόχρονα πρήζει όποιον γνωστό του έχει μια κάποια επαφή με συνεργείο για να του κάνει πιο φτηνά μια επισκευή ή έναν έλεγχο.

Συνήθως θα απαντάει συγκαταβατικά ότι αυτή η τιμή που του δείχνουν είναι πάρα πολύ υψηλή, γιατί όπως λέει, εκείνο το μοντέλο είχε μια παρτίδα που οι αρχές της Ονδούρας είχαν απαγορεύσει για σοβαρά τεχνικά προβλήματα στον αερόσακο. Τελικά, θα πάρει κάτι πολύ φτηνό και θα του έρθει συνολικά πιο ακριβά γιατί θα βγάλει πολλές βλάβες. Το’δες, το’παιξες;

Ο 2 Fast, 2 Furious: Καρδίτσα Drift

Ετοιμαστείτε για ιστορίες από κόντρες στην άσφαλτο που κόβουν την ανάσα, από ειδικές διαδρομές που θα σας προκαλέσουν δέος, από ταχύτητες που παγώνουν το αίμα. Αυτό το χαμένο ταλέντο που ποτέ δεν αξιοποιήθηκε από τους ανάξιους στη Formula 1 ή στο WRC έχει σίγουρα ατελείωτες ιστορίες να σου πει, τόσες πολλές που καλύτερα να παραγγείλεις ποτό αν αρχίσει να μιλάει. Η κρυφή του ελπίδα: Να του δώσουν το αμάξι που ψάχνει πιο φτηνά από σεβασμό στις ικανότητές του. Ο κρυφός λόγος που ψάχνει νέο αυτοκίνητο: Οδηγούσε μεθυσμένος και τράκαρε σε έναν κάδο.

Το νεοσύλλεκτο Top Gun

O εν λόγω φίλος θέλει αυτοκίνητο για τον εξής λόγο: Αγαπάει το τιμόνι χωρίς να το έχει πιάσει ποτέ και είναι πανέτοιμος να οργώσει όλες τις ηπείρους, χωρίς να τον πτοεί ότι του λείπει ένα κρίσιμο στοιχείο, δηλαδή οποιαδήποτε οδηγική εμπειρία. Αυτό του δίνει τη σπάνια ικανότητα να ρωτάει αν το Swift που σκέφτεται να αγοράσει έχει βίντσι ή να αναζητά αυτοκίνητο με τετρακίνηση για να κάνει τη διαδρομή Παγκράτι – Κολιάτσου. Θα περάσει υπέροχες στιγμές με το αμάξι του, αν δεν το ρίξει κατά λάθος σε κάποιο κολονάκι ή στη γκαραζόπορτα από υπερβολικό ενθουσιασμό.

Είτε έχετε σκοπό να γίνετε σαν έναν (δικαίωμά σας) από αυτούς είτε όχι, λύση για αυτοκίνητο ως γνωστόν υπάρχει. Ανακάλυψε εδώ τα οφέλη του σύγχρονου leasing και έφυγες για τα ταξίδια των ονείρων σου!

Best of internet