Quantcast
ADVERTORIALS

5 cult κατηγορίες νέων οδηγών που όλοι γνωρίζουμε

Όλοι οι πιθανοί ανθρωπότυποι που μόλις τώρα πρωτοέπιασαν τιμόνι, από εμάς για εσάς


Διονύσης Παππάς · 3 Φεβρουαρίου 2022

Είναι αυτός ο συνδυασμός που αγαπάμε, με τα καλά του και με τα στραβά του. Νέος οδηγός, νέο αυτοκίνητο. Όλοι ξέρετε αυτό το υπέροχο κόμπο, όπου έχουμε έναν νέο οδηγό με το φρεσκοαγορασμένο αυτοκίνητό του. Οκ, στην εποχή που ζούμε το πρώτο είναι πια πολύ πιθανότερο από το δεύτερο (πόσο μάλλον τον συνδυασμό τους), όμως αφήστε μας να ονειρευόμαστε.

Στο κάτω κάτω, λύσεις υπάρχουν για να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι (και να κάνετε μπίζνες). Μέσω της Instacar και του στόλου που βρίσκεται στη διάθεσή της, μπορείτε με τη διαδικασία του ευέλικτου leasing να βρεθείτε να οδηγείτε το αμάξι των ονείρων σας εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με καινούρια και ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα δεδομένης ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι λύση (και leasing) υπάρχει: leasing για επαγγελματίες και ιδιώτες και leasing για e-bikes. Αυτό που ψάχνουν είναι εκεί και τους περιμένει.

Όπως καταλαβαίνετε, ο δρόμος προς τη δόξα είναι ανοιχτός. Απλά, για πολύ κόσμο περνάει από τα πασίγνωστα στάδια – ανθρωπότυπους που όλοι γνωρίζουμε.

Ο ψαρωμένος

Το φιλαράκι μας πίσω από το τιμόνι έχει ένα μικρό θεματάκι με την αυτοπεποίθησή του. Για να εξηγηθούμε, φοβάται κάπως να βγει στο δρόμο. Βασικά, αρνούνταν να βάλει μπροστά αν δεν είχε κάποιον να του κρατάει το χέρι. Όλα ξεκίνησαν πολύ καλά, αλλά ακριβώς στο σημείο που θα έβγαινε από το STOP, συμπέρανε ότι τα άλλα αυτοκίνητα πάνε πολύ γρήγορα και αποφάσισε να πάει στην άκρη του δρόμου να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Τρεις βδομάδες μετά, ακόμη το σκέφτεται.

Ο πιλότος

Ο πιλότος ξέρει ένα πράγμα: Ότι είναι γεννημένος για την άσφαλτο. Μπορεί να μην ξέρει τίποτε άλλο για το αυτοκίνητο ή την οδήγηση, αλλά νιώθει έτοιμος να γυρίσει το 2 Fast 2 Furious: Καρδίτσα drift στους ελληνικούς δρόμους. Από τη μία, θυμηθείτε ότι η αυτοπεποίθηση είναι αναγκαίο πράγμα για την οδήγηση. Από την άλλη, θυμίστε του να σηκώσει το χειρόφρενο πριν φύγει με τσίτα τα γκάζια.

Ο «δε μπορώ να παρκάρω»

Ο εν λόγω τύπος οδηγού βγαίνει σε κάθε εκδοχή όσον αφορά τη γνώση, την ικανότητα και την ψυχραιμία, όμως όλα αυτά παύουν να έχουν ισχύ όταν έρχεται η ώρα του πάρκινγκ. Την καταραμένη στιγμή που θα χρειαστεί να βάλει το αμάξι σε ασφαλή θέση, καταρρέει με περισσότερο θόρυβο από το Death Star. Για να το αντιμετωπίσει, κάνει σεμινάρια διαχείρισης άγχους και ιδιαίτερα μαθήματα γεωμετρίας. Μέχρι να αποφοιτήσει από αυτά, του τα παρκάρουν οι περαστικοί.

Ο χαμένος στο διάστημα

Εδώ έχουμε μικρά, μικρούτσικα θεματάκια συγκέντρωσης. Όπως στην πρώτη βόλτα στην Εθνική, που ο rookie της καρδιάς μας παραλίγο να ρίξει το αμάξι στο αντίθετο ρεύμα γιατί χάθηκε να χαζεύει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος πάνω από την άσφαλτο. Ή εκείνη τη φορά που παραλίγο να το ρίξει από την Πεντέλη γιατί είδε έναν σκίουρο ακριβώς από κάτω στο δρόμο. Ή τότε που ξέχασε ότι η μπάρα του πάρκινγκ δεν έχει ανέβει. Καταλαβαίνετε.

O «τα έχω πάρει στο κρανίο»

Αν ακούσετε τον άνθρωπο μας να βρίζει πίσω από το τιμόνι, θα πιστέψετε ότι έχει τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας σε κάθε είδους επαγγελματική και ιδιωτική οδήγηση. Δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά. Απλά έχει άπειρο άγχος και ξεδίνει όπως έμαθε στους ελληνικούς δρόμους, δηλαδή βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα. Ακόμη και τον εαυτό του. Τι νομίζετε, ότι έχει σκοπό να αδικήσει κανέναν;

 

 

Best of internet