Quantcast
ADVERTORIALS

QUIZ: Τι είδους φουτουριστικά δυστοπικό επάγγελμα σου ταιριάζει τώρα που σκάει η κλιματική αλλαγή

Ιδέες και λύσεις για επαγγελματική αποκατάσταση στην πιο hot σεζόν των τελευταίων χιλιετιών


Διονύσης Παππάς · 23 Ιουλίου 2021

Όταν έχει καύσωνα ακόμα και στον Καναδά, τα πράγματα πρέπει να είναι αρκετά δύσκολα. Για την ακρίβεια, εμείς με το ζόρι πιστεύαμε ότι στον Καναδά ζουν άνθρωποι – κάπου στο βάθος του μυαλού μας υπήρχε η βαθιά ριζωμένη πεποίθηση ότι οι κάτοικοι των Καναδικών πόλεων είναι αρκούδες που μιλάνε, γιατί μόνο αρκούδες μπορεί να στήσουν κανονικό ανθρώπινο πολιτισμό σε αυτό το κρύο. Δυστυχώς, φαίνεται ότι ακόμη κι εκεί έχει πλακώσει ΖΕΣΤΑ.

Αναφερόμαστε φυσικά στην κλιματική αλλαγή και τις συνέπειές της, οι οποίες είναι ήδη εξαιρετικά αισθητές. Για το μέλλον, πιο σοβαρή μας ελπίδα αυτή τη στιγμή είναι να γίνει η φάση Mad Max, καθώς είναι μια αν μη τι άλλο fun προοπτική. Η άλλη εναλλακτική είναι να ζούμε για πάντα σε κλιματιζόμενα υπόγεια ή σε πλωτά σπίτια επειδή θα έχουν λιώσει οι πάγοι. Δύσκολα τα πράγματα.

Τι κάνει κανείς; Σίγουρα δεν πανικοβάλλεται:

Το παν, αγαπητές φίλες και φίλοι, είναι να μπορεί κανείς να ελίσσεται στην αγορά εργασίας. Αν κάποιος θέλει να είναι καβατζωμένος στο μέλλον, πρέπει να ψάξει τα επαγγέλματα που θα είναι hot (no pun intended) στο μέλλον. Πως θα γίνει αυτό; Με το ειδικό quiz δυστοπικού επαγγελματικού προσανατολισμού που συντάξαμε για σας, αγαπητές φίλες και φίλοι. Απαντάτε τις ερωτήσεις, μαθαίνετε τη μελλοντική σας καριέρα.

Σε περίπτωση που το μυαλό σας είναι ακόμη στο σήμερα και ψάχνει κάτι για τη ζωή όπως τη ζούμε (ακόμη) τώρα και όχι τις προφητείες του Νοστράδαμου, το Deree σπεύδει να δώσει τη λύση για ό,τι μπορείτε να ψάχνετε. Γιατί η προετοιμασία για το μέλλον, το όχι δυστοπικό, είναι ο στόχος της καμπάνιας Futureproof του Deree – απόφοιτοι αρματωμένοι με όλες τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή εκδοχή του μέλλοντος.

Και στην καλή εκδοχή του μέλλοντος, με 10 διαφορετικά πεδία σπουδών διαθέσιμα η καμπάνια Futureproof δεν τσιγγουνεύεται τις επιλογές. Θέλετε Communication; Θέλετε Biomedical Sciences; Μήπως ΙΤ, Graphic Design ή Cinema Studies; Αυτό είναι ένα μέλλον όπου τα όνειρα σας μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν πραγματικότητα! Για τη μεγάλη ζέστη και το λιώσιμο των πάγων, θα δούμε τι θα κάνουμε.

Σε κάθε περίπτωση, μάθετε τώρα τι σας ταιριάζει στο μεγάλο και (υπερβολικά) φωτεινό μέλλον μας:

Loading…

Νομίζετε πως όλα τα παραπάνω είναι σενάρια φαντασίας; Αν πιστεύετε έστω και λίγο ότι το μέλλον μας θα είναι ζοφερό, το Deree έχει μεριμνήσει και γι’ αυτά: Όταν λέμε «έτοιμοι για ΚΑΘΕ μέλλον», το εννοούμε και έχουμε συμπεριλάβει και ένα μεταπυρηνικό, κορμακ-μακ-καρθικό μέλλον:

  • Για απομακρυντής πολικών αρκούδων, απευθύνεστε εδώ
  • Για διανομέας με χρήση τζετ πακ, απευθύνεστε εδώ
  • Για μόδιστρος/μοδίστρα στολών NBC, απευθύνεστε εδώ ή εδώ
  • Για συνοδός για τους pet Γκοτζίλα, απευθύνεστε εδώ

 

Best of internet