Quantcast
ADVERTORIALS

5 πράγματα που τελειώνουν πάντα τη στιγμή που τα χρειάζεσαι περισσότερο

Αυτές οι μικρές μεγάλες ξαφνικές ελλείψεις της ζωής που όλες και όλοι αγαπάμε να μισούμε


Διονύσης Παππάς · 12 Ιουλίου 2021

Οκ, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, το ξέρουμε αυτό, το έχει πει ο Πάολο Κοέλιο ή κάποιος αντίστοιχος μεγάλος thinker. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε εμπεδώσει ότι είναι βγαλμένο από τη ζωή. Τι θα γίνει όμως με όλα τα απαραίτητα πράγματα που τελειώνουν τη στιγμή που καίγεται ο πισινός μας και μάλιστα χωρίς να συνυπολογίσουμε καν την κλιματική αλλαγή;

Μερικά, μάλιστα, μας βάζουν κανονική φωτιά όταν αποφασίζουν να λείψουν. Μαζέψαμε όλες αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις, για να θυμηθούμε μαζί τις πιο επίπονες στιγμές έλλειψης.

Είναι αυτά:

Ο καφές

Όλα τα πρωινά ξυπνήματα είναι φρικτά, απλά η φρίκη κλιμακώνεται. Πιο φρικτά αν δουλεύεις, ακόμη πιο φρικτά αν δουλεύεις πολύ πρωί, πολύ πιο φρικτά αν δουλεύεις πρωί Δευτέρας. Όμως, καμία φρίκη δε συγκρίνεται με το να μην έχεις καφέ. Τη στιγμή που το μυαλό σου προσπαθεί να πάρει μπρος και ακούγεται σαν μεταχειρισμένο Γιουγκοσλαβικό φορτηγάκι του ’50, η κρίσιμη βοήθεια που δίνουν εκείνες οι γουλιές του καφέ είναι απούσα. Σε λίγο θα μας ζητηθεί να πηγαίνουμε για τρέξιμο πριν το πρωινό. The horror. The horror…

 

Οι μπαταρίες για το τηλεκοντρόλ

Σχολάσατε από τη δουλειά αργάμιση, οι φίλοι πιστόλιασαν, τα vibes είναι σαν διακοπές στον Πόρο. Τι μένει; Μόνο το ζάπινγκ στην έμπιστη TV, αυτή που μας έχει σώσει τόσες και τόσες φορές από το να κοιτάμε απλά τον τοίχο.

Εκεί ακριβώς σκάει ο κεραυνός: Οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ μόλις μας πούλησαν. Δυστυχώς, η υπέροχη σαπίλα που έχουμε σχεδιάσει (κάπου μεταξύ σάπιου θρίλερ, Ρετιρέ και τελεμάρκετινγκ) θα διακόπτεται επειδή θα πρέπει να πηγαίνουμε ως την τηλεόραση για να πατήσουμε κουμπιά. Σόρι μπαταρίες, αλλά αν θέλαμε να κάνουμε διαδρομές βραδιάτικα, θα είχαμε γραφτεί γυμναστήριο.

Βενζίνη

Ναι, το θυμόμαστε ότι το αυτοκίνητο καίει βενζίνη. Το πρόβλημα είναι ότι το λαμπάκι είναι παραπλανητικό και πιστεύαμε ότι θα μπορέσουμε τουλάχιστον να φτάσουμε στο κοντινότερο χωριό. Αντί γι’ αυτό, το αμάξι είναι σταματημένο σε μια παραλία στην Κρήτη που το μεγαλύτερο δέντρο έχει μέγεθος γκαζόν, είναι ντάλα μεσημέρι και η άμμος αρχίζει να μετασχηματίζεται σε νέα, άγνωστα πετρώματα από την κάψα. Την ίδια στιγμή, μια παρέα αρχίζει να τραγουδάει Ρίτα Ριτάκι. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε με τίποτα.

Το μελάνι για τον εκτυπωτή

Εκτυπωτής δεν είναι αυτό το μηχάνημα που μας γλιτώνει από το να τρέχουμε στα φωτοτυπάδικα; Πως είναι δυνατόν να έχει το θράσος να μένει χωρίς μελάνι; Άμα ήταν να βγούμε να πάρουμε μελάνι, μπορούμε να πάμε και στο φωτοτυπάδικο και να τυπώσουμε ό,τι θέλουμε και να μην τον έχουμε να μας πιάνει χώρο στο γραφείο. Ευτυχώς, η υπηρεσία HP Instant Ink της HP έχει τη λύση.

Εφόσον εγγραφείτε στο πρόγραμμα, ο ίδιος ο εκτυπωτής το παίρνει πάνω του να ενημερώσει την HP ότι το μελάνι τελειώνει κι αυτή το στέλνει σπίτι σας μέσω κούριερ, με πλάνα που ξεκινούν από 0,99  ευρώ το μήνα, ενώ η ανακύκλωση των υλικών γίνεται ακόμα ευκολότερη γιατί η HP συμπεριλαμβάνει την προπληρωμένη ανακύκλωση με την παράδοση του δοχείου. Τώρα μάλιστα! Ο εκτυπωτής παραγγέλνει το μελάνι “μόνος” του και έτσι δεν ξεμένεις ποτέ από μελάνι!

Το χαρτί τουαλέτας

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Δεν υπάρχει άλλη στιγμή υπαρξιακού τρόμου σαν αυτή που ολοκληρώνεις αυτή τη βασική πράξη της ζωής και ξαφνικά ανακαλύπτεις έντρομος ότι είσαι άοπλος και απροετοίμαστος. Πόσες χιλιετίες ονειρευόταν ο άνθρωπος κάτι σαν το χαρτί τουαλέτας; Πόσα βρισίδια θα ρίξουμε όταν διαπιστώσουμε ότι ξεχάσαμε να αγοράσουμε. Και το πιο βασικό, τι θα κάνουμε τώρα;

Πολλά τα ερωτήματα, αγαπητές φίλες και φίλοι.

 

Best of internet