Quantcast
ADVERTORIALS

Στις 25 Ιουνίου, live συναυλία και βόλτα με τ’αμάξι πάνε πακέτο στο City drive-in στο Kέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Vodafone CU μας προσφέρει μια υπέροχη και κυρίως, ασφαλή συναυλιακή εμπειρία


LUBEN CREW · 18 Ιουνίου 2021

Ήγγικεν λοιπόν η μεγάλη ώρα, αγαπητές φίλες και φίλοι, η μαγική στιγμή που όλοι περιμέναμε. Μιλάμε φυσικά για τη στιγμή που θα μπορέσουμε ξαναπάμε σε συναυλίες, σε ένα κανονικό λάιβ, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με μουσική και μουσικούς και όλα τα κομφόρ. Απίστευτα πράγματα, έτσι; Κι όμως εδώ που φτάσαμε, απίστευτα είναι.

Κι όπως και πέρσι, το Vodafone CU παίζει μπαλίτσα και μας προσφέρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια υπέροχη εμπειρία, η οποία θεωρεί ως εξίσου σημαντικές την διασκέδαση και την ασφάλεια του κοινού. Μιλάμε φυσικά για το CU Drive – In Concert , στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μας Alcatrash που θα μας χαρίσουν ένα και μοναδικό live show στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του City drive-in στο Kέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Πρόκειται για τους Πέτρο Πυλαρινό, Ανδρέα Βούλγαρη, Σταύρο Κωστή και Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο, οι οποίοι έρχονται φορτωμένοι με το νέο τους single «Είσαι ό,τι έχω» στα μπαγκάζια τους και γενικώς πανέτοιμοι να εξασφαλίσουν τη διασκέδασή μας.

Ως προς την ασφάλεια, το CU λύνει τα προβλήματα ως εξής: oι CU συνδρομητές που δε θέλουν να χάσουν τη συναυλία μπορούν με ένα μήνυμα DRIVE στο 54646 (χωρίς χρέωση) να πάρουν κωδικό για δωρεάν είσοδο για τους ίδιους και άλλους τρεις φίλους τους στο αυτοκίνητο. Το live ξεκινάει στις 10 μ.μ., όμως θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας, οπότε καλό θα ήταν να σκάσετε μύτη από νωρίς! Αν φτάσετε πολύυυ νωρίς, κανένα πρόβλημα: To food truck που θα είναι παρόν στον χώρο θα αναλάβει να καλύψει όλες τις ανάγκες που δε μπορεί να καλύψει το ηλιοβασίλεμα (που θα είναι επίσης παρόν, αν θέλετε να ξέρετε).

Για περισσότερη και συνεχή ενημέρωση, αυτό είναι το FB event της συναυλίας. CU there!

Παρασκευή 25 Ιουνίου
City drive-in, Κέντρο πολιτισμού ελληνικός κόσμος Πειραιώς 254.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα βρείτε στο παρακάτω link:
[Λέξεις: 286]

Best of internet