Quantcast
ADVERTORIALS

Ο γύρος της Αθήνας σε 48 σουρεαλιστικές ώρες με το smartphone Redmi Note 10 5G

Γυρίσαμε όλη την Αθήνα (κάτι τέτοιο θυμόμαστε, τουλάχιστον) σε δύο εικοσιτετράωρα και ζήσαμε για να πούμε την ιστορία


Αν μείνεις αρκετές ώρες στη γύρα, πολλά μπορεί να συμβούν. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε θεωρητικά, όμως τώρα είχαμε την ευκαιρία να το τεστάρουμε στην πραγματική ζωή. Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να είναι δυνατόν χωρίς ένα smartphone που να αντέξει την πολύωρη περιπλάνηση και, ευτυχώς, το βρήκαμε.

Γιατί το Xiaomi Redmi Note 10 5G στάθηκε αντάξιο των απαιτήσεων της στιγμής παραμένοντας ανοιχτό και διαθέσιμο για 48 ολόκληρες ώρες, όσο ο ήρωας της ιστορίας μας περιπλανιόταν στην εξωτική Αθήνα. Γιατί 48 ώρες με ισχυρό 5G φτάνουν και παραφτάνουν όχι μόνο για να ζήσεις μεγάλες στιγμές, αλλά και για να μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά σου.

Ας δούμε λοιπόν πως ξεκίνησε και πως τελείωσε αυτός ο γύρος της Αθήνας για μας:

Μέρα 1η

Δεν είναι καν μεσημέρι και αποφασίζουμε να βγούμε για καφέ με τους φίλους μας. Το κανόνισμα είναι άψογο οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο σημείο που μας είπαν. Ακούγεται εύκολο, έτσι;

Παρότι φτάσαμε ακριβώς στο σημείο που μας είπαν, δεν τους βρίσκουμε. Ξεκινήσαμε να περιμένουμε, στο κάτω κάτω πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό πέρα από το ακαδημαϊκό μισάωρο της καθυστέρησης που πιστώνουμε κάθε φορά στον εαυτό μας; Εντάξει, οι άλλοι δεν είναι ο εαυτός μας, αλλά θα παίξουμε κάμποσα games στο Redmi και θα περάσει η ώρα.

Τα παιχνίδια ήταν πολύ ωραία στην οθόνη των 90 Hz. Ένας θίασος  ήρθε, έδωσε παράσταση υπαίθριου χοροθέατρου και έφυγε. Τα χελιδόνια ήρθαν, φώλιασαν και ξανάφυγαν. Οκ, για το τελευταίο υπερβάλλουμε, αλλά που είναι οι άλλοι εδώ και τρεις ώρες;

 

Με τα πολλά, μας έδωσαν νέο σημείο συνάντησης. Τα κακά νέα: είναι ακριβώς στη μέση του δρόμου. Τα καλά νέα: Είναι πάνω στη διάβαση, οπότε μπορούμε να περιμένουμε τους άλλους όποτε έχει φανάρι για τους πεζούς. Δεν είναι και τόσο κακό deal, έτσι δεν είναι;

Κάποια στιγμή, η ορθοστασία γίνεται ανυπόφορη. Ψάχνοντας στο ίντερνετ μέρος για να ξαποστάσουμε, βρήκαμε την τοποθεσία «Αναπαυτικός κόκκινος καναπές». Πήγαμε να δούμε αν υπάρχει όντως και το βρήκαμε στο ακριβές location. Ήταν πράγματι πολύ κόκκινος και πολύ αναπαυτικός αλλά μετά από λίγο φοβηθήκαμε και φύγαμε, στο κάτω κάτω μόνο θρίλερ θα μπορούσε να ξεκινήσει από έναν ξεκάρφωτο κόκκινο καναπέ, έτσι;

Αντί γι’ αυτό, αποφασίζουμε να πάρουμε έναν σύντομο υπνάκο 12 ωρών μετά από λίγο σκρολάρισμα.

Μέρα 2η

Το ξύπνημα από τον πρωινό ήλιο ήταν υπέροχο αλλά έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες και δεν βρήκαμε ποτέ επαφή με τους φίλους μας. Ας τους στείλουμε ένα μήνυμα να δούμε τι κάνουν. Κι επειδή έχουμε πολλή μπαταρία, ας τους στείλουμε μαζί και μία σέλφι, φυσικά.

Άντε και μια δεύτερη, τώρα που γυρνάει.

 

Ο χρόνος παγώνει, οι δείκτες του ρολογιού σταματάνε να γυρνάνε. Πως πέρασαν τόσες ώρες ξαφνικά; Γιατί υπάρχει ένας φάκελος με 14792 σέλφι; Γιατί είμαστε στη νησίδα ενός μεγάλου δρόμου; Τι σχέση έχει με όλο αυτά ο μεγάλος κόκκινος καναπές; Πολλά τα ερωτήματα.

Κι όμως, κάτι μαγικό έχει συμβεί. Μπορεί να κανονίζουμε εδώ και δύο μέρες να βρούμε τους φίλους μας, αλλά επιτέλους βρήκαμε το μαγαζί! Θα το γιορτάσουμε καταναλώνοντας υπεύθυνα – δε μας έχουν βρει και λίγα μέχρι στιγμής.

Όχι ότι κάτι πήγε στραβά στο σχέδιό μας, απλά ξυπνήσαμε δίπλα σε ένα συντριβάνι. Πολύ καλή φάση, ευκαιρία για εύκολο και γρήγορο φρεσκάρισμα.

Κι επειδή η καλή μέρα ξεκινάει με λίγη γυμναστική, ακούμε πρόθυμα τις συμβουλές δύο γκουρού από το Νεπάλ που πετύχαμε στη στάση του λεωφορείου και ξεκινάμε με λίγη πρωινή γιόγκα. Ο δρόμος προς τη νιρβάνα είναι ανοιχτός.

Ευτυχώς καταφέραμε και τα γράψαμε όλα αυτά λίγο πριν κλείσει το Redmi Note 10 5G από μπαταρία!

 

Best of internet