Quantcast
ADVERTORIALS

Είναι ένα μπιφτέκι γεμιστό με Philadelphia το απόγειο του μπιφτεκιού; Κάμερα σε μας

Δεν έχει νόημα να ψάχνεις την τέλεια γωνία, αφού αυτό που θέλεις είναι στρογγυλό και βρίσκεται στα Goody’s Burger House!


Τι μπορεί να χρειάζεται ένα μπιφτέκι για να ολοκληρωθεί σαν ύπαρξη; «Τίποτα» θα πείτε και σε μια άλλη περίπτωση θα είχατε δίκιο, όμως αυτή τη φορά, τα Goody’s Burger House ρίχνουν στο τραπέζι ένα πολύ ισχυρό αντεπιχείρημα. Αυτό είναι το νέο Extreme Loaded μπιφτέκι!

Τι καινούργιο φέρνει αυτό το μπιφτέκι; Μα φυσικά ότι είναι γεμιστό με Philadelphia, για μια έκρηξη γεύσης που μπορεί να συμπληρώσει κάθε συνταγή Goody’s burger: από το κλασικό και αγαπημένο Cheese μέχρι το λαχταριστό Hangover και όποιο άλλο θέλετε. Δε χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τι εστί Philadelphia, έτσι;

Αισθάνεστε ηδη ότι πρέπει επειγόντως να δοκιμάσετε αυτό το έπος κρέατος και τυριού; Σπεύσατε ευθύς αμέσως στο στο κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery με παραγγελία από το ανανεωμένο www.goodys.com ή το Goody’s app. Διότι πολλά πράγματα έχουν την τέλεια γωνία τους, όμως οι νοστιμιές των Goody’s Burger House δεν έχουν ανάγκη από κάτι τέτοιο.

Γιατί η τελειότητα είναι στρογγυλή!

 

Best of internet