Quantcast
ADVERTORIALS

Quiz: Είσαι έτοιμος να διαβάσεις τα άστρα μέσω της χρηματιστηριακής αστρολογίας;

Μάθετε αν έχετε τις γνώσεις (και την ευλογία των άστρων) για ένα από τα πιο καυτά ζητήματα της εποχής μας


Ό,τι κι αν λέει ο κόσμος, ελάχιστα πράγματα στη ζωή είναι όντως αταίριαστα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει potential για κάθε είδους συνδυασμό, όσο εξωτικός κι αν μας ακούγεται. Ακόμα και πράγματα που δεν θα πίστευαμε ότι μπορούν να συνυπάρξουν, όπως το χρηματιστήριο και η αστρολογία, ενώνονται και δημιουργούν κάτι νέο την χρηματιστηριακή αστρολογία. Κάτι που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει αν ποτέ ασχοληθείς με τα bitcoin. Στο κάτω κάτω, ζούμε μια εποχή που τιμάει τη διαφορετικότητα και απορρίπτει τους συμβιβασμούς, την αυτοκαταπίεση και το binary. Όταν είσαι ασυμβίβαστος, μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Aυτό λέει και η καμπάνια &more powered by glo™  που σε καλεί να αφήσεις πίσω τους συμβιβασμούς και να γνωρίσεις νέους κόσμους και επιλογές που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις τα πάντα.

Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε όντως τα πάντα. Όταν ακόμα και το χρηματιστήριο με την αστρολογία μπορούν να συνδυαστούν, τότε δεν υπάρχει τίποτα που δε μπορεί να συνδεθεί και να είναι #Breakbinary και #Beeverything. Καθίστε αναπαυτικά παρέα με το glo™ , διαβάστε για την απίθανη περίπτωση της χρηματιστηριακής αστρολογίας. Με την ευκαιρία (και την ευλογία) της Πανσελήνου που παρατηρήσαμε στις 26 Μαΐου, δεν υπάρχει τίποτα πιο ταιριαστό.

 

Κι όμως, υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που μελετούν τα άστρα για να προβλέψουν το χρηματιστήριο. Υπάρχουν twitter-άδες και bloggers, υπάρχει συζήτηση στο Ίντερνετ και τελικά φτάσαμε μέχρι και στη σύνδεση των άστρων με το bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα. Αν νομίζετε ότι το κατέχετε και θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε &more, τότε σας προσφέρουμε μία άλλη μοναδική ευκαιρία: Να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας επί του θέματος.

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Ερωτήσεις

1) Τι είναι το bitcoin;

α) Πόκεμον; (1)

β) Κάτι στο Ίντερνετ δεν είναι; (4)

γ) Κρυπτοκέρμα, έτσι δεν τα λένε; (7)

δ) Το πιο γνωστό αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα χωρίς κεντρική τράπεζα ή κεντρικό διαχειριστή (10)

2) Σε τι χρησιμεύουν τα κρυπτονομίσματα;

α) Όταν περπατάμε μόνοι μας σε σκοτεινό δρόμο; (1)

β) Ο ξάδερφός μου παίζει με αυτά που είναι ιντερνετάς (4)

γ) Είναι νομίσματα (περίπου σαν τα άλλα) (7)

δ) Επενδύοντας σωστά και κατανοώντας τον τρόπο που κινείται η αγορά, κανείς μπορεί να κερδίσει (10)

3) Αστρολογία τι είναι;

α) Κάτι με τα τρολς δεν έχει να κάνει; (1)

β) Η μελέτη των πλανητών και των αστέρων (4)

γ) Αυτό που βλέπεις αστερισμούς και τέτοια και προβλέπεις το μέλλον (7)

δ) Μια τέχνη με μακραίωνη παράδοση που επιζεί μέχρι τις μέρες μας και αξίζει αγάπη (10)

4) Πως λένε τον εκατομμυριούχο κ. Μασκ;

α) Βαγγέλη; (1)

β) Ντόγκε (4)

γ) Τζέιμς (7)

δ) Ίλον (10)

5) Τι είναι ο Νοστράδαμος

α) Χωριό στην Καλλονή Λέσβου (1)

β) Η ψαρόβαρκα του θείου σας (4)

γ) Ένας τύπος τον Μεσαίωνα (7)

δ) Διάσημος Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος του 16ου αιώνα (10)

 

Απαντήσεις

Μετρήστε τους πόντους από τις απαντήσεις σας και βρείτε πόσο καλά γνωρίζετε αυτόν τον #BreakBinary κόσμο που συνδέει τα άστρα και τα ζώδια με τα bitcoin.

α) Δεν είναι ότι τα άστρα δε σας αγαπάνε, απλά δεν έχετε ιδέα από αυτά. Δεν έχετε επίσης ιδέα για τα κρυπτονομίσματα, τους τρόπους που ανταλλάσσονται και όλα τα συναφή. Από τη μία καλό είναι να μην επιχειρήσετε να ασχοληθείτε πριν μάθετε γι’ αυτά, από την άλλη έχετε έναν ολόκληρο κόσμο να εξερευνήσετε! (5 – 16)

β) Είστε ακριβώς στο σημείο που μάθατε ότι τα κρυπτονομίσματα και η αστρολογία συνδέονται, οπότε αισθάνεστε έτοιμοι για όλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε, αλλά η όρεξη είναι καλό πράγμα. Με αρκετή μελέτη, θα είστε σε επαρκές επίπεδο πριν αλλάξει ο χρόνος (και ο Κρόνος). (17-28)

γ) Είστε σε πολύ καλό στάδιο. Έχετε αρχίσει να διαβάζετε την κίνηση των κρυπτονομισμάτων μέσω της αστρολογίας σε τόσο ικανοποιητικό βαθμό, που σκέφτεστε να κάνετε μέχρι και podcast. Τι νομίζανε, ότι η αστρολογία στις μέρες μας παίζει μόνο σε καζαμίες; (29-40)

δ) Το μεσαίο σας όνομα είναι Νοστράδαμος και οι γνωμούλες σας στο ζήτημα της χρηματιστηριακής αστρολογίας έχουν αξία προφητείας. Προσοχή μόνο γιατί μία φορά που είχατε κακή διάθεση και αυτή βγήκε στην εκτίμησή σας, καταποντίστηκε το dogecoin. Πιο αστρολόγος, δε γίνεται; (40-50)

Best of internet