Quantcast
ADVERTORIALS

Πόσο μύστης θα ήσουν αν το shopping ήταν παιχνίδι γνώσεων;

Το εξειδικευμένο μας ψωνιοτέστ θα λύσει όλες σου τις απορίες σχετικά με το status σου ως shopper


Για κάποιους ανθρώπους, το shopping είναι μια υποχρέωση, μια βαρετή δουλειά, μια αγγαρεία. Για άλλους είναι κάτι καλύτερο, μια ευχάριστη δραστηριότητα. Για κάποιους, τέλος, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στον κόσμο, μια αληθινή χαρά της ζωής. Η καθεμία και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε!

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος που διανύουμε ήταν δύσκολη για το shopping, από τα μαγαζιά που έκλεισαν μέχρι τις ουρές και τα ειδικά μέτρα σε αυτά που έμειναν ανοιχτά. Από την άλλη, σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε η χαρά. Πως να γίνει κάτι τέτοιο, όταν υπάρχει efood market; Η νέα υπηρεσία του efood φέρνει το shopping στο σπίτι και τα ψώνια κυριολεκτικά στην πόρτα μας. Είτε πρόκειται για είδη περιπτέρου, είτε για τα απαραίτητα της τουαλέτας, είτε για φρούτα και λαχανικά, το delivery (φυσικά μέσω του efood) μας λύνει τα χέρια.

Το κουβάλημα τελείωσε και από το shopping μένει μόνο η απόλαυση. Το μόνο θέμα τώρα είναι το πόσο το απολαμβάνεις. Για να απαντήσουμε αυτή την ερώτηση, καταρτίσαμε τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Το πρότυπο είναι, φυσικά, το παιχνίδι γνώσεων, παρότι το shopping δεν είναι καθόλου trivial δραστηριότητα! Αν ασχολείστε όμως σοβαρά, οι γνώσεις σας θα το δείξουν.

Απαντήστε ειλικρινά, μάθετε πόση από την ψυχή σας θα πουλάγατε γι’ αυτό το άθλημα:

 

Loading…

Best of internet