ADVERTORIALS

Πόσο μύστης θα ήσουν αν το shopping ήταν παιχνίδι γνώσεων;

Το εξειδικευμένο μας ψωνιοτέστ θα λύσει όλες σου τις απορίες σχετικά με το status σου ως shopper


Διονύσης Παππάς · 29 Απριλίου 2021

Για κάποιους ανθρώπους, το shopping είναι μια υποχρέωση, μια βαρετή δουλειά, μια αγγαρεία. Για άλλους είναι κάτι καλύτερο, μια ευχάριστη δραστηριότητα. Για κάποιους, τέλος, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στον κόσμο, μια αληθινή χαρά της ζωής. Η καθεμία και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε!

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος που διανύουμε ήταν δύσκολη για το shopping, από τα μαγαζιά που έκλεισαν μέχρι τις ουρές και τα ειδικά μέτρα σε αυτά που έμειναν ανοιχτά. Από την άλλη, σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε η χαρά. Πως να γίνει κάτι τέτοιο, όταν υπάρχει efood market; Η νέα υπηρεσία του efood φέρνει το shopping στο σπίτι και τα ψώνια κυριολεκτικά στην πόρτα μας. Είτε πρόκειται για είδη περιπτέρου, είτε για τα απαραίτητα της τουαλέτας, είτε για φρούτα και λαχανικά, τα 15 διαφορετικά spots σε όλη την Αθήνα και το delivery φυσικά μέσω του efood μας λύνουν τα χέρια.

Από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ, 7 φορές την εβδομάδα, με παραλαβή άμεσα στην πόρτα σου σε 25 λεπτά. Το κουβάλημα τελείωσε και από το shopping μένει μόνο η απόλαυση. Το μόνο θέμα τώρα είναι το πόσο το απολαμβάνεις. Για να απαντήσουμε αυτή την ερώτηση, καταρτίσαμε τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Το πρότυπο είναι, φυσικά, το παιχνίδι γνώσεων, παρότι το shopping δεν είναι καθόλου trivial δραστηριότητα! Αν ασχολείστε όμως σοβαρά, οι γνώσεις σας θα το δείξουν.

Απαντήστε ειλικρινά, μάθετε πόση από την ψυχή σας θα πουλάγατε γι’ αυτό το άθλημα:

Ερώτηση 1: Πως θα περιέγραφες τις γνώσεις σου γύρω από τα απορρυπαντικά;

α) Ξέρεις τον ακριβή χημικό τύπο της δραστικής ουσίας του απορρυπαντικού

β) Είσαι γνώστης της αγοράς απορρυπαντικών

γ) Είναι αυτό με τα οποία πλένουμε τα ρούχα χωρίς να ξεβάφουν, σωστά;

δ) Έριξες κατά λάθος μαλακτικό στο πλυντήριο πιάτων

Ερώτηση 2: Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν;

α) Περίπου 350, αλλά μισό λεπτό να ανατρέξω στο σεμινάριο που παρέδωσα πέρσι στην Ανώτατη Σχολή Μακαρονάδας της Μπολόνια

β) Σίγουρα λίγες εκατοντάδες

γ) Σπαγκέτι, λιγκουίνι, ριγκατόνι, ξέρω πολλά

δ) Τα περουκίνι δεν είναι αυτά τα γεμιστά;

Ερώτηση 3: Τι είναι ΠΟΠ;

α) Το όνομα μιας περιοχής, που χρησιμοποιείται στην περιγραφή ενός αγροτικού προϊόντος που παράγεται σε αυτήν και η ποιότητα του ή τα χαρακτηριστικά οφείλονται κυρίως ή αποκλειστικά στο γεωγραφικό περιβάλλον, μπορώ να το συνεχίσω για ώρα.

β) Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης δε σημαίνει;

γ) Αυτό που είναι η φέτα μας

δ) Ο Σάκης Ρουβάς

Ερώτηση 4: Τι σας λέει η λέξη εβαπορέ;

α) Σόρι αλλά έχω γράψει το λήμμα στο βικιλεξικό

β) Αποστειρωμένο γάλα από το οποίο έχει αφαιρεθεί το νερό

γ) Γάλα συσκευασμένο όπως ο τόνος

δ) Όνομα χωριού έξω από τη Λυών

Ερώτηση 5: Τι σχέση έχεις με τον κατάλογο προϊόντων του κάθε καταστήματος;

α) Τον έχεις αποθηκεύσει στον εγκέφαλό σου με μικροτσίπ

β) Τον ξέρεις αρκετά καλά για να απαγγείλεις πέντε γραμμές

γ) Κάπου στη μέση δεν είναι οι χυμοί;

δ) Ψάχνω εδώ και 40 λεπτά να βρω το χαρτί υγείας, βοηθήστε με κάποιος, σας παρακαλώ

Αποτελέσματα:

Μύστης:

Είσαι ο απόλυτος γκουρού του shopping. Όσα έχεις ψωνίσει εσύ σε ένα ΣΚ, δεν έχουν ψωνίσει άλλοι σε 8 ζωές. Σου κάνουν ήδη προτάσεις από πανεπιστήμια του εξωτερικού να διδάξεις τα μυστικά του shopping, αλλά εσύ δε θες γιατί δεν την ψωνίζεις. Απλά ψωνίζεις.

Γνώστης:

Έχεις γνώσεις που λίγοι κοντράρουν. Αν δουλέψεις λίγο ακόμη με τα σημεία που σε δυσκολεύουν, όπως πχ σε τι διαφέρει ο χυμός μανταρίνι με τον χυμό σανγκουίνι, θα κατακτήσεις την κορυφή των γνώσεων του ψωνίζειν.

Σχετικός:

Αν μη τι άλλο, δεν μπερδεύεις το γκούντα με το ένταμ. Έχεις πολλά ακόμη να μάθεις, αλλά είσαι σε καλό στάδιο για αρχάριος. Συνέχισε έτσι και κάποια στιγμή θα παίζεις στα δάχτυλα τα πιο σπάνια τυριά τυριά.

Καλάθι αγάπη μου, έλα πάρε με από δω:

Η κατάσταση σου μόνο ως δύσκολη μπορεί να περιγραφεί. Μπορεί να μπερδέψεις τη σόγια με τα σόγια σου. Χρειάζεσαι επειγόντως μαθήματα, αλλιώς η πιθανότητα να περιφέρεσαι για πάντα σε καταλόγους με χαρτιά υγείας αυξάνεται κατακόρυφα.

Loading…

Best of internet