Quantcast
ADVERTORIALS

Η Οδύσσεια του να σου λείπουν ήδη ανάγκης όταν είσαι σπίτι μέσω Infographic

Όλες οι δυσκολίες του εφοδιασμού όταν είσαι σπίτι, οπτικοποιημένες


Διονύσης Παππάς · 27 Απριλίου 2021

Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το να προμηθεύεσαι τα απαραίτητα γι’ αυτή είναι ακόμη πιο δύσκολο, πόσο μάλλον μέσα σε αυτή την διαρκή ταλαιπωρία που ζούμε. Τη σχεδόν καθημερινή ταλαιπωρία που είναι όλη αυτή η διαδικασία την ξέρουμε πολύ καλά: Να θυμηθείς τι χρειάζεσαι, να θυμηθείς να τα σημειώσεις και το πιο σημαντικό, να βγεις και να ψωνίσεις. Δύσκολα τα πράγματα, ειδικά όταν η βαρεμάρα του να βγεις έξω κοντράρεται με το πόσο πολύ χρειάζεσαι επιτέλους καινούριο σαμπουάν γιατί το παλιό τελείωσε.

Υπάρχει φως στο τούνελ; Φυσικά και υπάρχει, και μάλιστα είναι ψηφιακό. Τη λύση δίνει το efood market, η νέα υπηρεσία του efood, η οποία θα φέρει θα φέρει κυριολεκτικά στην πόρτα μας όλα αυτά που ψωνίζουμε στο mini market, με delivery φυσικά μέσω του efood.

Είτε πρόκειται για είδη περιπτέρου, είτε για τα απαραίτητα της τουαλέτας, είτε για φρούτα και λαχανικά, είτε για  η νέα υπηρεσία ξεμπερδεύει όλα τα καθημερινά ψώνια με 15 spots σε όλη την Αθήνα. Η νέα λειτουργία θα είναι εκεί καθημερινά από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ, 7 φορές την εβδομάδα, με παραλαβή άμεσα στην πόρτα σου σε 25 λεπτά. Αντίο shopping!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα σπρώξιμο, θα αποπειραθούμε να σας θυμίσουμε τον πόνο που αντιπροσωπεύει η διαδικασία του shopping των απαραίτητων. Κι επειδή έχουμε 2020, θα το κάνουμε εποπτικά:

Μπείτε στο efood market, πείτε αντίο στα βάσανα!

Best of internet