Quantcast
ADVERTORIALS

Τι συνέβη όταν το ανθρακούχο νερό συνάντησε το αλκοόλ και τα φυσικά αρώματα;

To ανθρακούχο νερό ενώνεται με αλκοόλ, φυσικά αρώματα και αέρα Μεξικού για να ανανεώσει τα γούστα μας


Διονύσης Παππάς · 18 Δεκεμβρίου 2020

125 χρόνια ήταν αρκετά για να παραμείνουν μακριά το αλκοόλ και ένα διάσημο ανθρακούχο νερό. H ιστορία του Topo Chico κρατάει ήδη έναν αιώνα κι ένα τέταρτο του αιώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουμε σαν ζευγάρι με κάτι άλλο, δηλαδή μετά τον πολυπόθητο γάμο του με το αλκοόλ, αλλά και τα φυσικά αρώματα ως Topo Chico Hard Seltzer (το προϊόν δεν περιέχει φυσικό μεταλλικό νερό). Αυτό δηλαδή που τόσοι επαγγελματίες μπάρμεν και mixologists κάνουν ήδη στις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική, αλλά σε ένα σώμα (και μία συσκευασία).

Θα πείτε εδώ τι σχέση έχουν το ανθρακούχο νερό και το αλκοόλ μεταξύ τους; Είναι σαν να λέμε βουνό:

Και θάλασσα:

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το Πήλιο, που συνδυάζει και βουνό και θάλασσα.

Έναν τέτοιο δροσερό συνδυασμό μας συστήνει και το Topo Chico Hard Seltzer, που ταιριάζει σε μια σειρά από αγαπημένες καθημερινές στιγμές. Στη βόλτα, ή στο τσιλάρισμα μετά από αυτή. Στο χαλαρό άραγμα με φίλους, ή στο solο άραγμα μετά τη δουλειά. Λίγη δροσιά κολλάει παντού και πάντα!

Μετά την πρώτη του εμφάνιση τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στη Λατινική Αμερική, είναι στη χώρα μας από τον Νοέμβριο για να μας μυήσει στην ολόφρεσκια κατηγορία των hard seltzer ποτών, που είναι εδώ για σας αν πιστεύετε ότι τα γούστα σας μπορούν να επεκταθούν.

Πχ, κάποιοι έχουν γούστα ακριβά:

Τα βασικά στοιχεία της μαγικής συνταγής είναι τα εξής: ανθρακούχο νερό, αλκοόλ και φυσικά αρώματα, τα οποία σε μας θα περιέχονται σε συσκευασία κουτιού 330ml. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η ποικιλία, το hard seltzer θα έρθει σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: Tangy Lemon Lime, Tropical Mango και Cherry Acai, χωρίς γλουτένη, με 96 θερμίδες ανά συσκευασία, δύο γραμμάρια ζάχαρης και 4.7% αλκοόλ (ABV).

To Topo Chico Hard Seltzer στον τόπο μας, απολαύστε υπεύθυνα! Για περισσότερα νέα και εκπλήξεις, ακολουθήστε το Topo Chico Hard Seltzer στα social: IG: @topochicohs, FB: @TopoChicoHardSeltzerOfficialEurope και ανακαλύψτε το προϊόν στο topochico.gr.

 

 

 

Best of internet