Quantcast
ADVERTORIALS

Μπορούν 8 διαφορετικές γεύσεις να αλλάξουν μία καραντίνα; Κάμερα σε μας

Οι (αρκετές) διαφορετικές επιλογές για κάθε κάθε μέρα της καραντίνας μπορούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο fun


Διονύσης Παππάς · 30 Νοεμβρίου 2020

Το καταλαβαίνουμε, ήταν που ήταν πίκρα η πρώτη καραντίνα, με τη δεύτερη παράγινε το κακό. Για άλλη μία φορά, είμαστε και πάλι κλεισμένοι μέσα και οι μέρες είναι ολόιδιες. Δεν ξεχωρίζουν με τίποτα. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Τι; Υπάρχει ελπίδα; Δε μπορεί!

Κι όμως μπορεί, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αν μη τι άλλο, υπάρχει η δυνατότητα η κάθε μέρα να έχει τη δική της γεύση, έτσι ώστε να μην βαριόμαστε ποτέ. Θα το εγγυηθεί η συσκευή, το No 1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς και το απόλυτο γκάτζετ κάθε ατμιστή που σέβεται τον εαυτό του. Θα το εγγυηθεί μαζί με την προγεμισμένη κάψουλα myblu που κουμπώνει στη συσκευή με μια μόνο κίνηση, δίνοντας μία διαφορετική γεύση κάθε φορά.

Θέλετε κάτι που να σας θυμίζει μοχίτο και τσίχλες (και όχι κεφτέδες όπως θυμίζει ο δυόσμος); Δοκιμάστε το myblu Menthol με δροσερό άρωμα μέντας και ένταση 1,6% και θα μας θυμηθείτε. Θέλετε κάτι που να θυμίζει νησιά Αιγαίου, παγωτά, καλοκαίρια, ακρογιαλιές, αστέρια και άλλα πράγματα για τα οποία δε θέλετε να σας μιλάνε; Η φρουτένια γεύση Mango Apricot έχει γλυκό άρωμα και ένταση 1,6% είναι φτιαγμένη για σας.

Μήπως έχετε απλά, τίμια γούστα και επίσης έχετε μανία με το παγωτό φράουλα; Η γεύση Strawberry Mint αναλαμβάνει να κάνει φραουλένια ακόμα και την πιο βαρετή μέρα. Θέλετε κάτι δροσιστικό σαν παγάκι στο στόμα; Θα σας το δώσουν οι δύο παραλλαγές της Blue Ice, με ο,8% και 0% ένταση.

Όπως καταλαβαίνετε, λύσεις υπάρχουν. Ούτε η πιθανότητα να σας αρέσει η παλιά, καλή, πατροπαράδοτη γεύση του καπνού έχει αμεληθεί. Για την ακρίβεια, η αίσθηση του καπνού μας έρχεται με τρεις παραλλαγές: Τις Tobacco 0,8% για απαλή γεύση και Tobacco 1,6% για έντονη, ενώ αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο (και ολίγον γλυκό) η Tobacco Vanilla 0,8% θα δώσει τη λύση.

Τα βλέπετε, ποικιλία υπάρχει άφθονη και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενήλικοι ατμιστές είναι να διαλέξουν το χρώμα της συσκευής τους, να τη φορτίσουν ένα μισαωράκι και να απολαύσουν. Με 8 γεύσεις myblu, 3 επίπεδα νικοτίνης και λίγη υπομονή, θα γίνουν όλα.

Γίνονται πραγματάκια!

 

 

Best of internet