Quantcast
ADVERTORIALS

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα: Πώς θα ήταν ο κόσμος αν το ελληνικό καλοκαίρι δεν τέλειωνε ποτέ

Μήπως το «ποτέ χειμώνας» σκηνικό που ζούμε φέτος είναι το ιδανικό πράγμα για τη ζωή μας;


Διονύσης Παππάς · 27 Οκτωβρίου 2020

Όπως όλες και όλοι ξέρουμε, στην Ελλάδα δεν κάνει κρύο. Για την ακρίβεια, δεν έκανε ποτέ, πολύ πριν η κλιματική αλλαγή αποφασίσει να μετατρέψει όλη την υφήλιο σε γιγαντιαία πισίνα. Τα τελευταία χρόνια όμως, όπως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε αυτό το φθινόπωρο, δεν κάνει σχεδόν καθόλου κρύο. Αυτό αναστατώνει διάφορα πράγματα, εκτός από το γούστο μας για το Ούζο Πλωμαρίου: Αυτό το απολαμβάνουμε άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα χωρίς να μας σταματάει τίποτε.

Κάποιοι ανησυχούν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, όμως εμείς πιστεύουμε ότι τελικά όλα θα πάνε καλά και αντί να προετοιμαζόμαστε για το επερχόμενο Mad Max, καλύτερο θα ήταν να σκεφτούμε τι πραγματάκια μπορούμε να κάνουμε στο νέο αιώνιο καλοκαίρι που ζούμε. Γιατί το potential σε μία Ελλάδα που δεν κάνει κρύο, είναι άπειρο.

Ας δούμε πχ πως δουλεύει το φθινόπωρο, αλλά και οι υπόλοιπες εποχές, όταν κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε χωρίς να μας απασχολεί ο καιρός και η εποχή:

Παρέλαση με κότερα

Αν όλο τον χρόνο κάνει ζέστη, τότε μπορούμε να παρελάσουμε με την καλοκαιρινή λουξ χαρά που είναι τα κότερα, σε σχηματισμό. Αντί για εμβατήρια, θα παίζει φυσικά το αγαπημένο μας hit του Mad Clip:

APOMADCLIPSE NOW

Gepostet von Ψύχραιμες Κριτικές am Freitag, 19. Juni 2020

Αν τώρα δε σας αρέσουν καθόλου τα κότερα, μπορεί να γίνει και με τζετ σκι:

Χριστούγεννα στην παραλία

Να το ζήσουμε όπως οι Αυστραλοί δηλαδή, αλλά χωρίς λευκούς καρχαρίες, δηλητηριώδη φίδια και αράχνες, τεράστιους κροκόδειλους και όλη την υπόλοιπη πανίδα της Ωκεανίας. Η Ελλάδα μας έχει τόση πολλή ακτογραμμή που όλοι θα μπορούν να στήσουν ένα τραπεζομάντηλο στην παραλία και να ανοίξουν δώρα κάτω από ένα αρμυρίκι, αφού πρώτα ρίξουν μία βουτιά. Οι επίδοξοι Άι-Βασίληδες θα φοράνε κόκκινο ολόσωμο μαγιό, φυσικά:

 

Αν τώρα δε σας αρέσει το αρμυρίκι, μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που χρειάζεται για να ζήσετε Χριστούγεννα στο Κεδρόδασος. Στο κάτω – κάτω, οι κέδροι δε μοιάζουν λίγο με έλατα;

Απόκριες μέσα στη θάλασσα

Απόκριες και βουτιές; Καρναβάλι με μπάνιο; Γιατί όχι, δηλαδή; Στο κάτω κάτω της γραφής, οι κανονικές Απόκριες είναι υπερβολικά εύκολες. Όλοι μπορούν να αγοράσουν μία στολή ή να φτιάξουν μία αυτοσχέδια, όμως πόσοι μπορούν να στήσουν μία ΚΑΛΗ μεταμφίεση με τους περιορισμούς του μαγιό; Πως θα ήταν η ζωή μας, αν όλες οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις ήταν σαν την παρακάτω (hint: πολύ καλύτερη);

Προσοχή: ακολουθούν σκληρές εικόνες

Gepostet von Nerdcult am Dienstag, 18. Dezember 2018

Ουζάκια με τις φθινοπωρινές βροχές λιακάδες

Υπάρχει μία πολύ διαδεδομένη παρεξήγηση ότι το αγαπημένο μας ούζο πίνεται μόνο με ήλιο, θαλασσίτσα, ψαράκι, χταποδάκι, παραλιούλα, διακοπούλες και πάει λέγοντας. Αν θέλετε τη γνώμη μας αυτό είναι τεράστιο λάθος, γιατί το ούζο Πλωμαρίου το αγαπάμε και το τιμάμε όλο το χρόνο και σε όλες τις περιστάσεις.

Αφού όμως σας αρέσουν τόσο πολύ τα στερεότυπα, το αιώνιο καλοκαίρι θα σας χαρίσει ένα all year round σκηνικό για ούζο: Χταποδάκι το Δεκέμβριο, Θαλασσίτσα τον Ιανουάριο, ψαράκι τον Φεβρουάριο – οκ, με τις διακοπές είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούμε να τηρούμε τη γνωστή κατάνυξη με ούζο Πλωμαρίου ακόμη και τους αντισυμβατικούς μήνες.

Τσου Λου στο μπιτσόμπαρο

Φθινόπωρο και Τσου Λου πάνε μαζί. Άμα η γνωστή ιεροτελεστία «παρέα – ματς Τσάμπιονς Λιγκ» είναι σκέτη απόλαυση στην καφετέρια ή ακόμη καλύτερα, στο καφενείο της προτίμησής μας, τότε φαντάζεστε πόσο αναβαθμισμένη θα είναι η εμπειρία στο μπιτσόμπαρο; Γιγαντοοθόνες θα βρεθούν, η γειτονιά δε θα γκρινιάζει για τη φασαρία και τα ποτήρια που θα πέφτουν κάτω δε θα σπάνε λόγω άμμου.

Αν τώρα είστε του homemade πίτσα, παρέα και Τσάμπιονς Λιγκ , μπορείτε πάντα να το δοκιμάσετε σε κανένα ελεύθερο, δε χρειάζεται να έρθουμε όλοι σε επαφή με τη φύση.

 

Best of internet