Quantcast
ADVERTORIALS

Τι λένε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου για σένα

Τσέκαρε τα δικά σου λάστιχα στο δίκτυο της ViaLider για να μάθεις τι τύπος είσαι


Διονύσης Παππάς · 29 Ιανουαρίου 2021

Το ότι «είμαστε ό,τι τρώμε» όλοι το ξέρουν, συνειδητοποιούμε όμως ότι άλλο τόσο «είμαστε ό,τι φοράμε»; Δυσκολάκι να διαφωνήσει κανείς όταν σκεφτεί πόσο πολλά μπορεί να σημαίνει για τον εαυτό του εκείνο το ερείπιο μπλουζάκι από εκείνη τη συναυλία που είχαμε πάει με εκείνο το πρόσωπο 11 χρόνια πριν (το οποίο φυσικά φοράμε με πάθος μέχρι να διαλυθεί σε 11 κομμάτια).

Εμείς θα πατήσουμε λίγο γκάζι και θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα αγαπητές φίλες και φίλοι: Μπορεί να είναι ακριβώς σαν τα παπούτσια, αλλά κι αυτά που φοράμε στο αυτοκίνητό μας λένε πολλά πράγματα για μας. Μιλάμε φυσικά για αυτά που φοράει για να ακουμπήσει στο έδαφος, δηλαδή τα ελαστικά του. Για την ακρίβεια, έχουμε ήδη καταγράψει μερικούς πολύ συγκεκριμένους ανθρωπότυπους ανάλογα με την προσέγγισή τους στα λάστιχα – που όλες και όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε.

Γιατί όλοι τους ξέρουμε:

O Γιώργης

Ο Γιώργης δε χρειάζεται συστάσεις γιατί είναι διάσημος. Όπως οι αστέρες του Χόλιγουντ άφησαν πίσω τους ένα αστέρι στη γνωστή λεωφόρο, αυτός άφησε τα λάστιχα του σε μία στροφή (στροφάρα για τους φίλους στην Κρήτη) και γενικά τα αφήνει όπου βρει γιατί του αρέσει η περιπέτεια. Είναι ο καλύτερος πελάτης για όλα τα απανταχού καταστήματα ελαστικών.

O Προβλεπέ

Ο άνθρωπος είναι προβλεπέ. Έχει τα λάστιχα του πάντα στην πένα, στην πρώτη ψιχάλα βάζει αντιολισθητικές και έφερε αλυσίδες για το χιόνι μέχρι την Ανάφη. Όταν βάζει καινούρια λάστιχα, τον πρώτο μήνα πάει με το λεωφορείο γιατί τα λυπάται.

Ο Κινέζος

Πιστεύει ότι η εποχή μας δεν είναι για σπατάλες, οπότε παίρνει καινούρια λάστιχα από το Wish με 3 ευρώ. Για να τα λέμε όλα, έχει καταφέρει να κάνει σημάδια σαν του Γιώργη απλά ξεπαρκάροντας.

Ο Ραλλίστας

Ο εν λόγω λάτρης της ταχύτητας έχει περάσει αμέτρητες ώρες στο YouTube μελετώντας το τι είδους λάστιχο σε πόση πίεση χρειάζεται η κάθε περίσταση, ώστε να πετύχει το πιο γρήγορο 0-100. Γενικά, το αμάξι είναι πάντα έτοιμο να παίξει σε κάποιο sequel 2 Fast 2 FuriousO ίδιος ο ραλλίστας φυσικά πάει με το όριο ταχύτητας, γιατί φοβάται την φυγόκεντρο στις στροφές.

Ο Δύο Χέρια, Τρείς Ρόδες

O εν λόγω φίλος έχει πάντα ένα λάστιχο τάπα και δεν το αλλάζει. Κανείς δεν ξέρει γιατί: Κάποιοι πιστεύουν ότι αδιαφορεί, κάποιοι πιστεύουν ότι έτσι τον βολεύει, κάποιοι ότι δεν το έχει καταλάβει. Ίσως έχει αποκτήσει πλέον συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το λάστιχο. Πολλά τα ερωτήματα.

Να πούμε εδώ φυσικά ότι υπάρχει μία κρίσιμη διαφορά με τα ρούχα, τα ελαστικά δεν είναι κυρίαρχα θέμα στιλ (οκ, στην Αλάσκα υπάρχουν και στα ρούχα περιορισμοί): Είναι πάνω απ’ όλα θέμα ασφαλείας, και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αυτό είναι το δίκτυο ViaLider, το οποίο σας δίνει μία αξιόπιστη επιλογή για να τσεκάρετε ελαστικά (και όχι μόνο) στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας;

Είστε έτοιμοι ξεκινήσετε για εκδρομή; Πριν από όλα, μπορούμε να περάσουμε μία βόλτα από ένα κατάστημα του δικτύου, που θα είναι πιστοποιημένο με τα υψηλά στάνταρ της Michelin ως προς την πώληση ελαστικών. Για το τεχνικό expertise των καταστημάτων, έχει φροντίσει ο ανεξάρτητος φορέας πιστοποιήσεων TUV Austria Hellas. Το ίδιο το ViaLider έχει βραβευθεί με το Responsible Business Award επειδή βοηθά μικρομεσαίες επιχειρήσεις να συνεργαστούν μεταξύ τους – το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμη πιο αξιόπιστο δίκτυο για όλους.

Και στο αμάξι μη ντύνεσαι απλά, φόρα ό,τι καλύτερο έχεις!

Best of internet