Quantcast
ADVERTORIALS

Πρέπει να εξοπλίσεις ένα ολόκληρο νέο φοιτητικό σπίτι και έχεις πελαγώσει; Κανένα πρόβλημα

Υπάρχει ένα μέρος που θα βρείτε όλα όσα ψάχνατε για τη φοιτητική σας ζωή, ακόμη κι αν δεν ξέρατε ότι τα ψάχνατε


LUBEN CREW · 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ως γνωστόν, η φοιτητική ζωή εκτός του πατρικού σπιτιού είναι μία περίοδος γεμάτη υπέροχα σκηνικά κι εμπειρίες. Πριν όμως αρχίσουμε την πρώτη επαφή με τη solo ζωή, τις γνωριμίες, τα πάρτι, τα ταξίδια, τις εκδρομές και γενικά όλον τον χαμό, πρέπει να φέρουμε εις πέρας ένα πολύ συγκεκριμένο καθήκον:  Να εξοπλίσουμε το πρώτο μας σπίτι με κάθε πιθανό και απίθανο πραγματάκι.

Από που ξεκινά κανείς για να εξοπλίσει ένα σπίτι; Πριν αισθανθείτε σαν τον Χριστόφορο Κολόμβο που ξεκινά για το άγνωστο, μπορούμε να σας καθησυχάσουμε με μία πολύ σημαντική πληροφορία: Το Public.gr είναι το μέρος που θα βρείτε όλα όσα μπορεί να έχετε ανάγκη, από κομπιουτεράκια μέχρι πλυντήρια. Για την ακρίβεια, είστε εξασφαλισμένοι για κάθε πιθανό δωμάτιο του σπιτιού.

Θέλετε πράγματα για το γραφείο σας; Ένα καινούριο γραφείο από οξιά μπορεί να κάνει το διάβασμα να φαίνεται σχεδόν κουλ διαδικασία, ενώ μαζί με την κατάλληλη βιβλιοθήκη μπορεί να κάνει το γραφείο τον πιο στιλάτο χώρο του σπιτιού. Είναι ο εξοπλισμός της κουζίνας το ζήτημα; Με ένα καλό set μαχαιριών κι ένα μάχιμο φουρνάκι ο δρόμος για να γίνετε οι Master Chef της φοιτητικής ζωής ανοίγει διάπλατα.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και το σαλόνι. Ο επίσημος χώρος τσιλαρίσματος μπορεί να γίνει ακόμη πιο επίσημος με μία τηλεόραση για πολύ άραγμα κι έναν άνετο καναπέ. Ούτε όμως το μπάνιο θα μείνει παραπονεμένο: Ένα πλυντήριο θα εξασφαλίσει ότι δεν θα ψωνίζετε καινούρια ρούχα για να βρείτε καθαρά, ενώ μία όρθια καλαθιέρα θα εξασφαλίσει ότι το ίδιο το μπάνιο δε θα θυμίζει γιαπί.

Κλείνοντας, πρέπει να αναφερθούμε στον πιο σημαντικό προορισμό μέσα στο σπίτι: Το υπνοδωμάτιο. Ο καλός ύπνος που μόνο ένα άνετο κρεβάτι φέρνει, είναι κάτι δίκαιο και σωστό. Κι επειδή στη ζωή μας χρειαζόμαστε και στιλ, ένας όρθιος καθρέπτης θα σας χαρίσει το homemade My Style Rocks που πάντα ονειρευόσασταν.

Πως είπατε; Δεν είναι μόνο αυτά; Ισχύει 100%, οπότε στο public.gr θα βρείτε και είδη διακόσμησηςείδη sports & fitness, συσκευές προσωπικής φροντίδας και άλλα. Μπορείτε μάλιστα να τα παραλάβετε όλα αυτά ανέπαφα από το parking του καταστήματος, αν κάνετε την παραγγελία σας online μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας παράδοσης Drive Up (διαθέσιμη στο κατάστημα της Συγγρού στην Αθήνα και το κατάστημα Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη).

Επίσης, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά ακόμη κι αν δεν είστε φοιτητής (αν και οπωσδήποτε είναι πιο ωραίο αν είστε). Μπες στην σχετική ενότητα του public.gr και ξεκίνα να ετοιμάζεσαι!

 

Best of internet