Quantcast
ADVERTORIALS

Η αμήχανη στιγμή που χρειάζεσαι διαβήτη για να βγάλεις την τέλεια selfie

Τα αγαπημένα μας Κουραφέλκυθρα έχουν κάτι να πουν για το πόσο χρόνο μας τρώει κάθε φορά η ιδανική αυτοφωτογράφηση


Διονύσης Παππάς · 24 Φεβρουαρίου 2020

Δεν ξέρουμε πως θα αισθάνονται οι αρχαίοι Σουμέριοι γι’αυτό, όμως η επιστήμη της τριγωνομετρίας που δημιούργησαν, ή τέλος πάντων μία συγκεκριμένη εφαρμογή της, έχει τεράστια πέραση στα σύγχρονα social media. Μπορεί να μην έχουμε χωράφια να μετρήσουμε στο Facebook και στο Instagram, έχουμε όμως ολόκληρα στρέμματα από selfie και το μυστικό της ιδανικής selfie όλοι ξέρουμε ποιο είναι: Η τέλεια γωνία.

Μην είστε ξενέρωτοι τώρα, δεν είναι απλά θέμα likes – είναι θέμα αρχής, γιατί μόνο η σωστή γωνία θα εξασφαλίσει ότι η selfie μας δε θα είναι βγαλμένη από το Shrek. Το μόνο θεματάκι είναι ότι καμιά φορά, η αναζήτηση αυτή, κατά τη διάρκεια της οποίας βασικά περιφέρουμε το κινητό μπροστά στο πρόσωπό μας, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Όχι ότι είναι πολύ ένα μισάωρο, έτσι δεν είναι;

Αυτή η αγωνία της γωνίας είναι ενέπνευσε τα Goody’s Burger House στην νέα τους καμπάνια. Όπως για παράδειγμα στο νέο τους σποτ, όπου βλέπουμε το γνωστό σε όλους μας θέαμα των ανθρώπων που ζουν την Οδύσσεια της ιδανικής γωνίας. Το ότι υπάρχει και ζωή μετά τη selfie είναι προφανώς λιγότερο σημαντικό.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτά. Τα Goody’s Burger House επιστράτευσαν την βοήθεια του Αντώνη Βαβαγιάννη (Κουραφέλκυθρα) για να δημιουργήσουν μία σειρά από κόμιξ για το Jenny.gr, στο Gazzetta, στο Luben και στο Neopolis, με θέμα το υπαρξιακό δράμα της τέλειας σέλφι.

Πάρε λοιπόν την αληθινή σωστή γωνία, δηλαδή την πιο άνετη, κάτσε αναπαυτικά και απόλαυσε τα:

Δες το σχέδιο του Gazzetta.

Δες το σχέδιο του Jenny.gr.

Δες το σχέδιο του Neopolis.

Μάθε περισσότερα για τον δημιουργό των Κουραφέλκυθρων, Αντώνη Βαβαγιάννη: Instagram – F/B.

Liquid Media Comic Book Powered by Goody’s Burger House

Best of internet