Quantcast
ADVERTORIALS

12 ζευγάρια που μπορείς να πετύχεις MAZI μόνο τη Mόνη Δευτέρα που Αγαπάμε!

Υπάρχει μόνο μία πολύ συγκεκριμένη Δευτέρα που μπορεί να φέρει κοντά όλους αυτούς τους άσπονδους φίλους.


24 Φεβρουαρίου 2020

Όχι ότι είμαστε προκατειλημμένοι, αλλά όταν κάποιος ανακοινώσει ότι αγαπά τις Δευτέρες, η πρώτη μας σκέψη είναι ότι χρειάζεται βοήθεια! Η Δευτέρα είναι η αρχή της εργάσιμης εβδομάδας και το τέλος της ξεκούρασης, η μέρα στην οποία μεταθέτουμε την αρχή της δίαιτας και τις επισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες – γενικά μία μέρα δύσκολη

Υπάρχει όμως μία Δευτέρα που δεν είναι έτσι. Μία Δευτέρα που είναι διαφορετική και ξεχωριστή και υπέροχη, γιατί δεν έχει ούτε πρωινό ξύπνημα, ούτε ΚΕΠ, ούτε βιασύνη, ούτε τίποτα. Άρα, μία Δευτέρα κομμένη και ραμμένη για να την περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με άπειρη ξεκούραση και χρόνο για όλα αυτά που μας αρέσουν.

Τόσο πολύ μάλιστα, που ακόμη και τα πιο αταίριαστα ζευγάρια που υπάρχουν εκεί έξω θα μπορούσαν να την περάσουν μαζί. Γιατί τη Δευτέρα που έχουμε στο μυαλό μας, ακόμη κι όλα αυτά τα απίθανα ντουέτα (κι όχι μόνο) που θα δούμε παρακάτω θα έθαβαν το τσεκούρι του πολέμου:

H Ντένη και η Φλώρα

Ο Δρακουμέλ και ο Μπαμπαστρούμφ

Οι Jim και Dwight

Ο Χλαπάτσας και οι τρεις λεβέντες του Κάκαλου

Ο Τίμος και ο Δάγκας

Η Σενιόρα Σούλα και ο Χοσέ

Η Σωσώ και η Φλώρα

o Jaskier και ο Geralt

O Bojack και ο Mr Peanutbutter

Η καφετζού και ο Πώποτας

Η Αννέτα και η Βίκυ/Στέλλα

 

O Καντακουζηνός με τη βλαχάρα Βλαχάκη

 

Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, μιλάμε φυσικά για την Καθαρά Δευτέρα! Είναι αργία και άρα τελείως διαφορετική μέρα από τις άλλες και μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας. Τόσο μη Δευτέρα που μπορείς να πετύχεις κι όλους τους παραπάνω μαζί, όπως και όλους τους αγαπημένους σου (ή και όχι) ανθρώπους.

Γι’ αυτό η Καθαρά Δευτέρα είναι η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε! Τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ένα τραπέζι με νηστίσιμους μεζέδες και φυσικά πρωταγωνιστής εκεί ανάμεσα στα ντολμαδάκια και τις λαγάνες, ο Μακεδονικός Χαλβάς! Και όλα γίνονται αμέσως καλύτερα.

Μάθε κι εσύ πώς θα φέρεις κοντά τα αγαπημένα σου πρόσωπα τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε και στείλε τους πρόσκληση να την περάσετε Μαζί στο www.agapamedeftera.gr. Με κάθε συμμετοχή, ο Μακεδονικός Χαλβάς στηρίζει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, ενώ παράλληλα μπαίνεις σε κλήρωση για να γίνεις ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν λαχταριστά προϊόντα. Γιατί… ενωμένοι θα νικήσουμε!

#agapamedeftera #makedonikoshalvas

Best of internet