Quantcast
ADVERTORIALS

Ποια είναι τα 6 πιο αγαπημένα Sex Toys των Ελλήνων; Ρωτήσαμε και μάθαμε από τους ειδικούς

Σας αποκαλύπτουμε τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού στα παιχνίδια για μεγάλα παιδιά


Διονύσης Παππάς · 31 Ιανουαρίου 2020

Πάνε πια τα ρομαντικά χρόνια που για να επισκεφτεί κανείς ένα sex shop έπρεπε να φορά καμπαρτίνα, ψεύτικα γυαλιά και μύτη και να μιλάει με ορολογία τύπου «την Παπαρήγα την καλή». Ο κόσμος στην Ελλάδα καταρχάς απενοχοποίησε το σεξ, στη συνέχεια γνώρισε την ευλογία που λέγεται streaming πορνό (από τα νοσταλγικά κλιπάκια σε ποιότητα γυρίσματος λίγο καλύτερη από τις εκπομπές του Luben μέχρι τα uber HD βίντεο που βλέπουμε σήμερα) και πλέον μπορεί να ψάξει για sex toys χωρίς να φοβάται ότι θα πάει στην κόλαση. Θέλουν και τα μεγάλα παιδιά τα παιχνίδια τους!

Ακόμη κι αν πλέον οι Έλληνες ψωνίζουν σε εντυπωσιακά κυριλέ μαγαζιά και η φάση έχει γίνει γενικώς ανθρώπινη, πολύ λίγα πράγματα ξέρουμε για το ποια είναι τα γούστα τους τελικά. Το Luben όμως είναι εδώ για σας, γιατί σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία καταστήματα του είδους κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά εξαιρετικά hot στοιχεία για τις προτιμήσεις των Ελλήνων στα sex toys.

Αυτά είναι τα 6 πιο αγαπητά items της παιδικής χαράς των ενηλίκων, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο:

 

1#: Το καυτό application του πόθου

High tech στα πάντα του είναι το ελληνικό κοινό, μιας και τα sex toys με application που λειτουργούν μέσω κινητού παίρνουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του. Στην κορυφή της εν λόγω κατηγορίας είναι ο ασύρματος δονητής Lush απο τη Lovense: Μεταξύ άλλων Αδιάβροχος και αθόρυβος, περιλαμβάνει το δικό του app και μπορεί να λειτουργήσει με το πάτημα ενός κουμπιού από το smartphone του/της συντρόφου σας, όσα χιλιόμετρα μακριά κι αν βρίσκεστε.

Σας αρέσουν οι (πριβέ) εκπλήξεις την ώρα της δουλειάς; Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον φορέσετε και με ένα πάτημα κουμπιού, τα πράγματα γίνονται wild. Καλό είναι βέβαια να μην είστε σε εταιρικό meeting ή κάτι αντίστοιχο, αλλά καλή θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται, σε δημόσιο φυσικά χώρο.

#2: Ο δονητής λαγός (που δεν έχει καμία σχέση με τον Μπαγκς Μπάνι)

Όπως δίδαξε η Βίβλος του είδους, δηλαδή το “Sex And The City”, πριν από όλα τα υπόλοιπα υπήρξε ο πιο πιστός φίλος κάθε γυναίκας, δηλαδή ο rabbit δονητής. Το πλεονέκτημα του εν λόγω γκάτζετ είναι ότι συνδυάζει εξωτερική και εσωτερική διέγερση και ότι είναι μοιρασμένο σε 2 μέρη για πάρτη σας: το κολπικό και το κλειτοριδικό στέλεχος. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τι πάει που, έτσι δεν είναι; Το μόνο task που έχει μείνει είναι να βάλετε στο παιχνίδι και το σημείο G.

#3: Το γνωστό μαραφέτι αλλά με τη βοήθεια της σύγχρονης χημείας

Στην τρίτη θέση συναντάμε ένα από τα πιο κλασικά toys, δηλαδή τα ομοιώματα πέους, και αυτό συμβαίνει για μερικούς πολύ καλούς λόγους: 1) Μοιάζουν στην όψη 2) λόγω του υλικού τους, μοιάζουν στην αίσθηση 3) έχουν μέχρι και ανάγλυφες φλέβες για extra fun. Είναι ίσως μάλιστα ακόμη καλύτερα από το κανονικό εργαλείο, γιατί 1) δεν θα έχει ποτέ hangover 2) δεν θα θέλει ποτέ να κοιμηθεί 3) δεν λέει όχι 4) δεν σταματάει με τίποτα και 5) είναι πάντα όρθιο και έτοιμο για το καθήκον. Μιλάμε για ισχυρά επιχειρήματα, έτσι δεν είναι;

#4: Τα ζωνάτα (δεν είναι χωριό στην Κεφαλονιά)

Εδώ μιλάμε φυσικά για τους δονητές με ζώνη για τη μέση, aka strap on ή ελληνιστί ζωνάτα. Αυτό που έχει σημασία να μάθετε είναι ότι παρά τη φήμη τους, τα strap on δεν είναι Lesbian Use Only παιχνίδι. Πολλά ζευγάρια τα έχουν εντάξει στο παιχνίδι τους (η λέξη κλειδί είναι pegging) ενώ πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο σε γυναίκες. Δυνατότητες υπάρχουν, το μπαλάκι πάει στην εφευρετικότητά σας. Κοινώς τι θα κάνουμε με το strap on απόψε, Brain;

#5: Όταν παίζει μαστίγωμα αλλά είναι για καλό σκοπό

Δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό σας σε πειρατές ή αρχαία περσικά βασανιστήρια, τα πράγματα είναι πολύ πιο wholesome. Κάποια παιδιά αρέσκονται να συνδυάζουν το σεξ με προσεκτικές δόσεις συναινετικού πόνου και τι καλύτερο για τον σκοπό αυτό από ένα μαστίγιο; Μπορεί να μην πιστεύατε ότι θα συζητάτε ποτέ για την τέχνη του μαστιγώματος σε θετικό κόντεξτ, όμως άμα μας αρέσουν, όλα συνηθίζονται!

#6: Όταν είναι όντως δαχτυλίδι, αλλά όχι αυτό που νομίζεις

Last but not least, έχουμε μία σφήνα (που εφαρμόζεται; θα πούμε απλά «όπισθεν») –  σκέτο κόσμημα. Εκτός από το να κάνει τη δουλειά που φαντάζεστε, δηλαδή, προσθέτει και μία πολυτέλεια και λάμψη στην όλη κατάσταση. Γιατί το αξίζουμε!

 

 

Best of internet