Quantcast
ADVERTORIALS

Τι παίζει με τα Instagram stories με την αλεπού που έγιναν αφίσες και γεμίζουν τις στάσεις της Αθήνας;

Η αγάπη των μυστών του Μηλοκλέφτη έστησε την πρώτη γκαλερί δρόμου που δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου στο Instagram


Διονύσης Παππάς · 19 Δεκεμβρίου 2019

Μπορεί να γίνει μία ολόκληρη πόλη γκαλερί; Μήπως τα stories στο Instagram δεν είναι απλά οι πρωινές σου σέλφι, αλλά τα νέα έργα τέχνης; Και το πιο σημαντικό, μπορούν να γίνουν όλα αυτά από το ίδιο το κοινό του αγαπημένου μας μηλίτη; Φυσικά και μπορούν, και μάλιστα το ερώτημα δεν πρόκειται να το λύσουν τίποτε ακαδημαϊκοί ή έστω αρχαίοι γκουρού, αλλά όλοι εμείς. Για την ακρίβεια, το έχεις απαντήσει ο πανικός που έκαναν οι οπαδοί του Μηλοκλέφτη όταν άκουσαν τι παίζει με τον μεγάλο διαγωνισμό.

To concept ήταν απλό: Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να ανεβάσεις ένα story με τον μηλίτη της καρδιάς μας και να μπεις στον διαγωνισμό, με ένα tag τον @milokleftis. Το δώρο για τα 10 καλύτερα από αυτά ήταν διπλό: Πρώτον, οι νικητές κερδίζουν δωρεάν μηλίτη για ένα χρόνο.

Δεύτερον, τα stories τους έγιναν πραγματικές αφίσες, οι οποίες μάλιστα τοποθετήθηκαν σε στάσεις έξω στην πόλη, όπου και θα βρίσκονται από τις 9 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Τα οποία φυσικά μπορείτε να απολαύσετε (μαζί μία γουλιά από τον αγαπημένο μας Μηλοκλέφτη, με σήμα την αλεπού) σε όλο τους το μεγαλείο:

Τα υλικά ήταν συγκεκριμένα: Το Instagram ήταν το γήπεδο, το κοινό οι παίχτες και ο Μηλοκλέφτης η έμπνευση που χρειάζεται για τα μεγάλα γκολ. Και φυσικά, η Αθήνα έγινε χώρος έκθεσης για τις υπέροχες δημιουργίες σας!

Γιατί ως γνωστόν, η δημιουργία είναι σαν τη μπάλα. Για να πετύχεις, θέλεις ομάδα!

#Followthefox

Best of internet