Quantcast
ADVERTORIALS

Βιταμίνη D3 η απαραίτητη ηλιοδυναμωτική

Η BIO TONICS καινοτομεί


2 Δεκεμβρίου 2019

Ο χειμώνας ήρθε, η ηλιοφάνεια λιγόστεψε, πρέπει να φροντίσουμε για την επάρκεια βιταμίνης D στον οργανισμό μας.

Η βιταμίνη D, γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», είναι σημαντική για τη σκελετική υγεία και την αντιμετώπιση της κόπωσης.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικές μορφές βιταμίνης D. Από αυτές ξεχωρίζουν η D2 και η D3, οι οποίες βρίσκονται σε φυτικές και σε ζωικές τροφές αντίστοιχα ή τις συνθέτει ο οργανισμός μας όταν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο. Ο λόγος που ξεχωρίζουν είναι ότι μόνο αυτές τις δύο μορφές μπορεί να αξιοποιήσει το σώμα μας. Τόσο η D2 όσο και η D3 πρέπει να περάσουν από μια διαδικασίας επεξεργασίας για να απορροφηθούν.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Η BIO TONICS παράγει υψηλής βιοδιαθεσιμότητας βιταμίνη D3 ή οποία διατίθεται ΜΟΝΟ στα Φυσικά Φαρμακεία

Αποφεύγουμε την διάθεση από το διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε να έχετε την άμεση συμβουλή του φαρμακοποιού και η ποιότητα να μην φθαρεί μέσα από πιθανές κακές συνθήκες μεταφοράς, ενώ ταυτόχρονα σας δίνεται η δυνατότητα να την προμηθευτείτε την στιγμή που θέλετε, χωρίς μεταφορικά κόστη και χωρίς αναμονή!

Μόνο 6,90 ευρώ σε γυάλινο μπουκάλι! Ναι καλά διαβάσατε! Και μόνο στα φυσικά φαρμακεία. Ο φαρμακοποιός σας, ξέρει

Η D3 των BIO TONICS κυκλοφορεί στην εξαιρετική τιμή των 6,90 ευρώ με 60 φυσικές κάψουλες των 2.000iu. Η τιμή αναγράφεται στην συσκευασία.

Ιδιότητες της βιταμίνης D3

Όταν η D3 διασπάται στον οργανισμό συμβάλλει στην δημιουργία φωσφόρου και ασβεστίου στο αίμα. Με τον τρόπο αυτό προστατεύσει τα οστά από κατάγματα και από την οστεοπόρωση. Επίσης, η βιταμίνη D3 βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, δυναμώνει τους μυς, έχει αντιοξειδωτική δράση κ.ά.

Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε

Είναι αρκετά δύσκολο να υπολογίσει κανείς πόση βιταμίνη D συνθέτει ο οργανισμός του όταν εκτίθεται στον ήλιο, επομένως οι ειδικοί συνιστούν την καθημερινή λήψη 600 μονάδων βιταμίνης D, κατά προτίμηση σε μορφή D3.

Από την AMHES

 

Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

+ Ξαφνιαστείτε ευχάριστα και με τα υπόλοιπα προϊόντα BIO TONICS στο www.biotonics.com ή μιλήστε για αυτά με τον φαρμακοποιό σας!

Παράγουμε τα καλύτερα στην Ελλάδα με τις καλύτερες πιστοποιήσεις GMP/ISO9001/ISO22.000 σε γυάλινα μπουκάλια. Αρχή μας είναι να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με πλαστικές συσκευασίες!

Best of internet