Quantcast
ADVERTORIALS

Εντωμεταξύ, στο ελληνικό Ιnstagram η φάση με τους serial shoppers σοβαρεύει

Η φάση με τους ανθρώπους που θέλουν να “θερίσουν” (ψωνίζοντας) όλη τη Black Friday έκανε απόβαση στο Instagram


Διονύσης Παππάς · 27 Νοεμβρίου 2019

Αυτό το πράγμα με τους serial shoppers έχει σοβαρέψει απότομα. Σίγουρα ξέρετε όλοι και όλες ποιους λέμε. Αυτούς τους γνωστούς που έχουμε όλοι (ή αυτούς τους γνωστούς που είμαστε όλοι, ας μην κρυβόμαστε μεταξύ μας), οι οποίοι υπέστησαν τις μέρες της Black Friday μια ξαφνική μεταμόρφωση και άρχισαν να μιλούν για θερισμούς και να ψωνίζουν ό,τι περάσει από μπροστά τους.

Μέχρι πρότινος, το φαινόμενο παρέμενε μυστηριώδες και underground – κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς παίζει με αυτούς τους πιο πιστούς οπαδούς της Black Friday, μέχρι που ενώθηκαν τα πρώτα κομμάτια του παζλ από την αποτύπωση του φαινομένου που έκανε η MediaΜarkt  . Τώρα όμως, αγαπητές φίλες και φίλοι, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν ακόμη περισσότερο και οι serial shoppers να κάνουν τη μεγάλη έξοδο προς το φως της δημοσιότητας και των social media. Για την ακρίβεια, ετοιμάζονται να κατακτήσουν (και να θερίσουν) το Instagram!

Κάπως έτσι μοιάζει η εισβολή στο Instagram. Όσο κάποιοι απλά βγάζουν σέλφι, κάποιοι άλλοι έχουν βάλει μεγάλους στόχους για τη Black Friday και αυτό βγαίνει και στον κόσμο:

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!

Best of internet