Quantcast
ADVERTORIALS

Αυτή την Κυριακή η Philips Oneblade γυρνάει και τριμάρει όλη την Αθήνα και το Luben θα είναι παρόν

Η ξυριστική μηχανή – πολυεργαλείο της Philips γιορτάζει τα δεύτερα της γενέθλια με ένα μεγάλο street tour μαζί με party


Διονύσης Παππάς · 20 Νοεμβρίου 2019

Όταν η πιο cool ξυριστική λεπίδα παίρνει τους δρόμους, το ξέρουμε όλοι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Η λεπίδα είναι φυσικά η Philips OneBlade, όμως όταν λέμε ότι η φάση θα είναι σοβαρή, δε σημαίνει ότι πρέπει να ανησυχήσετε. Βασικά, ακριβώς το αντίθετο!

Γιατί το κλου της υπόθεσης είναι ότι η Philips OneBlade έχει τα δεύτερα της γενέθλια και θέλει πολύ να το γιορτάσει. Αυτά τα γενέθλια όμως δε θα γίνουν απλά σε ένα μαγαζί όπως συνηθίζεται, αλλά σε μία κανονική περιοδεία δρόμου (street tour) που διοργανώνουν η Philips και το OneBlade στα καλύτερα στέκια του κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 24 Νοέμβρη, από το Μοναστηράκι μέχρι την πλατεία Αβησσυνίας και οδό Σαρρή.

Οι καλεσμένοι του πάρτι είναι όλοι όσοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για το τριμάρισμα και όχι μόνο μαζί με την παρέα τους, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σχετικής ιστοσελίδας. Οι πρώτοι 35 που θα συμμετέχουν είναι και αυτοί που θα δουν τις μεγάλες εκπλήξεις που τους περιμένουν στο street tour της ξυριστικής μηχανής – πολυεργαλείο: Οι οποίες θα ξεκινάνε από σεμινάριο στα πιο κουλ μυστικά της πόλης, θα συνεχίσουν με μάθημα «Τρίμαρε – Διαμόρφωσε – Ξύρισε» από το αρμόδιο επιτελείο στο six d.o.g.s, για να καταλήξουν φυσικά σε party στον κάτω χώρο με την καλύτερη μουσική εγγυημένη και την μπύρα κερασμένη!

Οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν το tour και τη φάση ψηλά είναι ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Τίμος Κουρεμένος και η ομάδα ξεναγών του OneBlade, οι οποίοι έχουν αναλάβει να σας δείξουν εκπλήξεις και προκλήσεις που δεν θα περιμένετε. Η δε βόλτα θα ξεκινήσει στις 17:00 από την οδό Πρωτογένους, θα περάσει από Πλατεία Μοναστηρακίου και Πλατεία Αβησσυνίας, θα σκάσει μύτη στου Ψυρρή και στην οδό Σαρρή και θα καταλήξει στην Πρωτογένους για το μεγάλο πάρτι στις 19:00 με 22:00!

Το Luben θα είναι φυσικά κι αυτό εκεί μαζί με τους Σπύρο Διαμαντάρα και Tasick Μπούγκη για να διδαχθεί με τη σειρά του τι εστί τριμάρισμα. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι, ελπίζουμε να είστε κι εσείς – γιατί αν νομίζατε ότι ξέρετε πάντα για το τριμάρισμα και το παρτάρισμα, να είστε τουλάχιστον έτοιμοι να εκπλαγείτε!

Για να μείνετε συντονισμένοι, αυτό είναι το event του party. Πληροφορίες για το Philips OneBlade και για τη Philips Men μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα, ενώ αυτοί θα είναι οι hosts της διαδρομής:

Γιώργος Βαγιάτας: Ο Γιώργος Βαγιάτας έχει σπουδάσει μαθηματικά, ευτυχώς όμως για όλους, αποφάσισε να «παίξει» δυνατό twist και να γίνει κωμικός στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο θέατρο, στο YouTube και όπου αλλού προκύψει. Δηλώνει πανέτοιμος για το OneBlade Street Tour, έρχεται προετοιμασμένος για τρελό γέλιο, προκλήσεις, εκπλήξεις και το πιο ξέφρενο party!

Τίμος Κουρεμένος: Tech expert, pro gamer και τρελός γκατζετάκιας, ο Τίμος Κουρεμένος θα μας συνοδεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του tour, έτοιμος να ανακαλύψει μαζί μας τα μυστικά της πόλης, να διδάξει την τέχνη του «Τρίμαρε-Διαμόρφωσε-Ξύρισε», να προκαλέσει το κοινό, να ξυρίσει και φυσικά, να διασκεδάσει!

Αυτή την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, η φάση θα είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ!

 

 

Best of internet