Quantcast
ADVERTORIALS

5 κλασικά πράγματα που παίζουν σε κάθε, μα κάθε Black Friday

Η μέρα που ο όλος ο κόσμος ξεχύνεται στα μαγαζιά (και στις ουρές) σαν να μην υπάρχει αύριο


Διονύσης Παππάς · 20 Νοεμβρίου 2019

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς… «Μαύρης Παρασκευής», προετοιμάζοντας τις προσφορές και τα εκπτωτικά τους πακέτα για να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού τους με τους καταναλωτές! Ο θεσμός που ξεκίνησε στις Η.Π.Α, και έφτασε και στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων Public, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθευτούν σε πολύ οικονομικές τιμές προϊόντα που έχουν βάλει στο μάτι.

Κάθε χρόνο όμως, πέραν των προσφορών δεν λείπουν και τα… ευτράπελα. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά για να γελάσετε λίγο πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας!

Από ουρές και χαμό, άλλο τίποτα

Ξεκινάμε με το πλέον κλασσικό που δεν είναι άλλο από τις ατέλειωτες ουρές και τον χαμό που παρατηρείται κάθε χρόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φωνές, σπρωξίματα αλλά και τσακωμοί δεν λείπουν καθώς όλοι τρέχουν να προλάβουν τις καλύτερες προσφορές.

Ελεύθερο camping έξω από το μαγαζί

Όπως κάθε χρόνο υπάρχουν και οι πιο σκληροπυρηνικοί που οργανώνονται με σκηνές έξω από τις πόρτες των καταστημάτων, ακόμα και αρκετές ημέρες νωρίτερα, για να είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν των μεγάλων προσφορών.

Κάποια καταστήματα όμως δεν είναι και τόσο τυχερά

Μερικές φορές όμως τα πράγματα για τους καταστηματάρχες δεν πάνε όπως τα περιμένουν. Δείτε στα παρακάτω βίντεο πώς ένα κατάστημα στο Λονδίνο είχε μόνο έναν επισκέπτη όταν άνοιξε τις πόρτες του, ενώ ένα κατάστημα στη Βραζιλία… κανέναν!

 

Στον Καναδά τα πράγματα είναι απλά Καναδικά

Φεύγοντας από τις Η.Π.Α. και πηγαίνοντας προς Καναδά, το κλίμα αλλάζει! Εκεί αντί για φωνές και πανικό έχουμε… χειροκρότημα!

Και η Ελλάδα μας φυσικά δε μένει πίσω

Και φτάνουμε στα δικά μας! Μπορεί στην Ελλάδα να μην παρατηρείται ο ίδιος πανικός την ημέρα της Black Friday αλλά ο ενθουσιασμός του κόσμου παραμένει υψηλός.

Όπως και αν ετοιμάζεστε να ζήσετε τη Black Friday, σκληροπυρηνικά περιμένοντας στην ουρά από τα ξημερώματα, ή χαλαρά…. Ζητήστε εδώ τα προϊόντα που θέλετε σε Black Friday τιμές για να μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές.

 

 

 

Best of internet