Quantcast
ADVERTORIALS

5 πράγματα που θα μας μείνουν από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019

Ξεχωρίσαμε τις πιο δυνατές στιγμές από την μεγάλη διοργάνωση που μας παρουσίασε το Playmotion by Amita Motion


Διονύσης Παππάς · 25 Σεπτεμβρίου 2019

Μία πραγματική φιέστα μουσικής, χορού και διασκέδασης ήταν η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 που μας παρουσίασε το Playmotion by Amita Motion, η μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για 14η χρονιά φέτος. Το μόνο που χρειάζεται για να το πιστέψετε ήταν ότι 80000 κόσμου πλημμύρισαν το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ προκειμένου να απολαύσουν το performance που χάρισαν οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες, αλλά και όλες τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η Amita Motion.

Αν μη τι άλλο, το βίντεο μιλάει από μόνο του:

Ακόμα και μέσα σε αυτή τη γιορτή όμως, υπήρξαν κάποια πράγματα που ξεχώρισαν. Αυτά που έκαναν τη διαφορά για τον κόσμο, τη διοργάνωση και το κέφι και αυτά που αν μη τι άλλο κέρδισαν με το σπαθί τους μία ξεχωριστή αναφορά.

Εμείς αυτά διαλέξαμε:

Όλη η αφρόκρεμα της ραπ και τραπ βρισκόταν επί σκηνής

Από τον FY στον ΥΠΟ, μέχρι τον Mad Clip, τον Snik και τον Light, κάθε αγαπημένος ραπ και τραπ καλλιτέχνης της νεολαίας ήταν εκεί και ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 για ρίξει ζωντανά τις ρίμες, τα beat και τα ρεφρέν του. Μία πραγματική ραπ παντοκρατορία, αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους της Amita Motion!

 

Ακούσαμε για πρώτη φορά live το κομμάτι που το κοινό δημιούργησε από κοινού μαζί με την Ελένη Φουρέιρα & τον Lil Barty

Δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια και το «Άλλο Level», το νέο hit της Ελένης Φουρέιρα και του Lil Barty, το οποίο δημιουργήθηκε μέσω από το crowdsourcing μουσικό project “Join The Beat”, της πλατφόρμας Playmotion. Το «Άλλο Level», παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε live performance στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, έχοντας ήδη φτάσει εκατοντάδες χιλιάδες views στο Youtube, μέσα σε λίγες μέρες. Όχι παίζουμε!

 

Αλλά και το μεγαλύτερο line up από αγαπημένους καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσική μοιράστηκαν το πιο θετικό stage

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα! Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves!

Οι εκπλήξεις της διοργάνωσης ήρθαν μέχρι κι από την μακρινή Σκανδιναβία

Όχι αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν ήρθε ο Άι Βασίλης. Ήρθε όμως ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι guests, έτσι επειδή το ζήτησαν οι χιλιάδες φίλοι της Amita Motion: Οι κορυφαίοι Marcus & Martinus κατέφθασαν από τη Νορβηγία για να ενθουσιάσουν το κοινό τους. Και φυσικά να γεμίσουν το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ με θετική ενέργεια!

Εκτός από Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ήταν και ημέρα ανακύκλωσης

Είναι διαφορετικό όταν ένας αγαπημένος θεσμός μπορεί όχι μόνο να μας γεμίσει θετική ενέργεια και να μας φτιάξει το κέφι, αλλά και να σέβεται το περιβάλλον παράλληλα. Όσες όμως συσκευασίες και άλλα προϊόντα κι αν καταναλώθηκαν στο ΟΑΚΑ, η Amita Motion φρόντισε ότι θα ανακυκλωθούν όπως πρέπει. Γιατί αξίζει στο περιβάλλον και γιατί μας αξίζει κι εμάς στη ζωή μας ένα τέτοιο περιβάλλον!

Best of internet