Quantcast
ADVERTORIALS

5 τρόποι για να ξεχωρίσεις ένα Γερμανό τουρίστα στο πλήθος

Ο απόλυτος οδηγός για να μπορείς να διακρίνεις τους φίλους μας από τη Γερμανία που ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα, σε λίγα απλά βήματα


Διονύσης Παππάς · 29 Ιουλίου 2019

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να διακρίνεις έναν Αλεμανό ταξιδευτή ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους που αποφάσισαν να κάνουν μια τσάρκα μέχρι την Ελλάδα μας; Μπορεί να είναι δύσκολο, όμως υπάρχουν οι κατάλληλες τεχνικές για να διαπεράσεις το καμουφλάζ των Γερμανών και να τους ξεχωρίσεις όταν τους πετύχεις, ακόμη και μέσα στα μιλιούνια που προσελκύει το αγαπημένο μας ελληνικό καλοκαίρι.

«ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ» θα μας πείτε αγαπητές φίλες και φίλοι, «ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ». Μείνετε ήσυχοι, μιλάμε απλά για καθαρά ψυχαγωγικό γερμανο-spotting, δεδομένου του ότι φέτος σκάνε στη χώρα μας τόσο μαζικά.

Και πώς αλλιώς να γίνει, μετά την καμπάνια Sunshine Discount της AEGEAN; Το απόλυτο κόλπο που έκανε η γνωστή εταιρεία ήταν να τοποθετήσει για ένα τριήμερο μέσα στον Μάιο μία γιγαντοοθόνη σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου, η οποία έκανε live αναμετάδοση από Αθήνα και Πάρο.

Το δωράκι, όσοι άραζαν αρκετή ώρα στο Sony Center, το κέρδιζαν σε περίπτωση που η καταγάλανη λιακάδα της Αθήνας και της Πάρου «έσπαγε» από κάποιο συννεφάκι. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν υπομονή και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, και όποτε έσκαγε σύννεφο αυτόματα ξεκλείδωνε ένας κωδικός για 50% έκπτωση για να πας να τσεκάρεις από κοντά την κατάσταση στην Ελλάδα!

Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα στο Βερολίνο:

Sunshine Discount

Τι κάνει ο ήλιος της Ελλάδας στην καρδιά του Βερολίνου; #AegeanAirlines #SunshineDiscount

Gepostet von Aegean Airlines am Freitag, 5. Juli 2019

Όπως καταλαβαίνετε, οι αριθμοί των Γερμανών τουριστών, Βερολινέζων και μη, προβλέπονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να βρίσκετε αμέσως ποιοι καλεσμένοι της χώρας μας έρχονται από τη χώρα της μπύρας και των πάντσερ, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

Πέδιλο με κάλτσα

Το πέδιλο / σανδάλι με κάλτσα είναι φυσικά εδώ και δεκαετίες το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο ενός Γερμανού ταξιδιώτη. Είναι τόσο χαρακτηριστικό που το αναγνωρίζει μέχρι και η πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πέδιλο μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, όμως η κάλτσα πρέπει να είναι οπωσδήποτε άσπρη – προσοχή στις απομιμήσεις (ίσως είναι Αυστριακοί).

Κάψιμο σε 2,7 λεπτά έκθεσης στον ήλιο

Αυτό προφανώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει αποκλειστικά στους Γερμανούς φίλους μας, αλλά που ισχύει ακόμη περισσότερο κι από το μέσο βορειοευρωπαϊκό όρο στους Γερμανούς φίλους μας. Είναι οι άνθρωποι που λανσάρουν την ντοματί απόχρωση δέρματος μέχρι να μπει ο Αύγουστος, αυτοί που μπορούν να καούν και μέχρι ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, αυτοί που πρέπει να βάλουν αντηλιακό για να πάνε μέχρι το περίπτερο. Αν υπήρχε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 1500, θα φτιαχνόταν στη Φρανκφούρτη.

Φανέλα Εθνικής Γερμανίας

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το τουίτ που έγινε viral και συνόψιζε τόσα χρόνια ιστορίας του ποδοσφαίρου σε μόλις 140 χαρακτήρες. «Το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα, 22 άνθρωποι κυνηγούν την μπάλα και στο τέλος οι Γερμανοί κερδίζουν». Ακόμα κι αν ο αγώνας φτάσει στο 82’ με σκορ 4-0 υπέρ του αντιπάλου, η Εθνική Γερμανίας είναι βέβαιο ότι θα βρει τον τρόπο να γυρίσει το σκορ και να κερδίσει πανηγυρικά στο τέλος. Πώς να μην το γιορτάζουν φορώντας την μπλούζα της ομάδας τους με κάθε ευκαιρία;

Γερμανικό power metal

(Μουσικά) γούστα είναι αυτά αγαπητές φίλες και φίλοι και φυσικά θα μας πείτε η μουσική υπάρχει για να ενώνει και όχι για να χωρίζει, αλλά στην παραλία είναι μάλλον προτιμότερο να μπορείς να ζήσεις μια χαλαρή φάση, μακριά από συγκινήσεις και κατά προτίμηση μακριά απο τευτονικές φάλτσες φωνές και ακατάπαυστα κιθαριστικά σολίδια κάποιας POWER METAL βρωμόμπαντας με καταγωγή από κάποιο χωριό της Γερμανίας. Καλά μαντέψατε, ο αλεμανός φίλος μας έχει συνδέσει τα φορητά του ηχεία με το κινητό του και παίζει δισκογραφία τους, απο το πρωί.

Λουκάνικα με τα πάντα

Ωραία είναι τα λουκάνικα, δε λέμε, αλλά οι Γερμανοί είναι οι άνθρωποι που δε μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά. Τα επιζητούν λοιπόν όπου πάνε, για να μην πάθουν στερητικό σύνδρομο. Αν μπορούσαν να κουβαλήσουν μαζί τους λουκάνικα από την Στουτγάρδη στην Κίμωλο, θα το έκαναν. Αν δείτε κάποιον να τρώει λουκάνικα την ώρα που όλοι τρώνε καλαμαράκια, ξέρετε ποιος είναι ο Γερμανός της παρέας, ενώ ακόμη κι αν τον δείτε να τρώει λουκάνικα με σοκολάτα και ρόδι, δεν είναι κάποιος πολύ ξανθός σεφ.

Και όσο κι αν μας αρέσει να σχολιάζουμε την ξεχωριστή παρουσία των Γερμανών στη χώρα, πάντα ξέρουμε ότι όταν τους δούμε ανάμεσά μας, το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι η ώρα να κλείσουμε την πρώτη πτήση της AEGEAN που θα βρούμε και να αρχίσουμε τις διακοπές μας!
 

Best of internet