Quantcast
ADVERTORIALS

4 συνδυασμοί με μπίρα που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα το βράδυ

Πεινάμε μόνο που τα γράφουμε


Διονύσης Παππάς · 31 Ιουλίου 2019

Το ότι η μπίρα είναι το απόλυτο συνοδευτικό του καλοκαιριού, δε χρειάζεται εξηγήσεις. Γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που ο καλός φίλος είναι στην παραλία μαζί σου, αλλά ο ΚΑΛΟΣ φίλος είναι αυτός που πάει να φέρει τις ΑΛΦΑ Weiss τη δύσκολη στιγμή που τα πάντα ζεματάνε. Γιατί έχει όλη τη γεύση και τη δροσιά που μπορείς να χρειαστείς, γιατί το μπουκάλι ή το κουτάκι είναι απίστευταβολικό για κάθε χρήση (αν και δε μας χάλαγε και μια φορητή κάνουλα πλάτης) και γιατί σερβίρεται σε θερμοκρασία αντιστρόφως ανάλογη της εξωτερικής – κοινώς όσο ανεβαίνει ο καύσωνας, τόσο η μπίρα της καρδιάς μας πρέπει να βγαίνει από την εποχή των παγετώνων.

Και επίσης, γιατί η μπίρα πάει με όλα! Φυσικά δε χρειάζεται κανείς ταπεράκι ή μπάρμπεκιου για να πιει τις μπύρες του σε σκαλιά, παραλίες ή καταστρώματα πλοίων, όμως η δυνατότητα της μπύρας να κολλάει τέλεια με τα πιο ωραία φαγητά (ή μεζεδάκια, ή και brunch άμα έτσι τη βρίσκετε δηλαδή) είναι το πιο ισχυρό χαρτί της. Κι επειδή οκ όμορφη η Αμοργός, αλλά δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να πάτε για να τα δοκιμάσετε, μαζέψαμε για σας τις καλύτερες ιδέες για να συνοδεύσετε ιδανικά από σήμερα κιόλας το (τα) μπιράκι(α) σας!

Μπύρα με μπέργκερ, γιατί  γεννήθηκαν το ένα για την άλλη

The american way: Αν με το που σας πει κανείς μπέργκερ η πρώτη σας σκέψη είναι ΠΩΠΩ ΜΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΡΑ, τότε αυτός είναι ο συνδυασμός για μπύρα και κανένας άλλος. Ένα (ή πολλά) καλοψημένο μπέργκερ με το πιο ζουμερό μπιφτέκι και εκ δεξιών του, μια παγωμένη μισόλιτρη ΑΛΦΑ Weiss για να πάει κάτω όπως πρέπει.

Μπύρα με θαλασσινά, γιατί έχετε κάτι από ποιητή του Αιγαίου

Μπορεί να σας ήρθε λίγο απότομα μετά το “μπύρα με μπέργκερ”, αλλά η ζωή θέλει και ποικιλία και στυλ. Διαλέξτε το αγαπημένο σας δώρο της θάλασσας, από καλαμαράκια μέχρι χταπόδια και μύδια (ή και όλα μαζί, άμα ζορίζεστε να διαλέξετε), τηγανίστε  / ψήστε  / κοκκινίστε τα, φωνάξτε τους φίλους σας για μια υπέροχη βραδιά στη βεράντα και ζήστε το νησιωτικά από το μπαλκόνι σας.

Μπύρα με χορτοφαγικά μεζεδάκια, γιατί κανένας δε θα σας πει τι να κάνετε

Ίσως δεν περιμένατε ότι οι vegetarian μεζέδες θα χρησιμοποιούνταν για πανκ γαστρονομική δήλωση, αλλά η ζωή μας είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ακόμη κι αν όλοι οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι χωρίς μισό κιλό λουκάνικα δεν κατεβαίνει η μπύρα, ανοίχτε ό,τι Τσελεμεντέ έχετε και βρείτε τις καλύτερες συνταγές για μανιτάρια, πιπεριές, κολοκυθάκια, σπαράγγια και ό,τι άλλο μας χαρίζει η μητέρα φύση. Θα συνοδεύσετε τέλεια τη μπύρα σας κάνοντας εντύπωση και με τη χοληστερίνη στο 0 – κι αφήστε τους άλλους να τη βγάζουν με Master Chef.

Μπύρα με ποικιλία τυριών, γιατί αν και Ελλάδα έχουμε Γαλλική φινέτσα

Όχι ότι δεν υπάρχουν και υπέροχα ελληνικά τυριά δηλαδή – όμως σε μια σπουδαία μεζεδοπιατέλα για τις ΑΛΦΑ Weiss σας δεν χωράνε διακρίσεις. Η συνταγή είναι απλή: ξεκινάτε με τα αγαπημένα σας τυριά και προχωράτε σε τυριά που δεν έχετε ιδέα τι είναι, αρκεί να δοκιμάσετε και να σας αρέσει. Στο τέλος όχι μόνο θα έχετε καταλήξει σε ένα πεντανόστιμο σύνολο τυριών (εμείς συνιστούμε καπνιστά), αλλά θα έχετε κάνει και καλοκαιρινή κρουαζιέρα στον κόσμο της γαλακτοκομικής!

 

Best of internet