Quantcast
ADVERTORIALS

Το Spoudase Festival έρχεται για 3η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη στις 22-23 Ιουνίου

Το πρώτο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό festival της χώρας για όλες τις βαθμίδες είναι εδώ για μία ακόμη φορά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


4 Ιουνίου 2019

Το Spoudase Festival, το πρώτο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό festival της χώρας για όλες τις βαθμίδες, υπό την αιγίδα της ΓΓΓΕ του Υπ.Ψηφιακής Πολιτικής και της ΓΓΔΜ του Υπ.Παιδείας πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens στις 22-23 Ιουνίου.

Από 22 έως και 23 Ιουνίου στη Τεχνόπολη, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία εντελώς #δωρεάν να γνωρίσουν όλα δημόσια Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου τα #προπτυχιακά και #μεταπτυχιακά τους προγράμματα, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, ιδιωτικά Κολέγια, ΙΕΚ, Ερευνητικά Κέντρα, Ιδρύματα, Ινστιτούτα αλλά και κορυφαία εταιρικά brands, επιστήμονες, αθλητές, δημοσιογράφους, στελέχη επιχειρήσεων, κορυφαίους chefs, pastry chefs κ.α.

Πάνω από 400 υποτροφίες θα κληρωθούν αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Spoudase Festival για #προπτυχιακά, #μεταπτυχιακά προγράμματα και #σεμινάρια.

Πάνω από 150 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα παρέχουν δωρεάν καθ’όλη την διάρκεια των δύο ημερών συμβουλές για το #Μηχανογραφικό, #ψυχομετρικά_τεστ, συμβουλές για ένα σωστό #βιογραφικό, #επαγγελματικό_προσανατολισμό, τεστ διαχείρισης άγχους κ.α.

#Πάνω_από_30000 επισκέφτηκαν το 2ο Spoudase Festival.

#Πάνω_από_7000_άνθρωποι επιμορφώθηκαν δωρεάν με βεβαίωσης παρακολούθησης απο πανεπιστήμια ενώ συμμετείχαν σε workshops με ομιλητές τοπ στελέχη από κορυφαίες εταιρείς όπως η PwC, η Cosmote, η Vodafone, η Nielsen, η Intrasoft, η ΝΝ, η Google, η Dixons, η WIND, η ΗUAWEI, η NOKIA, η ERICCSON, η FORTHNET.

#Πάνω_από_2500_άνθρωποι έκαναν δωρεάν δωρεάν επαγγελματικό προσανατολισμό, ψυχομετρικά τεστ, τεστ άγχους, τεστ νευροανάδρασης, αξιολόγηση βιογραφικού.

#Πάνω_από_3000_μαθητές πήραν συμβουλές για το Μηχανογραφικό.

#Πάνω_από_800 Free Linkedin Profile Checked.

Το Spoudase Festival αποτελεί κορυφαίο πεδίο δια ζώσης γνωριμίας των επιμορφωτικών και επιστημονικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων, συνδέοντας την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, την κατάρτιση και γενικότερα τις σπουδές και την δια βίου εκπαίδευση με την επαγγελματική σταδιοδρομία, την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τις εξελίξεις στην παραγωγή και τις ανάγκες στην αγορά εργασίας.

Πανεπιστήμια, Σχολεία και Εκπαιδευτήρια, Κολέγια, ΙΕΚ, εταιρικά Brands, Σεμινάρια, Βεβαιώσεις παρακολούθησης, workshops, υποτροφίες, επαγγελματικός προσανατολισμός, ψυχομετρικά τεστ, CV Corner, συμβουλές για το μηχανογραφικό, Cooking Training Stage, Κορυφαία Εταιρικά Brands σε περιμένουν.

Αν είστε Πανεπιστήμιο, Πανεπιστημιακό Τμήμα, Μεταπτυχιακό, Σχολείο, Εκπαιδευτήριο, Κολέγιο, ΙΕΚ, επιστημονική ομάδα, Ίδρυμα, Σύλλογος γονέων, ομάδα μαθητών, ομάδα φοιτητών, εργαστήριο πανεπιστημίου κ.α. και θέλετε να συμμετέχετε ως εκθέτες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη αλλά η εγγραφή απαραίτητη την οποία και μπορείτε να κάνετε εδώ http://www.spoudasefest.gr/.

Best of internet