Quantcast
ADVERTORIALS

«Ραντεβού στον Ήλιο»: Το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι του 2019 δεν είναι disco, trap ή ραπ

Κάποιοι έχουν παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό τους που μπορούν να γράψουν τους στίχους του «Ραντεβού στο Ήλιο»


Όλα τα καλοκαίρια είναι όμορφα, όμως μερικά από αυτά (και εμείς μαζί τους) είναι πιο τυχερά από κάποια άλλα. Το καλοκαίρι του 2019 λοιπόν έδωσε έμπνευση στο Ούζο Πλωμαρίου, το οποίο την ανταποδίδει με το πιο μοναδικό δώρο. Στα πλαίσια της πετυχημένης καμπάνιας «Ραντεβού στον Ήλιο», χαρίζει στο φετινό καλοκαίρι ένα τραγούδι όλο δικό του, με τον τίτλο να είναι φυσικά «Ραντεβού στον Ήλιο» και τα vibes του αυτά που αγαπάμε στην πιο ωραία εποχή του χρόνου: ήλιος, καλή παρέα, θάλασσα, κέφι και τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Η μουσική του «Ραντεβού στον Ήλιο» υπογράφεται από την Πέννυ Μπαλτατζή, οι στίχοι του όμως θα γίνουν προσωπική μας υπόθεση! Ο λόγος είναι ότι θα τους γράψουμε εμείς, με μια απλή είσοδο στο www.rantevoustonilio.gr και όλη μας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Καλό θα ήταν να βιαστείτε, ο κόσμος εκεί έξω έχει ήδη αρπάξει μολύβι και χαρτί (ή πληκτρολόγιο):

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι παρότι όλοι οι καλοί χωράνε, θα χρειαστεί να κανούμε μιιιιιικρή παραχώρηση και να μείνουμε στο (μοναδικό) στυλ του τραγουδιού. Είναι γεγονός ότι είμαστε όλοι στιχουργοί, ότι μας φτιάχνει η disco, η rap ή η funk, όμως εδώ θα πρέπει να δοκιμάσουμε ένα άλλο στυλ για λίγο, με σκοπό να φτιάξουμε το καταδικό μας τραγούδι, το τραγούδι όλων μας.

Τα λέει η ίδια η Πέννυ. Τα εξηγεί ωραία;

Ήρθε η ώρα να κάνετε τη δοκιμή των στιχουργικών σας skills που πάντα θέλατε και μην ξεχνάτε ότι είμαστε πολλοί. Όσο εμείς γράφουμε, εσείς στέλνετε στίχους και το «Ραντεβού στον Ήλιο» θα γίνει πράξη.

Και οι καλύτεροι στίχοι φυσικά κερδίζουν δωράκι: Προσκλήσεις για να πάτε με τους φίλους σας στο καλύτερο party του καλοκαιριού, εκεί που το Ούζο Πλωμαρίου θα συνοδεύεi μουσικές, μεζέδες και εκπλήξεις. Και όχι μόνο αυτό: Στο party είναι που θα γυριστεί το βιντεοκλίπ του κομματιού, οπότε μπορεί εσύ να είσαι αυτός που θα βρεθεί δίπλα στην Πέννυ και δικό σου όνομα αυτό που θα βρεθεί δίπλα στους συντελεστές του τραγουδιού.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι από μόνο του «Ραντεβού στον Ήλιο». Το τραγούδι όμως θα το φτιάξουμε εμείς!

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr

Best of internet