Quantcast
ADVERTORIALS

Ένας στους τρεις Έλληνες έχει γίνει πλέον στιχουργός, νέες έρευνες δείχνουν

Σειρά σου λοιπόν να γίνεις κι εσύ, με την ευκαιρία σου να μην είναι μάλιστα τίποτε λιγότερο από το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι


Εσείς ασκήσατε τα στιχουργικά σας δικαιώματα; Μην κάνετε τους ανήξερους, με βάση τις στατιστικές μας μετρήσεις το 32.86% των ανθρώπων αυτή της χώρας (οκ, περίπου) έχουν γίνει και επίσημα πλέον στιχουργοί και αν μπορούν αυτοί τώρα μπορούν κι εσάς. Και εφόσον λύσαμε το γιατί, μην πάτε να δικαιολογηθείτε ότι δεν ξέρετε το πως θα γίνει αυτό: Το Ούζο Πλωμαρίου έχει φροντίσει για σας.

Γιατί ένα Ραντεβού στον Ήλιο προφανώς δεν ήταν αρκετό. Η πετυχημένη καμπάνια που έκανε το Ούζο Πλωμαρίου ξαναχτυπά με την ίδια βεβαιότητα με την οποία επιστρέφει η εποχή της απόλυτης χαλαρότητας, για να μας φέρει το ιδανικό ταίρι για το καλοκαίρι μας. Ένα τραγούδι για εμάς, από εμάς.

Παρότι μπορεί να σκεφτήκατε ότι μπορεί να αναλάβετε και τη σύνθεση, αυτή τουλάχιστον τη φορά τη μουσική την έχει αναλάβει η Πέννυ Μπαλτατζή. Όμως το Ραντεβού στον Ήλιο σας και μας ανήκει προκαταβολικά, για να το κάνουμε όπως το καλοκαίρι μας: δροσερό, κεφάτο, ζεστό και το πιο σημαντικό, ολοδικό μας.

Το πως θα γίνετε ο Ελύτης της καρδιάς μας είναο το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, μπαίνεις στο www.rantevoustonilio.gr, καταθέτεις τους στίχους και ξεκινάς το μεγάλο ταξίδι για να γίνεις κι εσύ ο απόλυτος θερινός στιχουργός.

Φυσικά σε αυτή την κούρσα δε θα τρέχεις μόνος σου – στο κάτω κάτω τόσους στιχουργούς έχουμε πλέον. Αυτό όμως καθόλου δεν αλλάζει ότι ο εκλεκτός, του οποίου οι στίχοι θα φτάσουν τελικά στο πολυπόθητο «Ραντεβού στον Ήλιο», μπορεί να είσαι εσύ!

Εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, οι καλύτεροι στιχουργοί θα έχουν να λαμβάνουν και προσκλήσεις που θα οδηγούν στο μεγαλύτερο party του καλοκαιριού, το οποίο θα μπορούν να απολαύσουν μαζί με την παρέα τους και φυσικά, μαζί με Ούζο Πλωμαρίου.

Οι συμμετοχικές εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί: Επειδή το τραγούδι της παρέας χρειάζεται κι ένα video clip της παρέας, αυτό θα γυριστεί σε εκείνο ακριβώς το πάρτι. Με δυο λόγια, ίσως να έχεις την τύχη όχι μόνο να βρεθείς δίπλα στην Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά να δουν όλοι το όνομα σου δίπλα στους δημιουργούς του απόλυτου καλοκαιρινού τραγουδιού!

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio#ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr

Best of internet