Quantcast
ADVERTORIALS

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά κομμάτια που δεν ξεκόλλησαν ποτέ από το μυαλό μας

Περιμένοντας το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή επισκεπτόμαστε μια κλασσική λίστα με άρωμα παραλίας


Έχει φτάσει σχεδόν το καλοκαίρι αγαπητές φίλες και φίλοι, αυτή η λατρεμένη εποχή του χρόνου που όλο το χρόνο περιμένουμε επιτέλους να έρθει. Το υπέροχο καλοκαίρι, με τις βόλτες του, τα ουζάκια με τις παρέες στη θάλασσα και φυσικά τα τραγούδια του.

Κι επειδή δεν υπάρχει εποχή που να συνδέεται περισσότερο με τα τραγούδια της από το καλοκαίρι, το Ούζο Πλωμαρίου δημιούργησε το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι «Ραντεβού στον ήλιο», δίνοντας όμως τη δυνατότητα να είμαστε εμείς οι στιχουργοί.

Τη μουσική για το νέο καλοκαιρινό τραγούδι έχει αναλάβει η Πέννυ Μπαλτατζή, όμως όπως θα διαπιστώσετε με μια επίσκεψη στο rantevoustonilio.gr, οι ιδέες για τους στίχους θα πέσουν από όλους και όλες εμάς!

Μέχρι λοιπόν τα καλοκαιρινά good vibes όλων μας να γίνει πράξη σε ένα «Ραντεβού στον ήλιο», ας θυμηθούμε κάποια άλλα κλασσικά καλοκαιρινά κομμάτια που δεν ξεκόλλησαν ποτέ απο το μυαλό μας:

Ημισκούμπρια – Πάμε Όλοι Μαζί Σε Μια Παραλία

Φατμέ – Το Καλοκαιράκι

Βίκυ Χαρίτου – Νύχτες στη Μύκονο

Δυτικές Συνοικίες – Καλοκαιρινά Ραντεβού

 

 

Best of internet