Quantcast
ADVERTORIALS

Ήθελες πάντα να γίνεις ο στιχουργός του καλοκαιριού; Τώρα μπορείς!

Το νέο τραγούδι «Ραντεβού στον ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου σου δίνει την ευκαρία να γράψεις το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού που πάντα ονειρευόσουν


Είχες απο μικρός την συνήθεια να χώνεις ρίμες και να ραπάρεις στους φίλους σε mumble rap ή έστω να σκαρώνεις στιχάκια; Ζήλευες τις μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες όπως το Καλοκαιρινά Ραντεβού ή το Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία;;

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις και το ταλέντο σου να αναγνωριστεί, ώστε να μην πρήζεις απλά τους φίλους σου αλλά να δημιουργήσεις ένα πραγματικό καλοκαιρινό χιτ με τους δικούς σου στίχους!

Πως; Μπες στο rantevoustonilio.gr που έχει δημιουργήσει το Ούζο Πλωμάρι με σκοπό να δημιουργήσει ένα καλοκαιρινό hit με την Πέννυ Μπαλτατζή στην μουσική και εσένα στους στίχους!

Συμπλήρωσε τους στίχους με τις δικές σου ρίμες και κέρδισε μια πρόσκληση για εσένα και την παρέα σου για ένα αξέχαστο exclusive party με την Πέννυ Μπαλτατζή και φυσικά το Ούζο Πλωμαρίου.

Για του λόγου το αληθές εμείς επιστρατεύσαμε το φυσικό μας ταλέντο στο freestyle και χώσαμε τις δικές μας ρίμες για να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό:

Κρίντζαρε το σύμπαν; Εμας μας άρεσε.

Δες το βίντεο του τραγουδιού:

Μπες στο rantevoustonilio.gr και δοκίμασε αν μπορείς να τα καταφέρεις εσύ καλύτερα!

Best of internet